Bot - Adsense çalışan gelebilir mi ?

mertsen1938

Kayıtlı Üye
Ben partnerlere pek sıcak bakmıyorum nedense o yüzden adsense çalışıyorum.

Manuel olarak yüklüyorum ama bir sabah bir kalkıyorum bakıyorum 100 kişi izlenen videoya bile telif gelmiş. Zaten 1-2 kategorim var oda telif dünya engeli gelmeye başladı son zamanlarda . Render içinde kendim uğraşıyorum. Benim için sıkıcı bir durum haline gelmeye başladı bot + boş zamanlarımda render ile uğraşıyım diyorum.

Sizden istediğim adsense kullananlar acaba hangi botu kullanıyor ?

Videoyapın 1 günlük denemesini kullandım bir kanal buldum çekmeye çalıştım %90-%60 süre uzattığım halde ünleme takıldı 1-2 kanalımdada denedim ama geçmedi ünlemi. Belki benden önce başkaları kopyalamıştır %90-%60 süre uzataratak.

Neyse acaba hangi botu önerirsiniz adsense için ?

Videoyapta unlem gec oranini %90 yapip unlem gec 2 yu aktif ederek tekrar dener misiniz?

Telefondan gönderildi...

yeni kanalda dene.ünleme düşmüş kanalda açamazsın...

Videoyapta unlem gec oranini %90 yapip unlem gec 2 yu aktif ederek tekrar dener misiniz?

Telefondan gönderildi...

Ünlem geç 2 yide açarak denemiştim 4-5 gün önce 1 günlük deneme sürümü almıştım telefon onaylatarak şimdi bitti malesef . Kanallarım yeniydi adsense bağlanmamıştı. Kanalların hepsini ip çerez temizliyerek açıyorum telefon onayı isterse tekrardan ip değiştirip bilgisayarı kapatıp çerezleri temizliyorum.

Hatta böyle bir konu açmıştım

http://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/68608-videoyapda-unlemi-nasil-geciyorsunuz.html

ünleme düşmüş kanalda kendinde video çeksen ünleme düşer hocam 0 kanalla dene kanal ayarları kısmından %70 süre ekle ünlem geç 2 sisteminide aç.toplu link tüm botlar kısmından yapıştır 25 video. edit ayarlarından ekle %5 veya %10 hızlandırma baştan sondan video uzunsa 10 sn kısaysa 5 er saniye kes rengi %50 aç eşleşen geçen çerçeve %50 yide seç yollat gitsin . Ama bana sorarsan ana sayfadan tek tek yüklerken bu ayarları yapman daha sağlıklı. ( Videoyap sistemi için anlattım )

videoyap güzel ancak çok çok rica ediyorum kanal çekerken çerçeve eklemeyi aktifleştirin artık. seçenek var çerçeve koymuyor. tek tek yüklemek zor oluyor

videoyap ile ne ünlem ne dünya hiçbirşey gelmez vız gelir tırız gider videoyapın ünleme takıldığı nerde görülmüş :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri