bot alacam hangi botu önerirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
" Videoyap " dışında hiçbir botu alma.

Bütün botları ayrıntılı şekilde denedim.

En sistematik ve sorunsuz çalışan " videoyap "

[MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] 'a %100 hak veriyorum hocam assagılayıcı bir ifade kullanmayın sadece onerilerinizi yazın gecin bu kadar ustelemeyin

Ben youploader öneririm hiç bir sıkıntısını görmedim çok fonksiyonlu istediğiniz herşeyi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Hocam ağır bi yorum olmamış mı ? biri network sorsa misal A networkundan başka hiçbirine başvurma desem zorunuza gitmez mi ?
-----------------------------------------------------------------------------
hocam ytkazan ve videoyap kullanıyorum özgün için videoyap spam içinse YTkazan iyidir.ikisininde birbirini tamamlayan özellikleri var.

Hayır haksızlık bot önermesinde değil başka bot alma demesinde.

Biz [MENTION=1316]Alex[/MENTION] 'in duruma gore degisik davranmasina alistik hocam :) Kendisi ara sira boyle laflar edip, sonra begenmedigi botlardan satin aliyor :)

Hayır haksızlık bot önermesinde değil başka bot alma demesinde.
Konu başlığına bakıyorum hangi botu önerirsiniz alex de yazmış videoyap dışında alma videoyap al demesi veya videoyap dışında hiçbirini alma demesi aynı zaten ve ek olarak hepsini kullandım bana göre en iyisi videoyap diyor bence burda herhangi bir haksızlık veya diğer bot sahiplerini kötüleme niyeti yok.

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] 'in youploader konusundaki postu.
http://www.ytpara.com/156609-post5.html

Beyler tek kelimeyle muhteşem denedim yazıyorum çok profesyonel

kesinlikle parasına değer bütün iş yükünüzü alıyor sabah ayarlayın programı o atsın videoları siz gezin tozun hem de spama düşme riski yok

Sırf bu program için sunucu alacağım harika

Kanal Ekleme Sınırı Yok + Kanal Çekme Sınırı yok hiçbir Sınır Yok :) ve masaüstü aksama ihtimali 0.

Kesinlikle tarafsız bu yorumlarım alın bana hakvericeksiniz.

çok enteresan.

Konu başlığına bakıyorum hangi botu önerirsiniz alex de yazmış videoyap dışında alma videoyap al demesi veya videoyap dışında hiçbirini alma demesi aynı zaten ve ek olarak hepsini kullandım bana göre en iyisi videoyap diyor bence burda herhangi bir haksızlık veya diğer bot sahiplerini kötüleme niyeti yok.

Aynı şeyler değil kardeşim.
Diğer insanlarda emek veriyor sonuçta,her ne kadar videoyapın kitlesi daha geniş olsada.
Forum ortamlarında yıllardır basit bir laf vardır.
"Emeğe saygı"

Aynı şeyler değil kardeşim.
Diğer insanlarda emek veriyor sonuçta,her ne kadar videoyapın kitlesi daha geniş olsada.
Forum ortamlarında yıllardır basit bir laf vardır.
"Emeğe saygı"

Adam hepsi kötümü demiş videoyap dışında alma demiş siz lafı farklı yorumladığınız için öyle oluyor.

Konu ne kadar saçma yerlere gitmiş.
Bende Rigobert ve iwocan'ın botu kullandım ( kullanıyorum ) bende hiçbir sorunla karşılaşmadım.
Tek videoyap kaldı kullanmadığım.
Onuda ben çok video atıyorum bana gelmez diye alıp kullanmıyorum.
250 video sınırs var yanlış bilmiyorsam.

Adam hepsi kötümü demiş videoyap dışında alma demiş siz lafı farklı yorumladığınız için öyle oluyor.

Senin bir bot yazılımın var.
Forumda 100 kişi senin ile çalışıyor.
Birde X kişinin bir botu var.
Onunla da 1000 kişi çalışıyor.
Arkadaşın biri çıktı bot tavsiyesi istedi.
Biri de dediki X kişinin botundan başkasını alma.
Kendini kötü hissetmez misin. :)
X kişinin botu güzel onu kullanabilirsin demekle X kişinin botu dışında hiçkimsenin botunu alma demek aynı şeyler değil.
Ne anlatıyorum ki ben ya :D
Tamam aynı şeyler. Alex doğru demiş. Videoyap'tan gerisini at çöpe gitsin.
Not: Bende videoyap kullanıyorum, memnunum, herkese tavsiye ederim.

Senin bir bot yazılımın var.
Forumda 100 kişi senin ile çalışıyor.
Birde X kişinin bir botu var.
Onunla da 1000 kişi çalışıyor.
Arkadaşın biri çıktı bot tavsiyesi istedi.
Biri de dediki X kişinin botundan başkasını alma.
Kendini kötü hissetmez misin. :)
X kişinin botu güzel onu kullanabilirsin demekle X kişinin botu dışında hiçkimsenin botunu alma demek aynı şeyler değil.
Ne anlatıyorum ki ben ya :D
Tamam aynı şeyler. Alex doğru demiş. Videoyap'tan gerisini at çöpe gitsin.
Not: Bende videoyap kullanıyorum, memnunum, herkese tavsiye ederim.

Tamam daha fazla uzatmıyacam siz haklısınız.

Arkadaşlar botları beğenirsiniz beğenmezsiniz bunu bilemem.Ama bot sahibinin peşinden koşup iwo şunu ekle iwo bunu ekle deyip,çıkınca muhteşem deyip de ilerleyen zamanlarda kişisel problemlerinizden dolayı burda kişiyi değil de botu karalarsanız,haksızlık etmiş olursunuz!

Lütfen insanların ekmeğiyle oynamayın!!! adam hangi botu alayım demiş.Kullandığınız botların iyi/kötü yönlerini yazın,önerinizi yapın çıkın.Fazlasına lüzüm yok!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri