Bot almalı mıyım ?

• Kullanıcı Meyriyer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Meyriyer

Kayıtlı Üye
Merhabalar. 3-4 Ay kadar önce başladım bu işe. Bir kanal tutturdum. Yüksek kazandırmıyor, sanki günde kenara 1-2 TL atar gibi :D Sürekli 1,2 TL. Allah'a şükür en azından bir kazancım var. Kategori Yabancı Çizgi Film, ama dediğim gibi hep aynı kazançlarda.

Artık diyorum ki bot alayım ve dizi, film gibi kategorilere başlayayım. Elle yüklemek çok uzun sürüyor ve çok zahmetli oluyor. Sizce bot almalı mıyım ? Alırsam kazancımı yükseltebilir miyim ?

Şimdiden Teşekkürler :) Yanıtlarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:
Özgün çalışmayanlar hariç bu işi kendi internetinden yapan yoktur heralde forumda.

Kolaya kaçmak demeyelim, acele etmem gerekiyor :D 4 Ay içinde 2.500 TL çıkartmalıyım :)

Ben kendi internetimi kullanıyorum :) yavaş yavaş 1 tek kanala video atıyorum :)

Vds daha önce denemedim, bot daha uygun geliyor aslında.

Son düzenleme:
Dedicated al böldür vdslere manuel çalış kazancını arttırırsın

Aslında hala bot alma düşüncesindeyim :S Render'la bir işim yok şimdilik. Haftanın 5 günü saat 4'e kadar okulda kalıyorum en çok da o yüzden bot istiyorum.

Zaten kendini bot alcam diye sartlamissin buradakiler ne deseler bos fazla vakit kaybetmeden bot al

Telefondan gönderildi...

Zaten kendini bot alcam diye sartlamissin buradakiler ne deseler bos fazla vakit kaybetmeden bot al

Telefondan gönderildi...

Hocam ben herkesin fikrine önem veririm. Biri çıkar bir şey yazar mesela vds'de bilmediğim bir özelliği yazar vds'ye yönelirim :)

Bot isteme sebebim zamanımın kısıtlı olmasından kaynaklı :) Değerli yorumunuz için teşekkürler...

Hocam ben herkesin fikrine önem veririm. Biri çıkar bir şey yazar mesela vds'de bilmediğim bir özelliği yazar vds'ye yönelirim :)

Bot isteme sebebim zamanımın kısıtlı olmasından kaynaklı :) Değerli yorumunuz için teşekkürler...
O zaman diyim sana . Spam dan kanal kapanma 100 1 dir .

O zaman diyim sana . Spam dan kanal kapanma 100 1 dir .

:D Spam yemek için günde 50 tane video atmayacağım, istesem de atamam zaten zamanım yetmez. Şöyle 4-5 kanala günde 2-3 video atsam diyorum. Atamayacağım zamanlar da oluyor. Uploadextra'da ki takipçi sistemi yardımcı olur umarım :)

Son düzenleme:
Ben ilk ay bot aldım,kötü bir vds aldım kanal kapanmasından kurtulamadım, 2. ay başka bot aldım bota alışamadım tarzıma uymadı şimdi güzel bir vds aldım rahatladım. Zamanımı yedi botlar, ha sorun botlarda demiyorum yeni biri için bot yanlış bir seçimdi işi öğrenmeden kapanmalarla uğraştık canımız sıkıldı.

Ben ilk ay bot aldım,kötü bir vds aldım kanal kapanmasından kurtulamadım, 2. ay başka bot aldım bota alışamadım tarzıma uymadı şimdi güzel bir vds aldım rahatladım. Zamanımı yedi botlar, ha sorun botlarda demiyorum yeni biri için bot yanlış bir seçimdi işi öğrenmeden kapanmalarla uğraştık canımız sıkıldı.

Tamam tamam tamam :D Bottan vazgeçiyorum, vds bekle beni :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri