Bot Güvenliği! (YTKazan, VideoYap)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

idriskhrmn

Kayıtlı Üye
Düzenleme era
1. Konuyu yanlış yere açmışsın. Forum kuralları gereği banlanman gerekiyor.
2. Direk [MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] veya [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kullanıcılarına pm atabilirsin. Foruma konu açma amacınıda anlamadım. Sanki ego meselesi gibi geldi.
3. Lütfen bu tarz olaylarda forumdaki tüm kullanıcılarla değil sadece ilgili kişi ile iletişime geçin.
4. Saygılar.

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] hocanin çok botunu kullandım işini çok güzel yapan bi arkadaş ama videoyapi bilemem

ytkazan bana bile öyle görünüyo zaten , gel videoyapta bul açıık , direk para verir sana zaten :D

burada konu açacağınıza bot sahiplerine ulaşsaydınız ya. Ne bu gösteri tarzında konu açma anlamadım.

Düzenleme era
2. Direk [MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] veya [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kullanıcılarına pm atabilirsin. Foruma konu açma amacınıda anlamadım. Sanki ego meselesi gibi geldi.
3. Lütfen bu tarz olaylarda forumdaki tüm kullanıcılarla değil sadece ilgili kişi ile iletişime geçin.
4. Saygılar.

Gogıl Amcaya Sinirlenip Yutubamı Başladın :D

burada konu açacağınıza bot sahiplerine ulaşsaydınız ya. Ne bu gösteri tarzında konu açma anlamadım.

Yanlış anlamayın hocam. Burada bir çok kişi bot geliştiriyordur ben bilmiyorumdur. Onlar bu konuya ulaşıp benimle iletişime geçebilirler. Ben sadece YTKazan biliyordum, videoyap hesabım olmadığından. (Sakın yanlış anlamayın)

Ve yöneticiler ile iletişime geçmeye çalıştım ama offline şuan.

Bu tür durumlarda yapmanız gereken sahibine ulaşmak konu açmak değil herkes iyi niyetli değil

Hesabınız var mı hocam?

---------- Spam Engelliyici 22:28 ---------- Önceki Mesaj 22:28 ----------

Yazılım tarafını paylaşmadım hocam :) Bir şey yapamazlar.

Hesabım var fakat suan ben kullanıyorum ama sitede acık bulmak icin calısacagım dersen destekden 1 günlük süre istediginde hemen veriyorlar.

videoyapda küçük bi açık var.açıkda sayılmaz istese kapatır ama uğraşmak istemiyor.zaten açığı kullandığımız zaman adamın işine geliyor :) videoyapda bulamassın bir şey.

Bu tür durumlarda yapmanız gereken sahibine ulaşmak konu açmak değil herkes iyi niyetli değil

Online olmasını beklemen lazım editle konuyu

Burada hocam ben sadece YTKazan ile bir alakam yok. Bir çok kişi bot geliştiriyordur bu forumda. Ben sadece örnek verdim. Ben burada kod paylaşmadım ki alın kullanın her şey yapın diye. Bilgilendirdim :) Ve YTKazan sahibi söylerse bana editlerim hocam.

Konuyu açıyosun sonra açık budur diyosun sonra kötü niyetli kişilerin ellerine geçebilir diyosun. İyilik mi yapıyon kötülük mü belli değil. :) Saçmalık diz boyu yani..

videoyapda küçük bi açık var.açıkda sayılmaz istese kapatır ama uğraşmak istemiyor.zaten açığı kullandığımız zaman adamın işine geliyor :) videoyapda bulamassın bir şey.

Öyle mi cidden hocam :) O zaman bi hesap alıp inceleriz inşallah

---------- Spam Engelliyici 22:33 ---------- Önceki Mesaj 22:32 ----------

Konuyu açıyosun sonra açık budur diyosun sonra kötü niyetli kişilerin ellerine geçebilir diyosun. İyilik mi yapıyon kötülük mü belli değil. :) Saçmalık diz boyu yani..

Açık budur demedim ki hocam. Asıl amaç bu açık sayfasına girmek :) Ve nasıl geçsin merak etmeyin hocam.

Hesabınız var mı hocam?

---------- Spam Engelliyici 22:28 ---------- Önceki Mesaj 22:28 ----------

Yazılım tarafını paylaşmadım hocam :) Bir şey yapamazlar.
Senin yaptigini baskasi yapamaz yani ???

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri