Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar render ne demekCidden bilmiyorum tam olarak
Videoyu düzenleme galiba ama ne anlama geliyo yani tam olarak videoyu alıp napıyosunuzki
google adsense için şu kadarını söyleyeyim. getirilen ban algoritmasıyla bot ve sanal sunucu devri tamamen bitti. banlanmayanlar olabilir ama onlar da büyük risk altın da benden söylemesi. bi ihtimal bot yada sanal sunucu ile artık partner çalışır ama orada da spam algoritmasının sonucu yaşanacak kanal kıyımlarına dair başka sorun var.
manuel çalışan adam 1 gün emek verir uğraşır, spamcı gelir kanalını kopyalar parayı götürür.
Arkadaşlar render ne demekCidden bilmiyorum tam olarak
Videoyu düzenleme galiba ama ne anlama geliyo yani tam olarak videoyu alıp napıyosunuzki
birader kızma ama uzun zamandan beri denk geliyorsun hep boş konular peşindesin belkide para kazanmak gibi bir derdin yoktur bilemiyorum ama forumda bu kadar uzun olupta hiç bir şey bilmemene hayret ediyorum.
Googleda gelen ban algoritması nedir ? Bu bilgiyi google mu verdi sana yeni bir ban algoritması geliştirdik. Adsense manuel çalışınca spama düşmüyor sadece botlamı düşüyor böyle bir bilgimi ulaştı google dan sana kaynağı bizede gönder tüm forum senin bu özel ve kimsenin bilmediği kaynaklarından istifade etsin.google adsense için şu kadarını söyleyeyim; getirilen ban algoritmasıyla bot ve sanal sunucu devri tamamen bitti. banlanmayanlar olabilir ama onlar da büyük risk altın da benden söylemesi. bi ihtimal bot yada sanal sunucu ile artık partner çalışır ama orada da spam algoritmasının sonucu yaşanıp kanal kıyımlarına maruz kalınacak.
Mesaj adeti
744
ayıp oluyor ama..
google adsense için şu kadarını söyleyeyim; getirilen ban algoritmasıyla bot ve sanal sunucu devri tamamen bitti. banlanmayanlar olabilir ama onlar da büyük risk altın da benden söylemesi. bi ihtimal bot yada sanal sunucu ile artık partner çalışır ama orada da spam algoritmasının sonucu yaşanıp kanal kıyımlarına maruz kalınacak.
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp dicemde ben öğrenmeyenler kategorisindeyim galiba.Galiba değil evet baya baya öğrenmeyenler kategorisindeyim.Neyse yavaştan öğrenirim belki ileride yada ben kazanana kadar youtube diye birşey kalmaz fazla geriden geliyorum![]()
şimdi bir bot sahibi benim yüzünden değil sizin yüzünüzden kanallarınız kapanıyor diyorsa yalan söylüyordur. kanal kapanmalarının yüzde 90 nedeni botlar ve kirli ip'esi olan sanal sunuculardır. ban olayına girmiyorum bile. saman alevi gibi kazançlar olabilir ama kanallarını ayakta tutan sürekli kazanacaktır.
bence sende fazla takılma bu iddianda
öyle adam biliorum ki bot olmasa beş kuruş kazanamayacak. onun için bot velinimet. ama ben 100 yılda kalsa botla çalışamam çünkü herşey bribirine karışıyor. ama bottan da fazla kanal basmak avantajın var bunu da ben portable tarayıcılar ile çözüyorum.
yani güncellmeler geldikçe herkesin stili değişiyor. geçen sene bu vkitler de çalıştığım kategoride 1 milyon sonuç vardı şimdi 200 bin ama ben daha çok kazandım hep bunu bir çok şeye borçluyum.
ama ben kendim bot önermem. vds belki
Neden Vds belki ?
söylüyorum özelden mesaj at diye atmıyor ne yapabilirim. senle aynı kafadayız en sağlam sistem de çalışıyorsun.
Öyle abi, bir bota ekliyorsun 20 kanalı, sağdan soldan çek, toplama iş gibi geliyor bana, her ne kadar özgünü çekmesekte insanların hakkına giriyorsun bir şekilde, adam eklesin bot otomatik senin kanala atsın, bu nedir ya parazit gibi. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayacaksın.
Böyle tek kanal kendim oynuyorum kendim koyuyorum. Kapanana kadar devam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.