Bot ile ciddi miktarda kazanç sağlayan var mı?

Arkadaşlar render ne demek :( Cidden bilmiyorum tam olarak :D Videoyu düzenleme galiba ama ne anlama geliyo yani tam olarak videoyu alıp napıyosunuzki

google adsense için şu kadarını söyleyeyim; getirilen ban algoritmasıyla bot ve sanal sunucu devri tamamen bitti. banlanmayanlar olabilir ama onlar da büyük risk altın da benden söylemesi. bi ihtimal bot yada sanal sunucu ile artık partner çalışır ama orada da spam algoritmasının sonucu yaşanıp kanal kıyımlarına maruz kalınacak.

google adsense için şu kadarını söyleyeyim. getirilen ban algoritmasıyla bot ve sanal sunucu devri tamamen bitti. banlanmayanlar olabilir ama onlar da büyük risk altın da benden söylemesi. bi ihtimal bot yada sanal sunucu ile artık partner çalışır ama orada da spam algoritmasının sonucu yaşanacak kanal kıyımlarına dair başka sorun var.

hocam çok iyi algoritma şeyapıyosun sende varmı ban olayları ?

manuel çalışanın adsensesi kalır sürekli kazanır. botla spam yapanın ya adsensesi kapanır ya kanal kıyımlarına maruz kalır.

manuel çalışan adam 1 gün emek verir uğraşır, spamcı gelir kanalını kopyalar parayı götürür.

Arkadaşlar render ne demek :( Cidden bilmiyorum tam olarak :D Videoyu düzenleme galiba ama ne anlama geliyo yani tam olarak videoyu alıp napıyosunuzki

birader kızma ama uzun zamandan beri denk geliyorsun hep boş konular peşindesin belkide para kazanmak gibi bir derdin yoktur bilemiyorum ama forumda bu kadar uzun olupta hiç bir şey bilmemene hayret ediyorum.

birader kızma ama uzun zamandan beri denk geliyorsun hep boş konular peşindesin belkide para kazanmak gibi bir derdin yoktur bilemiyorum ama forumda bu kadar uzun olupta hiç bir şey bilmemene hayret ediyorum.

Yok haklısın kızmıyorum boş işlerle uğraştığım konusundada haklısın,biraz tembelliğimden heralde gerçekten pek emek vermiyorum yada bilgisayar özürlüsüyüm kafam basmıyor bu işlere pek.Quiz satışına başlamıştım mecburi ara verdim bakayım yakın zamana life satışına başlamayı düşünüyorum bu sefer tutturabilecekmiyim.Ya ben mayıs ayında botlara yapılan büyük vurgundan sonra tamamen pes ettim.Neye bulaştıysam mahvoldu hep.Biraz dramatikleşmeye başladı konu neyse :)

google adsense için şu kadarını söyleyeyim; getirilen ban algoritmasıyla bot ve sanal sunucu devri tamamen bitti. banlanmayanlar olabilir ama onlar da büyük risk altın da benden söylemesi. bi ihtimal bot yada sanal sunucu ile artık partner çalışır ama orada da spam algoritmasının sonucu yaşanıp kanal kıyımlarına maruz kalınacak.
Googleda gelen ban algoritması nedir ? Bu bilgiyi google mu verdi sana yeni bir ban algoritması geliştirdik. Adsense manuel çalışınca spama düşmüyor sadece botlamı düşüyor böyle bir bilgimi ulaştı google dan sana kaynağı bizede gönder tüm forum senin bu özel ve kimsenin bilmediği kaynaklarından istifade etsin.
Yazmak için yazmayın kardeşim, beylik lafarıda etmeyin. Göster desem 10 tane kanal gösteremessin ama sanki 1000 tane kanalın botla spamdan patlamış gibi ahkam kesersin. darlanıyorum bu saatte delleniyorum.

Mesaj adeti
744

ayıp oluyor ama..

Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp dicemde ben öğrenmeyenler kategorisindeyim galiba.Galiba değil evet baya baya öğrenmeyenler kategorisindeyim.Neyse yavaştan öğrenirim belki ileride yada ben kazanana kadar youtube diye birşey kalmaz fazla geriden geliyorum :D

buna göre sitesinde adsense kullanıp da sitesini yurtdışında barındıranlarda banlanacak :)
çok değişik bir teori ama hiç bir alakası yok.

Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp dicemde ben öğrenmeyenler kategorisindeyim galiba.Galiba değil evet baya baya öğrenmeyenler kategorisindeyim.Neyse yavaştan öğrenirim belki ileride yada ben kazanana kadar youtube diye birşey kalmaz fazla geriden geliyorum :D

bot ve kanal satışıyla hiç zaman kaybetme. Artık youtube da video izlemeye başla zaten sağ taraflarda kayboldukça iyi bir kategori bulursun ama denemeden lazım denemeden olmaz.

bence manüeli ustalara bırakın.
siz botla 10 gün boyunca kanal çekersiniz, usta bir video atar tamamdır.
tek video ile ayda 7k aldığımı biliyorum. :)
bot vds felan hepine karşıyım.çünkü tüm güncellemeler onlara göre geliyor onları bir etkiliyorsa manüelcileri on etkiliyor.

spamcı dediği a-zye herşeyini kendi yapar ;)

şimdi bir bot sahibi benim yüzünden değil sizin yüzünüzden kanallarınız kapanıyor diyorsa yalan söylüyordur. kanal kapanmalarının yüzde 90 nedeni botlar ve kirli ip'esi olan sanal sunuculardır. ban olayına girmiyorum bile. saman alevi gibi kazançlar olabilir ama kanallarını ayakta tutan sürekli kazanacaktır.

bence sende fazla takılma bu iddianda ;)
öyle adam biliorum ki bot olmasa beş kuruş kazanamayacak. onun için bot velinimet. ama ben 100 yılda kalsa botla çalışamam çünkü herşey bribirine karışıyor. ama bottan da fazla kanal basmak avantajın var bunu da ben portable tarayıcılar ile çözüyorum.
yani güncellmeler geldikçe herkesin stili değişiyor. geçen sene bu vkitler de çalıştığım kategoride 1 milyon sonuç vardı şimdi 200 bin ama ben daha çok kazandım hep bunu bir çok şeye borçluyum.

ama ben kendim bot önermem. vds belki

bence sende fazla takılma bu iddianda ;)
öyle adam biliorum ki bot olmasa beş kuruş kazanamayacak. onun için bot velinimet. ama ben 100 yılda kalsa botla çalışamam çünkü herşey bribirine karışıyor. ama bottan da fazla kanal basmak avantajın var bunu da ben portable tarayıcılar ile çözüyorum.
yani güncellmeler geldikçe herkesin stili değişiyor. geçen sene bu vkitler de çalıştığım kategoride 1 milyon sonuç vardı şimdi 200 bin ama ben daha çok kazandım hep bunu bir çok şeye borçluyum.

ama ben kendim bot önermem. vds belki

Neden Vds belki ?

Neden Vds belki ?

kullandığın vds özelliklerine göre felan değişiyor.
sadece sunucu seninse amenna
kullandığın sunucunun hdd bir blok mu
mac adresleri önceki kiralayan müşteri ile aynı mı
lokasyon neresi
aynı ipden günlük toplam kaç upload oluyor.
...

bunların hepsinin sonucu olumlu ise sıkıntı yok.
ben kullandığım sunucuyu günde bir kanal içinde 5 video olacak şekilde kullanıyorum. sonra kendi pcmden video editörden işleme sokuyprum. kaynak dosya yt.editör oluyor ;)

Neyse beyler final de, bot mu öneriyorsunuz Vds mi? :D

Pm kullanabilirsiniz.
Konuyu karşılıklı atışmaya çevirmenin anlamı yok.
Konuya gelirsek, botu bir ay denedim kullanamadım,
Kullandığım sırada vicdanım bir türlü rahat olamadı,
Şuan tek kanal adsense özgün oyun çalışıyorum,
Çok şükür arada 3 haneye düşsede genelde 4 haneli kazanıyorum.
Kafam rahat.

söylüyorum özelden mesaj at diye atmıyor ne yapabilirim. senle aynı kafadayız en sağlam sistem de çalışıyorsun.

Öyle abi, bir bota ekliyorsun 20 kanalı, sağdan soldan çek, toplama iş gibi geliyor bana, her ne kadar özgünü çekmesekte insanların hakkına giriyorsun bir şekilde, adam eklesin bot otomatik senin kanala atsın, bu nedir ya parazit gibi. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayacaksın.
Böyle tek kanal kendim oynuyorum kendim koyuyorum. Kapanana kadar devam.

ben bot çalışanlara çalışmasın demedim ama adsense çalışırken dikkat etsin dedim. hesaplar kapanıyor bunlardan bir tanesi sanal sunucu tabanlı olabilir dedim. bende kendime özel bir bot yazdırıyorum dünya engelini geçen türden ama partner için. bot sahiplerin den konuştuklarım da var. herkes render yapamaz yada senin özgün çalışamaz. her çalışmanın zorluğu ve kolaylığı var. söylediklerin de sonuna kadar haklısın.

Öyle abi, bir bota ekliyorsun 20 kanalı, sağdan soldan çek, toplama iş gibi geliyor bana, her ne kadar özgünü çekmesekte insanların hakkına giriyorsun bir şekilde, adam eklesin bot otomatik senin kanala atsın, bu nedir ya parazit gibi. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayacaksın.
Böyle tek kanal kendim oynuyorum kendim koyuyorum. Kapanana kadar devam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri