Bot ile ciddi miktarda kazanç sağlayan var mı?

ben bot çalışanlara çalışmasın demedim ama adsense çalışırken dikkat etsin dedim. hesaplar kapanıyor bunlardan bir tanesi sanal sunucu tabanlı olabilir dedim. bende kendime özel bir bot yazdırıyorum dünya engelini geçen türden ama partner için. bot sahiplerin den konuştuklarım da var. herkes render yapamaz yada senin özgün çalışamaz. her çalışmanın zorluğu ve kolaylığı var. söylediklerin de sonuna kadar haklısın.

Aynen abi, ben kimseye birşey diyemem, sanal alem değişik sonuçta, korsan cd, lisanssız yazılımlar falan işin içinden çıkılması zor. Maksat kendi kafam rahat olsun. Gönül isterki herkes özgün çalışsın ama olmuyor demek ki. :)

kazanabilirsem botla kazancam gerçi daha kazandıran ve telif gelmeyen katagori bulamadım ama hayırlısı...:)

bir arkadaş vardı senin gibi oyun kanalı yapayım dedi gece gündüz oyun çekti koydu sıfır çekti bota geçti 20 30 lira kazanıyo. allah bereket versin. herkesin yeteneği kabiliyeti farklı

Aynen abi, ben kimseye birşey diyemem, sanal alem değişik sonuçta, korsan cd, lisanssız yazılımlar falan işin içinden çıkılması zor. Maksat kendi kafam rahat olsun. Gönül isterki herkes özgün çalışsın ama olmuyor demek ki. :)

Gece yatmadan önce editleyip upload ettiğim kanalların kazancına henüz botla erişemedim. Kanal sayım 10 kat artmasına rağmen izlenim ve getiri olarak yanından bile geçmiyor. Botla yt to yt yaparken hazırlanan kanallarım büyük ölçüde çöp oluyor. Günlük 150 - 200 izlenim alanı öpüp başımın üstüne koyuyorum.:)

Gece yatmadan önce editleyip upload ettiğim kanalların kazancına henüz botla erişemedim. Kanal sayım 10 kat artmasına rağmen izlenim ve getiri olarak yanından bile geçmiyor. Botla yt to yt yaparken hazırlanan kanallarım büyük ölçüde çöp oluyor. Günlük 150 - 200 izlenim alanı öpüp başımın üstüne koyuyorum.:)
aynen öyle dostum
botla çektiğim kanallar artık günlük bu izlenimi alsa oo yeter diyer oldum
index sorunu mu var attıktan bir gün sonra falan girip videoları güncellemek de etki edebilir gibi bilmiyorum ama eskisi gibi at 100 150 olmuyor kısacası belli başlı kategorilerde..
arıyoruz bakalım yolumuzu

Botla açtığım kanallar 3-4 ay dayansın yeter gözüyle bakıyorum ben :) Zaten 3-4 ay dayanınca bir kanal yetiyor çok şükür. Fazlası olduğunda da tadına doyum olmuyor.. Botla çalışacaksan ve eğer adsense kullanmayacaksan kapanan kanala ödeme yapan partnerlerle çalışmaya gayret et..

Manuel çalışıyorum.
Botlardan bir tanesini de şuan test ediyorum. Ama ben genel olarak manuel çalışmadan yanayım.

Bot ile kapanıyor mu sorusuna gelirsek geçen yıl açtığım adsenseden quize taşıdığım bir kanal hala kapanmadı ve gelir getirmeye devam ediyor.
Düzgün bir kategori çalıştıktan sonra ve çok fazla abartmadıktan sonra bot ile de az öz temiz kategorilerde çalışılabilir.

Zaten kim botdan kazandığını söylerki:) Kazandığını söylemesi direk pm yağmuruna tutulması demektir. Baktığın zamanda her bot konusunalmış başını yürüyor. Niye insanlar 2 yıldır hiç ara vermeden bot kullanıyor? Satışa ihtiyacım yok, sadece insanlar kazandığı şeyi söylemezler. Burada aylık 10k üstü botla kazanan çok fazla kişi biliyorum. Ama hiçbiri yazmaz, hatta konuya bile girmez. Her botun neredeyse bir deneme süresi var. Denersin 1 gün baktın olucak gibi alırsın. Bir üyem geçenlerde geldi 1 gün deneme yaptım şu parayı kazandım. Botu aldım bir daha 3 haneli rakamı göremedim dedi. Bazende böyle olur. Başka biriyse botdan deneme yapr çekip gider. 5 ay sonra bakarki kanal 15milyon izlenim almış kanalı para kazanmaya bağlamamış. Bunuda 2 gün önce forumdan bir arkadaş yaşamıştı. Bu iş şans ve deneyim gerektirir. Hiç yt yi bilmeyen bir kişi 50.000 tl kazandığını 1 ayda gözümle gördüm, 1 yıl botla çabalayıp para kazanamayanda gördüm. Ne kadar çok kanal o kadar çok şans. Eşleşeni çok olan kategori çalışırsan her ayın korkuyla geçer. Kanal kapancak mı, adsense ödeyecek mi gibi korkular. Amatör videolarını al. Mümkünse logo basılmamış videolar olsun. Logolarda youtube son günlerde eşleşeni oradan buluyor. Birde videoların 20dk üstü olmasın youtube sunucularını kızdırmasın kanalların ömrüne bak. Özgünden farkı olmaz. Herkes çizgi filmden günlük 1000 tl kazanma peşinde. Birbirinin kuyusunu kazıyor. İlk etapda çizgi film yapar rajonu bilmezsen sadece paraları ekranda görürsün. Cebine çok zor girer. Nerede veya nasıl çalışmak istiyorsan iste. Fakat sana önerim eğer yeni başladıysan film, dizi, çizgi film, futbol işine ilk etap bulaşma. O iş çok deneyim ister. 2 yıldır kanal yaparım. Her sektörü denerim. Çizgi filmden 3. ayını geçmiş kanalım yok. Flag atanlar sağolsun olmasıda artık imkansız. Ara ara denerim ama türkler her yerde. Amatör videolar bul, özgün başlık etiket açıklama gir. Gelsin paralar. Bir üyem dün yazmış. 25 kanal yaptım botla. 1 kanalım 1 milyon izlenme üstünde diğer 24 tanesi çok az hit yapıyor demiş ve neden diye sormuş. Hatta sonra gidip o 1 kanalın aynısından 4 tane daha kopyalamış yine hit yapmıyor. İşte youtube budur. 1 kanal şansa tutmuş. Aynısı sonrasında tutcak olayı yoktur. Emin ol bu forumda şans ile geçinen %70 oran vardır. %15 ise aylık 200 tl yapıyordur. %15 oran ise aylık 3000 tl üstü kazanıyordur. %15 kazananlar ise eğer spamciysa bot veya vdsdir. 2 sinden biri olmadan spam yapan birisinin ancak evinde 100mbit fiberi vardır ve pcsi gayet iyidir. Bu sana bot aldırmak değil her botdan 1 test yapmanı önermek için yazımdır.

Zaten kim botdan kazandığını söylerki:) Kazandığını söylemesi direk pm yağmuruna tutulması demektir. Baktığın zamanda her bot konusunalmış başını yürüyor. Niye insanlar 2 yıldır hiç ara vermeden bot kullanıyor? Satışa ihtiyacım yok, sadece insanlar kazandığı şeyi söylemezler. Burada aylık 10k üstü botla kazanan çok fazla kişi biliyorum. Ama hiçbiri yazmaz, hatta konuya bile girmez. Her botun neredeyse bir deneme süresi var. Denersin 1 gün baktın olucak gibi alırsın. Bir üyem geçenlerde geldi 1 gün deneme yaptım şu parayı kazandım. Botu aldım bir daha 3 haneli rakamı göremedim dedi. Bazende böyle olur. Başka biriyse botdan deneme yapr çekip gider. 5 ay sonra bakarki kanal 15milyon izlenim almış kanalı para kazanmaya bağlamamış. Bunuda 2 gün önce forumdan bir arkadaş yaşamıştı. Bu iş şans ve deneyim gerektirir. Hiç yt yi bilmeyen bir kişi 50.000 tl kazandığını 1 ayda gözümle gördüm, 1 yıl botla çabalayıp para kazanamayanda gördüm. Ne kadar çok kanal o kadar çok şans. Eşleşeni çok olan kategori çalışırsan her ayın korkuyla geçer. Kanal kapancak mı, adsense ödeyecek mi gibi korkular. Amatör videolarını al. Mümkünse logo basılmamış videolar olsun. Logolarda youtube son günlerde eşleşeni oradan buluyor. Birde videoların 20dk üstü olmasın youtube sunucularını kızdırmasın kanalların ömrüne bak. Özgünden farkı olmaz. Herkes çizgi filmden günlük 1000 tl kazanma peşinde. Birbirinin kuyusunu kazıyor. İlk etapda çizgi film yapar rajonu bilmezsen sadece paraları ekranda görürsün. Cebine çok zor girer. Nerede veya nasıl çalışmak istiyorsan iste. Fakat sana önerim eğer yeni başladıysan film, dizi, çizgi film, futbol işine ilk etap bulaşma. O iş çok deneyim ister. 2 yıldır kanal yaparım. Her sektörü denerim. Çizgi filmden 3. ayını geçmiş kanalım yok. Flag atanlar sağolsun olmasıda artık imkansız. Ara ara denerim ama türkler her yerde. Amatör videolar bul, özgün başlık etiket açıklama gir. Gelsin paralar. Bir üyem dün yazmış. 25 kanal yaptım botla. 1 kanalım 1 milyon izlenme üstünde diğer 24 tanesi çok az hit yapıyor demiş ve neden diye sormuş. Hatta sonra gidip o 1 kanalın aynısından 4 tane daha kopyalamış yine hit yapmıyor. İşte youtube budur. 1 kanal şansa tutmuş. Aynısı sonrasında tutcak olayı yoktur. Emin ol bu forumda şans ile geçinen %70 oran vardır. %15 ise aylık 200 tl yapıyordur. %15 oran ise aylık 3000 tl üstü kazanıyordur. %15 kazananlar ise eğer spamciysa bot veya vdsdir. 2 sinden biri olmadan spam yapan birisinin ancak evinde 100mbit fiberi vardır ve pcsi gayet iyidir. Bu sana bot aldırmak değil her botdan 1 test yapmanı önermek için yazımdır.

Helal :D istatistik atacağım ama nazar deyecek diye korkuyorum :D botla işi bilen iyi kazanır diyeyim sadece :D

Ben videoyap çok kazandım inkar etmem ama eski si gibi kazanamıyorum .. Çünkü kapanmalar çok oluyor youtube işi ciddiyete aldı .. Çok Teşekkür ederim .. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Ben videoyap çok kazandım inkar etmem ama eski si gibi kazanamıyorum .. Çünkü kapanmalar çok oluyor youtube işi ciddiyete aldı .. Çok Teşekkür ederim .. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

youtubeden en çok kazanç sağlayan sistemlerden biri video yaptır kaç yüz kişi bu sistemi kullanarak youtubeden ekmek yiyor sonuçta youtube gavur video yap türk olması gurur verici ben artık olaya daha savaşçıl şekilde bakıyorum :D :D

Botlar için ufak bir taktik vereyim hadi gerçi ben sadece videoyap botunu kullandım bakın şunu yapın kanal satıcılarından 10 kadar kanal alın hepsini partnere sokun mesela pazartesi 1.kanalı bota bağlayın videoları atıp kanalı bottan silin kanalı aklınızdan da silin yokmuş gibi davranın hergün 1 kanala bunu yapın 3 ay sonra o kanallara bakın %60 %70 i kapanmış olur ama geri kalanlar sahte telif veya flag gelmedikçe kolay kolay gitmez :)

Botlar için ufak bir taktik vereyim hadi gerçi ben sadece videoyap botunu kullandım bakın şunu yapın kanal satıcılarından 10 kadar kanal alın hepsini partnere sokun mesela pazartesi 1.kanalı bota bağlayın videoları atıp kanalı bottan silin kanalı aklınızdan da silin yokmuş gibi davranın hergün 1 kanala bunu yapın 3 ay sonra o kanallara bakın %60 %70 i kapanmış olur ama geri kalanlar sahte telif veya flag gelmedikçe kolay kolay gitmez :)

benim kafadan :D atın videoyu kanala birdaha girmeyin sonra 3 4 ay sonra konu açarsınız life ödeme yapmış ama kanalı hatırlamıyorum diye :D

Son düzenleme:
2 ayrı bot kullanıyorum her ikisinin de birbirini tamamlayan yönleri var. Bazen bu ay bot almıycam diyorum dayanamayıp yine alıyorum. :)

Guzel anilarimiz var videoyapla ama 5 aydir vds kullanıorum tamamen kendinizle alakali bi durum vds nin tadi bambaska bence

Mantıklı, ikisinide kullanın hangisi size uyarsa ona geçersiniz.

aslında ben ikisini birlikte kullanın demek istedim hocam :) yoksa botu denemeden peşin hüküm veripte bot kapatır kanal diyen kişi yanlış yapmış olur bence.herkes manuel olarak çalışıp kazanamıyor.manuelde para kazanamayıpda botla kazanan çok arkadaş var.ben hem manuel hem botla birlikte çalışmaktan yanayım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri