Bot kullanan arkadaşlara bir soru

• Kullanıcı igunal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

igunal

Kayıtlı Üye
Arkadaslar kesin bir cevap aradığım su toplu ban olayı var.Bot kullanan arkadaslara bır soru sormak istiyorum.Muslera ''video yuklemekten kımse banlanmaz '' demişti ancak ilk gunden +500 video yuklemek ?

Yani hesabı actığı gun kanalına +500 video atan arkadaslar var mı ve sorunsuz şekilde kanal saglığı devam eden ?

q89cz.jpg

Aynı anda 2 farklı bot ile yüklendi
Banlanma sebebin fazla video yüklemen değil. Boş kanalda spamdan kapanır.

q89cz.jpg

Günde kaç adet yüklediniz ? Aynı anda maximum yükleme sayısı neydi ? Yüklemeler arasında bekleme zamanı ne kadar ?

q89cz.jpg

Hocam biliyorum onu biraz arayınca sayısız +1000 kanal var.esap açıldıktan sonra takip eden ilk bir kaç gün içinde +500,+1000 video yuklenmesi ?

Misal o kanalınıza 5000 kusur videoyu maili açtıgını ilk bir kaç gun içindemi attınız ?

Günde kaç eder yüklediniz ? Aynı anda maximum yükleme sayısı neydi ? Yüklemeler arasında bekleme zamanı ne kadar ?

Yaklaşık 3 K aynı anda atıldı kalan videolarda devamında yüklendi 24 saat fark yok.

---------- Mesaj saat 10:59:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:57:22 civarında gönderildi. ----------

Biraz arayıp bulmadım ben bu kanalı kendi kanalım toplu olarak ben yükledim videoları önlemini alırsan toplu videodan ban yemezsin

ıyıde gecen bı arkadas 17 kanala 30 k vıdeo attım kanallar kapandı felan demısdı ne iş bu iş . tam bı anlayamadım

ıyıde gecen bı arkadas 17 kanala 30 k vıdeo attım kanallar kapandı felan demısdı ne iş bu iş . tam bı anlayamadım

30 Kanalı aynı anda açarsan istersen her birine 50 şer tane at yine kapanır spama yakalanmıştır

anladım kanalları farklı yerlerden acıp ıstedıgımız kadar vıdeo atabiliriz yanı bu ıyı oldu bende gunde 50 50 ugrasıyordum hatta bu ara korktum gunde 30 a cekdım kanallara atılan vıdeoları

anladım kanalları farklı yerlerden acıp ıstedıgımız kadar vıdeo atabiliriz yanı bu ıyı oldu bende gunde 50 50 ugrasıyordum hatta bu ara korktum gunde 30 a cekdım kanallara atılan vıdeoları

işte işin kötü yanı bi kere spama düşersen youtube sana ait oldugunu tespit ettiği tüm kanalları kapatıyo boş dolu farketmiyo.

tüm knllar kapanırsa bn mhvolurum 100 100 devam edım bn : )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri