Bot Kullananlar Bakarsa Sevinirim..

• Kullanıcı tugayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

tugayy

Yasaklanmış
Web sitesi
tugayyalinc.com.tr
Forumda Bir Çok Arkadaşımız Bot Kullanıyor.. Çoğu Kişi Youtube'deki Başka Kanallardaki Videoları Çekiyor..

Bu Bot Kullanan Arkadaşlardan Bir Ricam Olacaktı..
Arkadaşlar Video Çekmeden Önce Kanalları İyice İnceleyip Videolarında Reklam Bulunan Kanallara Dokunmayın..

Ham Videoları İstediğiniz Gibi Çekin Ama Reklam Olanları Da Çekiyorsunuz Ve Bu Hiç Hoş Bir Durum Değil..

Ben Şahsen Videolar 3. Şahıs Veriyor Diye Hem Çerçeve Hem De Kanalımın Linkini Koyuyorum Fakat Bakıyorum Videomu Kopyalamışlar..

1 Videoya Çerçeve Eklemek İçin En Az 30 Dakikam Gidiyor.. (Videonun İşlenmesi)

Biraz Emeğe Saygı Duyalım Lütfen..

Ham Videoları İstediğiniz Gibi Çekin Ona Bir Lafım Yok..

Lütfen Duyarlı Olalım..​

Basarsın şikayeti :d ulen benım videomu alıyor bide bana adam şikayet gonderıyor.. Neymış aynı video benım çok izlenıyormuş.. Adamı bir kıstırdım zincirlere kanal amplemınden kapattırdım diğer kanallarınıda.. Bide böyle yüzsüzleri var...
Sende görursun uyarı gondererirsin, oda sana geri dönüş eder siler kanalı sende şikayetini geri çekersin... O olabilir çok rahatsızsan...

Basarsın şikayeti :d ulen benım videomu alıyor bide bana adam şikayet gonderıyor.. Neymış aynı video benım çok izlenıyormuş.. Adamı bir kıstırdım zincirlere kanal amplemınden kapattırdım diğer kanallarınıda.. Bide böyle yüzsüzleri var...
Sende görursun uyarı gondererirsin, oda sana geri dönüş eder siler kanalı sende şikayetini geri çekersin... O olabilir çok rahatsızsan...

Böyle Olursa Karşı Tarafın Para Kazanması Kapanabilir..

Hem Ne Gerek Var Ki Böyle Bir Şeye Ham Videoları Kopyala İstediğin Kadar Diyorum :)

Videolar senin mi? Çerçeve ekledin diye böyle bir talepte bulunamazsın dostum..

hocam çerçeve eklediğiniz videoları siz çekmediğiniz sürece kendinizi özgün video yüklüyorum düşüncesine kapılmayın,sonuçta editlediğiniz videoyu da bir başkası emek vererek çekip yayınlamıştır.

Emeğe Saygı ......

gençler - arkadaşlar -kardşeler lütfen videoya LOGO EKLEDİM - ÇERÇEVE EKLEDİM - SÜRESİNİ KESTİM VB YAPTIM DİYE O VİDEO SİZİN OLDU ZANNETMEYİN ....öle bişi yok bu durumlarda telif göndeirrseniz vb bişi yaparsanız bana veya cevramdekilere veya forumdan biri bana bunu iletirse kusura bakmayın youtubede adınız kalmaz...geçin gidin kendi ekmeğinizle oynmayaın

SAHTE TELİF ATAN , KENDİ EKMEĞİNİDE RİSKE ATAR , AYRICA SAHTEKARLIK YAPMIŞ OLURUSNUZ.....lütfen dikkat edelim !!!

tespit ettikten sonra 3 farklı hesaptan 3 farklı şikayet gönder zaten adamın kanalı kapanır.
yada baris545 hocamın dediği gibi yaparsın.

hocam çerçeve eklediğiniz videoları siz çekmediğiniz sürece kendinizi özgün video yüklüyorum düşüncesine kapılmayın,sonuçta editlediğiniz videoyu da bir başkası emek vererek çekip yayınlamıştır.

Emeğe Saygı ......

özgün video yüklüyorum düşüncesine kapılmıyorum..
konuyu okursanız rica ediyorum yazdım..

Böyle bir durumdan şikayetçiysen hiç uğraşma bence arkadaşım.
İstediğin kadar söyle, yaz olacak bunlar yani kaçınılmaz. Benim üç beş gün öncesine kadar bi takipçim vardı sağolsun her attığım videoyu beğenip çekiyordu :D Ben kanalı oluşturdum 5 günde özenerek, o kopyaladı. Yapacak birşey yok anlayacağın.
Hiç olmazsa beğendi bütün videoları, Sanada böyle hayırlısı denk gelsin.:D

neler daha görecez çerceve ekledim videolar benim hesabına girmiş arkadaş

şimdi hakaret ediyorum olcak arkadaşım sen biraz kıt mısın ?

oraya ricam olacaktı dedim !

rica ediyorum yapmayın diyorum..

videolar benim kopyalamayın telif atcam vs. birşey mi yazmışım oraya ?

insan gibi bir şey istiyoruz sizin söylediklerinize bak..

ah be hocam adamlar o kadar vakit verip video çekiyor / çizgi film yapıyorlar, sen gelmişsin çerçeve ekledim benimkini almayın diyorsun :) ricada olsa kimse dinlemeyecektir bildiğini okuyacaktır.

dostum kanalının linkinmi at bileyimde hangi kanalsa çekmiyim :)
Şaka şaka aynı kanalda 20 tane yaparım yedeklrimde sen sıkma canını :D görende çizgi film çektin sanacak :D çizgi filmi çeken arkadaşların emeği nolacak ? hee render ediyorsun.
Ben bot alıyom.token alıyorum.para kazanmasını aç yapıyorum.benim emeğimi düşündünmü ? yaaaaaaaaa

hocam bırak çerçeveyi, boydan vesikalık resminide koysan boş.

madem videolarını gelişi güzel kopyalıyorlar bence sen bu durumu fırsata çevirmelisin ;)

video sonuna intro koy (video çeken adam sonuna pek bakmaz) at oraya bir intro videonun devamı ve daha fazlası falan adreste diye millet bedava reklamını yapsın.

Viral reklam mantığı ;)

Hocam bence her videoya yarım saat beklicene al bi bot elektrik parasıyla aynı paraya gelir ayrıca daha fazla video yüklersin bas geç çerçeveyi logoyu introyu, tek tıkla kes böl parçala geç ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri