Arkadaşlar hemen konuya giriyorum, uzun bir aradan sonra videoyap bot'u kullanmaya başladım. Forumu alt üst ettim kapanan kanallara çare bulamadım. Nerede hata yapıyorum?
* Kanallarımı kendim açıyorum. Açılışta telefon doğrulamasına takılmıyorum.
* Kanallarımın hiç birini ortak maile yönlendirmiyorum, hepsi için ayrı kurtarma mailleri mevcut.
* Her 25 kanalda bir sıfırdan Client ID ve Client Secret alıyorum veya ortak ID kullanıyorum.
* Kanallar için token verirken de hesap açılışındaki özeni gösteriyorum.
* Kanalların hiç birine 50 den fazla video yüklemiyorum ve belirli dakika aralıklarını seçiyorum. Hızlı yükleme yapmıyorum.
* Kanallar zora düşmesin diye bekleyenleri sil seçeneğini işaretliyorum.
* Kanallara giriş yapmayı bırakın, kontrol dahi etmiyorum.
* Kanallar video yüklenene kadar sağlam kalıyor, yükleme yaptıktan sonra kapanıyor.
Bunları yapmama rağmen eklediğim 25 kanaldan bazen yarısı, bazen tamamı daha kanalın tokenlerini silmeme fırsat kalmadan, video yüklemesi bittikten hemen sonra kapanmış oluyor. Daha nasıl önlem alabileceğimi bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.
* Kanallarımı kendim açıyorum. Açılışta telefon doğrulamasına takılmıyorum.
* Kanallarımın hiç birini ortak maile yönlendirmiyorum, hepsi için ayrı kurtarma mailleri mevcut.
* Her 25 kanalda bir sıfırdan Client ID ve Client Secret alıyorum veya ortak ID kullanıyorum.
* Kanallar için token verirken de hesap açılışındaki özeni gösteriyorum.
* Kanalların hiç birine 50 den fazla video yüklemiyorum ve belirli dakika aralıklarını seçiyorum. Hızlı yükleme yapmıyorum.
* Kanallar zora düşmesin diye bekleyenleri sil seçeneğini işaretliyorum.
* Kanallara giriş yapmayı bırakın, kontrol dahi etmiyorum.
* Kanallar video yüklenene kadar sağlam kalıyor, yükleme yaptıktan sonra kapanıyor.
Bunları yapmama rağmen eklediğim 25 kanaldan bazen yarısı, bazen tamamı daha kanalın tokenlerini silmeme fırsat kalmadan, video yüklemesi bittikten hemen sonra kapanmış oluyor. Daha nasıl önlem alabileceğimi bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.