bot kullanmadan çok kazanmak mümkünmü arkadaşlar bot kullanmadan ben 2 ayda 60 tl kazandım 1 ay kullandım ama fazla kullanmadım birde bot kullanmadığım halde bütün kanallarım kapandı bot kullansam daha çabuk kapanır ne tavsiye edersiniz bana
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bot kullanınca neden daha çabuk kapanıyor-onu anlamadım ?!
yok öyle birşey
bot kullanmadan çok kazanmak mümkünmü arkadaşlar bot kullanmadan ben 2 ayda 60 tl kazandım birde bot denemek istiyorum ama bot kullanmadığım halde bütün kanallarım kapandı bot kullansam daha çabuk kapanır ne tavsiye edersiniz bana
Reklam için yazmıyorum.
Piyasadaki her bot youtube api lisans ile yükleme yaptırır. Bu api ile yüklemede sıkıntı çıkması imkanı yok botlara bağlı bir durum olamaz. Botla çalışmak, normal yükleme ile çalışmaktan daha çok güvenlidir. Youtube api ile versiyon atlamasını 3 ay önce yaptı ve 2014 sonuna kadar aktif olarak çalışacağını bildirdi. Youtube böyle bir hizmet vermesinin tek amacı botlar içindir. Apisini sürekli geliştirmesinin tek amacıda botların gelişmesini istemesidir. Ocak ayında kendi düşüncem youtube da bir şey olmayacak. Kaldıki botların yüklemesinde hiç bir sıkıntı olmayacaktır. Kafanızdaki şüphelerden kurtulun. Piyasaya son 1 yılda 20 tane botcu cıktı gitti. 2 aydan fazla piyasada duran bot sayısı da 2 tanedir. Her bot güven vermez. Güvenli bot almak önemlidir.
Herkes kendisine sorması gerektiği birşeydir. Ben normal yükleme ile kaç kanalı güncel tutabiliyorum ve kazanç sağlıyabiliyorum. Bu sizi tatmin edebilir bir rakamsa bota ihtiyaç yok. Ama sizin vaktiniz dar ve güncel yapmak istediğiniz kanal sayısı 10 ve üstündeyse bot gerekiyor. Botu kullanırken en çok dikkat edilmesi 1 kanala 1 günde 70-80 den fazla video yüklememektir. Bazı kişiler botu alıyor 1 günde 300-400 video yüklüyor sonra mutsuz oluyor. Bu yazı benim şahsi fikirlerimdir. Reklam yapmayı hiç sevmem, sadece biraz tedirginlikleri gidermek istedim
Hocam benim botum sadece üyeler tarafından 1 günde 150.000 den fazla videoyu youtube.com'a yüklüyor. Kaldıki birton botlarla birlikte biz 500.000 videoya ulaşıyoruz. Botlar ve botsuz yüklemeyle birlikte türkiye pazarı günlük 800.000 video yüklediğini varsayarsak. Her 1.000 video 1 personel inceleyecek olursa 800 personel gerekir. 2.000 taneyi tek tek inceliycek olursa 400 personel gerekir. Yani bu işi tek tek baklamarının mümkünatı olduğuna inanmıyorum. Kaldıki burada bir çok kişi ekmek yiyor. Youtube bu kadar reklam yayınlatıyor ve sana kazandırırken kendiside senin kadar kazanıyor. Youtube.com kendi bacağını niye kesmek istesin ki? Google ve youtube her yıl 20'den fazla açıklama yapıyor bunu yapıcaz şunu yapıcaz diye. Daha 1 tanesini aynı yılda yaptığını görmedimbotlarla alakalı bi sıkıntı olacagını bende sanmıyorum ve beklemiyorum açıkcası ama şöyle bi durum var hocam;botla başkalarının videolarını çekiyoruz.yapılacak güncellemede bu şekilde başkalarının içeriklerinin alınmasının önüne geçmeye çalışıcak youtube anladıgım kadarıyla.burada manuel olarak tektek elle yüklemekle bot arasında bi fark olmaz.sorun sadece şuan oldugu gibi rahat rahat,telif yemeden biçok yerden içerik çekemeyebiliriz yani o konuda sıkıntımız olabilir diye düşünüyorum ben.
Hocam benim botum sadece üyeler tarafından 1 günde 150.000 den fazla videoyu youtube.com'a yüklüyor. Kaldıki birton botlarla birlikte biz 500.000 videoya ulaşıyoruz. Botlar ve botsuz yüklemeyle birlikte türkiye pazarı günlük 800.000 video yüklediğini varsayarsak. Her 1.000 video 1 personel inceleyecek olursa 800 personel gerekir. 2.000 taneyi tek tek inceliycek olursa 400 personel gerekir. Yani bu işi tek tek baklamarının mümkünatı olduğuna inanmıyorum. Kaldıki burada bir çok kişi ekmek yiyor. Youtube bu kadar reklam yayınlatıyor ve sana kazandırırken kendiside senin kadar kazanıyor. Youtube.com kendi bacağını niye kesmek istesin ki? Google ve youtube her yıl 20'den fazla açıklama yapıyor bunu yapıcaz şunu yapıcaz diye. Daha 1 tanesini aynı yılda yaptığını görmedim
Hayatımda hiç bot kullanmadım.Kullanmayıda tavsiye etmem.Günlü 140 ile 250 TL arası kazanıyorum.Çokta memnunum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.