Bot Ne Kadar Eder

ilkerbuhan

Yasaklanmış
Bir Bot Kodladım Textbox Arama Kutucugu YouTubede İstediğiniz Videoyu Yazıyorsunuz Çıkan Sonuçlardan İstediğiniz Videoyu Seçip Sağ Tıklayıp İndir Seçeneğine Basınca Otomatikmen İndiriyior Masa Üstüne :)

Ne Kadar Eder 5-10 ?
Not : Toplu İndirme Özelliğide Mevcut 20-30-40-50-60-70

:D Peki Ne Para Eder Söyleyinde Onu Kodlayalım Oto Gmail Açıcı Vs?

şuan zaten yt ile ilgili birçok profesyonel programlar var.

para para para para para :) çabuk bişiler söyleyin para edecek bişiler yapmam lazım
Ali Ağaoğlu

:D Peki Ne Para Eder Söyleyinde Onu Kodlayalım Oto Gmail Açıcı Vs?

modem arayüzüne girsin dediğim yere kaydet tuşuna bassın 1 dakika beklesin sonrası zaten her türlü olur ip değiştiği için kanal url lerini alabilir böyle , veyahut bu şekil partnere başvurabilir..sen ip değiştirmesini yap da gerisi gideri var bence

modem arayüzüne girsin dediğim yere kaydet tuşuna bassın 1 dakika beklesin sonrası zaten her türlü olur ip değiştiği için kanal url lerini alabilir böyle , veyahut bu şekil partnere başvurabilir..sen ip değiştirmesini yap da gerisi gideri var bence

İp Yenilememi ?

Evet :D Öneri İçin Sağol Çalışmalara Başlıycam Peki Ne Kadar Eder?

Bir Bot Kodladım Textbox Arama Kutucugu YouTubede İstediğiniz Videoyu Yazıyorsunuz Çıkan Sonuçlardan İstediğiniz Videoyu Seçip Sağ Tıklayıp İndir Seçeneğine Basınca Otomatikmen İndiriyior Masa Üstüne :)

Ne Kadar Eder 5-10 ?
Not : Toplu İndirme Özelliğide Mevcut 20-30-40-50-60-70
seçtigim kanalıdaki ilk 25 videoyu indirip yüklüyor :D
bende de indirip kendi kanalıma yükleyen bot var satacak olsam sıfır çünkü nette beleş dagıtıyorlar :)
VE seçtigim kanalıdaki ilk 25 videoyu indirip yüklüyor :D

Hayrına son 1 saat son 1 gün atılmış videoların oto linkini alan bir program yazsan :D

Bu özelliğin karşısında ben:

46680043_omg_reaction_gif.gif

Şaka bir yana güzel bir şeyler daha ekle sade gitmez o :D

Modem resetlemek için imacros yeterli olur sanırım

Modem resetlemek için imacros yeterli olur sanırım

GhotMouse vardı bi ara , Macro yapabiliyosun. Ultima online oynarken kullanırdık eskiden, oda olabilir sanırsam.

---------- Spam Engelliyici 05:00 ---------- Önceki Mesaj 04:23 ----------

hatta 2 dakika hallediverdim.

İndir ipresetleme rar
buyur dostum :p

program nabıyo derseniz.
dhcp den ip yi bırakır.
dhcp den yeni ip alır.

ben sana bir program söyliyim onu yaz,
gmail ve şifreleri giricez
10 tane emir olusturucaz (10mail-10şifre)
karsılarında da masaüstünde yüklenecek videoları göstericez
10 emir aynı şekilde
1'nci kanala giricek videoları yükleyecek çıkacak, ip çerez temizyelip 2'nci emire geçicek
10-20 emir verdirtebilirsen bu şekilde, benim gibi evden çalışan arkadaşların işine çok yarar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri