Bot önerisi ? Sizce Hangi Bot

videoyap iyidir.

ama hiç kullanmamak herşeyi manul yapmak daha iyidir, kanalın ömrünü bence 2 katı uzatıyor.

Her birini deneyip, kendine göre en iyisini seçip kullanacaksınız hocam bana göre :) Ben ama YTKazan öneriyorum :)

gelirinizin güzel olduuğunu iddaa ediyorsunuz.hepsini alıp deneyin.herkesin stili farklı çünkü

gelirinizin güzel olduuğunu iddaa ediyorsunuz.hepsini alıp deneyin.herkesin stili farklı çünkü
aynen gelirim çok şükürler olsun iyi ama bu sorumu tolu kıyım yada benzeri bir olaya maruz kalmamak için yazdım en son videoyapda 50k hakkımı brakdım ölece 5 ayldu ne durumda bilmiyorum.

aynen gelirim çok şükürler olsun iyi ama bu sorumu tolu kıyım yada benzeri bir olaya maruz kalmamak için yazdım en son videoyapda 50k hakkımı brakdım ölece 5 ayldu ne durumda bilmiyorum.
bence eranın botunu denemelisin.ben alamadım stokta yokmuş ama bence mantıklı bi sistem.şu yeni çıkan upload extra kullanıyorum.eksikleri oldukça fazla ama ihtiyacımı karşılıyor benim yeterince

yutup.org botu kullanıyorum,oldukça güzeldir almanı tavsiye ederim.

Herkes bir botu önermiş. Dediğin gibi en iyisi denemek, sonuçta hepsi deneme hesabı sağlıyor.

Herkesin ekmek yediği bir olta takımı var demek ki onu tavsiye ediyor, ama farklı aletleri de test etmek lazım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri