Nerenin istatislikleri bunlar ? Diyelim ki kanalıma biri bot attı ben şimdi botçu mu oluyorum ? Çocukta bunu söylemişti bot atıp kapattırmaya çalışıyorlar ben youtube'a bildirdim demişti.Daha da önemlisi böyle bir kanalım olduğunu düşün öğrencisin senin için aylık internetten gelen 100tl bile önemli iken bu kanalın getirdiği parayı göz önüne koyarak cevapla sen kanalına bot atar mısın ? Yahu salak olmak lazım akıl var mantık var bırakın şu hurafeleri.Böyle göz önünde bir kanal en ufak hilede uçurulur.Youtube kimsenin gözünün yaşına bakmaz.Birde bu çocuğun yerine kendinizi koyun beğenirsin beğenmezsin çocuk bir şey yapmış ve tutmuş bu iftiralar yakışmıyor.
Ben iftira atmıyorum sadece sordum. Ama iftira atanlar ne kadar yanlış bir şey yapıyor diyorsanız, bot değil diyerek savunmak da bir o kadar yanlış bence. Bot yapıldığını da yapılmadığını da kanıtlayamayız. Sadece tartışılır ben de tartışmak için sordum nasıl bir şey olabilir ki öyle bir abone artışı olsun diye. Bot atmış ya da atmamış demedim.