Botçular İçin Ünlem Geç Sistemi (YTKazan)

• Kullanıcı tuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

tuna

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Hala bot kullanıp "ünleme takılıyorum" diyen arkadaşlar var. Onlar için kısa bir anlatım yapayım, deneyipte yapamayan arkadaşlar var çünkü.

Youtube bazen editor kapatıyor. Ne yaparsan yap ünlem geçemiyorsun ama son güncellemeden sonra ünlem geç tıkır tıkır çalııyor. YTKazan üzerininden ünlem geç sistemini anlatacagım arkadaşlar. YTKazan sahibi kendi video yapmıştı ama eski sistemine göre yapmıştı şimdi teması vs değişti.

1 Arkadaşlar YTKazandan video yüklemesi yapıyoruz.
2. Videoların para kazanmalarını açıyoruz ve ! oluyor
3. YTKazana giriyoruz ve solda yüklü video işlemlerinden TOPLU ÜNLEM GEÇİRME giriyoruz
4. Toplu Ünlem Geçme ayarlarından hesabınızı seçiyorsunuz ve kaçıncı sayfayı çevirmek istediğinizi seçiyorsunuz.
5. Daha sonra oynayacagınız ayar sadece Döndürme Filtresini 90 derece Başından Süre kesme(saniye) "5" saniye yapıyorsunuz ve gönder diyorsunuz ardından Tümünü Seç'e tıklıyorsunuz ardından Seçilenlerin Ünlem Geç diyorsunuz ve videoların işlenmesini bekliyorsunuz.
6. Videolar işlendikten sonra para kazanmalarını açıyorsunuz %97 ile %100 arası $ oluyor.
7. Yine YTKazan>Yüklü Video İşlemleri bu sefer altta ORJİNALE ÇEVİR'den hesabınızı seçiyorsunuz ve Tümünü Seç ve Seçilenleri Orjinal Yap tıklıyorsunuz. Ardından videolarını yeniden işleniyor ve orjinal haline dönüyor.

Bu işlem bundan 1 ay önceye kadar 1 videonun işlenmesi 2 gün sürüyordu. Yeni güncellemeden sonra 1.30 2 saatlik bir video 1 2 saatte işleniyor. Yani 2 saatlik 20 videoyu toplam 2 3 satte işliyorum $ olarak.

Herkese bol kazançlar arkadaşlar. Sorunuz olursa konu altından belirtebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar. Hala bot kullanıp "ünleme takılıyorum" diyen arkadaşlar var. Onlar için kısa bir anlatım yapayım, deneyipte yapamayan arkadaşlar var çünkü.

Youtube bazen editor kapatıyor. Ne yaparsan yap ünlem geçemiyorsun ama son güncellemeden sonra ünlem geç tıkır tıkır çalııyor. YTKazan üzerininden ünlem geç sistemini anlatacagım arkadaşlar. YTKazan sahibi kendi video yapmıştı ama eski sistemine göre yapmıştı şimdi teması vs değişti.

1 Arkadaşlar YTKazandan video yüklemesi yapıyoruz.
2. Videoların para kazanmalarını açıyoruz ve ! oluyor
3. YTKazana giriyoruz ve solda yüklü video işlemlerinden TOPLU ÜNLEM GEÇİRME giriyoruz
4. Toplu Ünlem Geçme ayarlarından hesabınızı seçiyorsunuz ve kaçıncı sayfayı çevirmek istediğinizi seçiyorsunuz.
5. Daha sonra oynayacagınız ayar sadece Döndürme Filtresini 90 derece Başından Süre kesme(saniye) "5" saniye yapıyorsunuz ve gönder diyorsunuz ardından Tümünü Seç'e tıklıyorsunuz ardından Seçilenlerin Ünlem Geç diyorsunuz ve videoların işlenmesini bekliyorsunuz.
6. Videolar işlendikten sonra para kazanmalarını açıyorsunuz %97 ile %100 arası $ oluyor.
7. Yine YTKazan>Yüklü Video İşlemleri bu sefer altta ORJİNALE ÇEVİR'den hesabınızı seçiyorsunuz ve Tümünü Seç ve Seçilenleri Orjinal Yap tıklıyorsunuz. Ardından videolarını yeniden işleniyor ve orjinal haline dönüyor.

Bu işlem bundan 1 ay önceye kadar 1 videonun işlenmesi 2 gün sürüyordu. Yeni güncellemeden sonra 1.30 2 saatlik bir video 1 2 saatte işleniyor. Yani 2 saatlik 20 videoyu toplam 2 3 satte işliyorum $ olarak.

Herkese bol kazançlar arkadaşlar. Sorunuz olursa konu altından belirtebilirsiniz.
Hocam bunun videosunu çekseniz süper olur.Ben yapıyorumda yapamayanlar için :)

Vds ile yüklediğim videolar için yapsam nasıl olur ? Oluyor mu öyle [MENTION=11585]tuna[/MENTION]

[MENTION=13914]brain[/MENTION] konuyu niye alıntıladın 2.mesaj senin alıntılayıp konunun görüntü kirligi yaptın gereksiz alıntılara anlamak zor ..

mesajım yerine gitmismi gitmis alıntıladımmı hayır :)

Son düzenleme:
Vds ile yüklediğim videolar için yapsam nasıl olur ? Oluyor mu öyle [MENTION=11585]tuna[/MENTION]

Hımm. Evet hocam büyük ihtimal olur

Edit: ama hocam şöyle birşey de var. Bir vds ipde girceksiniz bir botdan bir kendi pcnizden :D Zorlamayın kanalın ömrünü bence

[MENTION=13914]brain[/MENTION] konuyu niye alıntıladın 2.mesaj senin alıntılayıp konunun görüntü kirligi yaptın gereksiz alıntılara anlamak zor ..

Alıntıladım çünkü konu sahibinin mesajımı görmesini istedim.Rahatsız oluyosan report et cezam varsa çekerim :)
Edit : bak bu mesajıda alıntıladım sana iletilsin diye :)

Hımm. Evet hocam büyük ihtimal olur

Edit: ama hocam şöyle birşey de var. Bir vds ipde girceksiniz bir botdan bir kendi pcnizden :D Zorlamayın kanalın ömrünü bence

Ytkazanıda vdsmden açarım denerim aslında . Bi deniyim ben bu işi
tek tek ünlem geçmek zor oluyor olursa bu sistem öyle yaparım

mesajım yerine gitmismi gitmis alıntıladımmı hayır :)

Alıntıla butonu varken @ yazıp nick yazmak zor geliyo :)

Ytkazanıda vdsmden açarım denerim aslında . Bi deniyim ben bu işi
tek tek ünlem geçmek zor oluyor olursa bu sistem öyle yaparım

bende onun için yazdım. yaklaşık 2 3 tane ünlem geç sistemi var
1- vdsden programla düzenleyerek
2- ytkazandan
3- Youtube editorden.

Geneli tek tek yapacaksınız ugras. ama ytkazan tam spam üstüne.

bende onun için yazdım. yaklaşık 2 3 tane ünlem geç sistemi var
1- vdsden programla düzenleyerek
2- ytkazandan
3- Youtube editorden.

Geneli tek tek yapacaksınız ugras. ama ytkazan tam spam üstüne.

Hocam bazen ilk part düzenlediklerimiz %100 geçyio 2.part full ünlem oluyor onu nasıl aşabilirim.

Hocam bazen ilk part düzenlediklerimiz %100 geçyio 2.part full ünlem oluyor onu nasıl aşabilirim.

Sana şöyle diyim. Video attıkta sonra direk ünlemi çevirmen lazım. Bazen video attıktan 2 3 gün sonra ünlem geç yapınca ! kalıyor. Ama attığın gibi yaparsan bunu %98 $ olacaktır

sınır nedir arkadaşlar
bunu pek üstüne düşmedim ama hatırladığım kadarıyla aynı anda bir limit var 13 mü neydi
ondan sonrasında hata veriyordu bir süre beklenmesi gerekiyordu

bu konuyu hatırlayan bilgi vercek olan arkadaş var mı :/

Sana şöyle diyim. Video attıkta sonra direk ünlemi çevirmen lazım. Bazen video attıktan 2 3 gün sonra ünlem geç yapınca ! kalıyor. Ama attığın gibi yaparsan bunu %98 $ olacaktır

Peki para kazan açıp ünlemli olanlarımı işletiyorsun yoksa para kazan açmadan hepsini mi ? Ben para kazan açıyorumda.

sınır nedir arkadaşlar
bunu pek üstüne düşmedim ama hatırladığım kadarıyla aynı anda bir limit var 13 mü neydi
ondan sonrasında hata veriyordu bir süre beklenmesi gerekiyordu

bu konuyu hatırlayan bilgi vercek olan arkadaş var mı :/

öyle birşey yok hocam. dün 60 video (2 sayfa) çevirdim sorunsuz

Peki para kazan açıp ünlemli olanlarımı işletiyorsun yoksa para kazan açmadan hepsini mi ? Ben para kazan açıyorumda.

dediğini tam anlamadım ama şöyle diyim. Para kazanmayı açıyorsun ! oluyor sonra hepsini işlet deyince para kazanmayı açınca $ olanları işleme almıyor. İşleme aldıkları ! olanlar. İşlenince para kazanmayı açıyosun alayı $ oluyor. Sonra orjianle çeviriyosun mis :)

hocam bu şekilde en az 500 -600 videonun ünlemsiz olması garanti mi?

hocam 500 kadar çıkmadım 1 kanalda. Ama 60 a kadar garanti ( denediğim). Ki 60 oluyorsa 600 de olur

Tuna bişey diycem
peki hem döndürme hem başından kesme yaparsak hemdede mozaik yaparsak daha iyi olurmu sana göre

Tuna bişey diycem
peki hem döndürme hem başından kesme yaparsak hemdede mozaik yaparsak daha iyi olurmu sana göre

gerek yokki hocam. uzun sürer öyle işlenmesi. Böyle geçiyor yani boşyere fazla yapmanıza gerek yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri