Arkadaşlar herkese merhaba.tam 8 aydır youtube işiyle uğraşıyorum.bu 8 aylık süre zarfında bazen özgün içerikler bazen de sağdan soldan topladığım videoları yüklüyorum.asla kimseye telif göndermedim ve göndermeyi de düşünmüyorum.bana bir çok defa telif geldi.hazırladığım özgün içerikleri az önce kontrol ettim.sağolsun bazı arkadaşlarımız kim olduklarını bilmiyorum ama botçu oldukları kesin kanal açıklamasından tutun video açıklamasına kadar herşeyi çekip yüklemişler.hadi onuda geçtim kanal için oluşturduğum resimleri bile çekmişler.birde kanal adınıda küçük bir değişiklikle aynı yapmışlar.yahu ayıptır aldın yükledin tamam neyse de bari adını değiştirme zahmetinde bulun.hadi onuda yapmadın kanal resmini neden alıyorsun.başarılı 3 kanalım var adamlar silip süpürmüş.aramalarda kendi kanalım onların kopya kanallarının gerisine düşmüş.halbu ki forumda kendi kanallarımın linkini verdiğim arkadaşlar dahi var.alın yükleyin dediğim arkadaşlar.ama bu şekilde olmaz olmamalı.bot kullanan arkadaşlar sizden ricam biraz daha dikkat etmeniz.