Botla yüklediğim zaman kanllar kapanıyor

Sayın [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] videoyap botu kullanıyorum.100küsür günü var.(kullanıyorum derken. boşta duruyor.sadece arada deniyorum yine aynımı die) "Zamanında sürüyü terk etmeyenlerdenim.Hala da terk etmedim" başka botlarda denedim. KAPANIYOR. maillerimde sorun yok. 2-3 aylık maillerim. vds ile 1000 video aynı anda atarken. bot ile 200 video atamıyorum. kapanıyor. mail aynı. herşey aynı. 15 mayıstan bu yana botla yüklediğim her kanal kapalı. vds le yüklediğim her kanal açık. ben videoyap botu bitmiştir demedim. genel anlamda bot işi bitmiştir dedim.youtube nerdeyse imacrosu bile anlıyor artk. size ve yazlımınıza karşı bi husumetim yok. zamanında sizi en çok destekleyen kişilerdendim bilmem hatırlarmısınız. halende alnım ak desteklerim bi yanlışnızı görmedim. sadece kişisel görüşümü belirttim.

iyi forumlar

Hocam aynen desteklerinizi ve sizi hatırlıyorum. Ve botu uzun süre kullanmış birisisiniz. Ben sadece bu düşüncede olmak yerşne teste davet ettim. Vds iniz şimdilik temiz olabilir. Kaç kişi var forumdada vds ile yükleme yapıp kapanmaya yaşıyan. Youtube sizin pc yi farketmiş, ama vds i farketmemiş olabilir. Gece bir duyuru yapılacak hocam bu konuda. Takip etmeniz ve en azından bir kanal denemenizi öneririm. Benim yazılarımdaki tek amaç kapanma yaşanların birde istenildiği şekilde denenmesini istememdir.

işin acıgı 1 aydan fazla uzun süre acık kanalım olmadı :D 20 videoda atsam 50 videoda atsam er geç bir şekilde kapandı. format attım deepfreeze kurdum ie,maccganger,temiz ip+gerçek sim kart ile actıgım kanallar bile kapandı. bir hafta sonra ünleme düştü bir kaçı,sonra da digerleri kapandı. oysa hiç birine aynı ip ile girmedim,her defasına modem ve pc resetledm. sanırım yotube bir şekilde apiye baglanan kanalların biri spama düşünce diger kanalları da spam işaretliyor. acaba video yukleme işlemlerini bitirdikten sora erişimi kapatsam,tokeni silsem acaba sorun devam edermi diye test edicem. en garanti botlara işlemler bittikten sonra otomatik erişimi iptal etme modulu geliştirilmeli eger sorun api ile ilgiliyse.

Hocam aynen desteklerinizi ve sizi hatırlıyorum. Ve botu uzun süre kullanmış birisisiniz. Ben sadece bu düşüncede olmak yerşne teste davet ettim. Vds iniz şimdilik temiz olabilir. Kaç kişi var forumdada vds ile yükleme yapıp kapanmaya yaşıyan. Youtube sizin pc yi farketmiş, ama vds i farketmemiş olabilir. Gece bir duyuru yapılacak hocam bu konuda. Takip etmeniz ve en azından bir kanal denemenizi öneririm. Benim yazılarımdaki tek amaç kapanma yaşanların birde istenildiği şekilde denenmesini istememdir.

Hocam Şöyle bir sıkıntı olabilir mi? Token sistemi de olsa sonuçta bu googlenin yani youtubenin sistemi.. Burayı takip etmiyor diyorsunuz ama bence ediyor olabilir. Birde her işlemi boş bir kanala verdiğimiz api key ile yapıyorsunuz. Bence Buradan hangi kanala ne kadar video atılmış diye illaki kaydını tutuyorlardır. Yani sistemi resmi bir şekilde bizlere sunmaları bunu takip etmedikleri anl***** gelmez. Buna da bir önlem alınmalı en azından her eklediğimiz kanalın kendi api keyi falan olmalı.. Bu işlerden anlamam fazla ama mantıklı düşünürsek Bu şekilde olma ihtimali yüksek. Her işlem bir token ve apiden yapılıyor bu necidir ki bu kadar aktif bi bakayım ne işler cevirmiş diye illaki düşünecekler. :)

Not: Artık kanalları öyle pat diye kapatmıyorlar açıyorsunuz bir iki hafta geciyor öyle kapatıyorlar.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kanal sağlamlığıyla ilgili duyuru nerde kaldı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri