- Web sitesi
- www.videoyap.com
Sayın [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] videoyap botu kullanıyorum.100küsür günü var.(kullanıyorum derken. boşta duruyor.sadece arada deniyorum yine aynımı die) "Zamanında sürüyü terk etmeyenlerdenim.Hala da terk etmedim" başka botlarda denedim. KAPANIYOR. maillerimde sorun yok. 2-3 aylık maillerim. vds ile 1000 video aynı anda atarken. bot ile 200 video atamıyorum. kapanıyor. mail aynı. herşey aynı. 15 mayıstan bu yana botla yüklediğim her kanal kapalı. vds le yüklediğim her kanal açık. ben videoyap botu bitmiştir demedim. genel anlamda bot işi bitmiştir dedim.youtube nerdeyse imacrosu bile anlıyor artk. size ve yazlımınıza karşı bi husumetim yok. zamanında sizi en çok destekleyen kişilerdendim bilmem hatırlarmısınız. halende alnım ak desteklerim bi yanlışnızı görmedim. sadece kişisel görüşümü belirttim.
iyi forumlar
Hocam aynen desteklerinizi ve sizi hatırlıyorum. Ve botu uzun süre kullanmış birisisiniz. Ben sadece bu düşüncede olmak yerşne teste davet ettim. Vds iniz şimdilik temiz olabilir. Kaç kişi var forumdada vds ile yükleme yapıp kapanmaya yaşıyan. Youtube sizin pc yi farketmiş, ama vds i farketmemiş olabilir. Gece bir duyuru yapılacak hocam bu konuda. Takip etmeniz ve en azından bir kanal denemenizi öneririm. Benim yazılarımdaki tek amaç kapanma yaşanların birde istenildiği şekilde denenmesini istememdir.