Botlakazan.com Yeni Web Site İçerik Sağlayacısı

İngilizce ile başlamak en doğrusu bence. Sistem güzel görünüyor umarım çok daha iyi yerlere gelir gelişerek. Tabi bu ilginizle doğru orantılı olacağına inanıyorum. Başarılar.

elbette ilk gün ne kadar ilgiliysem ilerisi içinde o kadar ilgiliyim sevdiğim isteyerek yaptığım bir iş .

ingilizce içerik için bir site var şuan sistemde inceleyebilirsin dediğim gibi sistem oturunca artıcak botlar hedefimde 1 ay içinde 100 tane ayrı bot şuanda 30 bot var.

bunun yanında özgünleştirmeyide eklicem kısa sürede üzerinde çalışıyorum .

siteye girip içerik eklemek yerine botla özgün içeriklerimizi eklebileceğiz Botta değil mi ? Yada mesela benim 5 farklı kategorim var sitede.Moda Yemek Aksesuar Makyaj Güzellik.İçeriği istediğimiz kategoriye yükleyip düzenleyebiliyoruz değil mi

siteye girip içerik eklemek yerine botla özgün içeriklerimizi eklebileceğiz Botta değil mi ? Yada mesela benim 5 farklı kategorim var sitede.Moda Yemek Aksesuar Makyaj Güzellik.İçeriği istediğimiz kategoriye yükleyip düzenleyebiliyoruz değil mi

elbette içerkleri eklemeden önce hangi site ve sitenin hangi kategorisine ekleneceği gibi bilgileri sizden alıyorum .

elbette içerkleri eklemeden önce hangi site ve sitenin hangi kategorisine ekleneceği gibi bilgileri sizden alıyorum .

anladım hocam ödeme yöntemi ne var şuan yarın istanbula geçince bi paket satın alıp deneyeyim şu site işlerine gireyim artık yavaştan :)

anladım hocam ödeme yöntemi ne var şuan yarın istanbula geçince bi paket satın alıp deneyeyim şu site işlerine gireyim artık yavaştan :)

yorumunuz ve ilginiz için teşekkür ederim.

ödeme yöntemleri şuanlık banka olarak tek ziraat bankası mevcut ancak yarın bir kaç banka ve çeşitli ödeme yöntemleri eklemeyi düşünüyorum.

ayrıca paketlerimizde çok uygun .

aynı youtube mantığı yap bırak arkana yaslan bunda banlama riski daha az çünkü herşey kontrolümüz altında . eklenen içerik limiti vs.. kazanabilirsiniz her yakında translate özelliğide gelicek. hepinizi bekliyorum paketlerimizde çok uygun.

Hocam dorumu direk şöyle sorayım forum için açılan konuları kopyalayıp özgünleştirebilir mi

forum scriptleri için uyarlamadım henüz wordpress siteler için uygun ancak sistem oturunca eklicem bir kaç script çoğuna uygun şekilde eklenecek.

özgünleştirme olayı üzerinde çalışıyorum bir kaç güne hazır olur oda.

Bota konu özgünleştirme eklendi . paketlerimizide foruma ekledim inceleyebilirsiniz.

Konu güncel arkadaşlar hepinizi bekliyorum artık sitenizden kazanma zamanı geldi siteniz özgün ve sağlam içeriklerle dolsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri