Botnet Nedir? Nasil Temizlenir

Tor Browserdan bahsedeyim ben.Tor Browser Deepweb'te gezinmeye yarayan browser.Çevirmeli bağlantı gibi proxy ipler üzerinden sunuculara bağlanır..DeepWeb sitesi bilmeden oralarda gezmek güvenli gözükmemekte benim gözümde..Bi ara gmail hesapları açmak için kullandım ama google hesapları 2.günden uçuruyordu.

tor browser bizi bizim icin sonuclari iyi olmayan seylere maruz birakabilir.Benim sahsi görüsüm kullanilmamasidir.

Botnet veya logger yemek büyük başarı banamı öle geliyor bu konularda bilgim olduğu içinmi bilmiyorum ama hiç loggerde yemedim botnette :D

Botnet veya logger yemek büyük başarı banamı öle geliyor bu konularda bilgim olduğu içinmi bilmiyorum ama hiç loggerde yemedim botnette :D
evet bu konularda bilgin oldugu icin rahatsin.ama zaten bu sistemin hedefledigi kisiler,bu konularda bilgisi olmayan standart merakli internet kullanicilaridir.

botnet diye düşünme yüzlerce exploit vs yazılım var arkadaş eğer indirmişse kesin belli olur ancak nasıl indirdiği sorun eğer tor üzerinden böyle bir şey ypaılmışsa suçlu olabilir veya p2p üzerinden indirdiği tespit edilirse veya gönderdiği belirlenirse indirirken karışmış der kurtulur yok upload ypaıyorsa iş zor

Lenovanın kendi programlarını başlangıçta açıyor.Herhangi bir problem yok.

tanımadığım bi program açılıyor her seferinde başlangıçta ama onu bulamadım orda

program kaldırdan kaldırdım ama her açılışta geliyor bir simge kapatamıyorum da ana sayfa değiştirmek için o program sadece görev yöneticisinden kapatabiliyorum

Teşekkürler hocam, bir abimizin pc sinde var uğraştım ettim silememiştim yarın hallederim onunkinide :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri