Botsuz Spamda Etiket Açıklama Halletme ?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Uzun süredir bot'lar ile spama devam ediyorum arkadaşlar, ekstra bir de VDS var şimdi. Botlar ile etiketleri açıklamaları çekmeye özgünleştirmeye alışmışım.

VDS den download upload yapınca açıklamasız etiketsiz bir öksüz kaldı videolar :)

Belirli kategorilerde etiket ayarlıyorum da bazen karışık kanallar spamlayınca ortak etiket mantıksız oluyor :)

Etiketsiz açıklamasız yükleyenler de var ama bunun ben izlenimi düşük tuttuğunu düşünüyorum.

Sizin fikirleriniz nedir bu konuda :) VDS ile yüklemelerde etiket-açıklama'ya önem veriyor musunuz ?

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] sorulası,en lazım olan konuları açmaya başlamışın yine takipteyim:D

İlgili içeriğin neyse hakkında bir paragraflık yazıyı wikipedia dan alabilirsin,benzerlerinin tamamına girersin.
Etikete ise yapılacak en makul şey sanıyorum şu olay;

İlgili içeriğin neyse hakkında bir paragraflık yazıyı wikipedia dan alabilirsin,benzerlerinin tamamına girersin.
Etikete ise yapılacak en makul şey sanıyorum şu olay;

O yöntemleri biliyoruz aynen de;

Spamlayacağım kanalda Makyaj + Araba + Vine

mesela böyle spamlık karışık kanallar oluyor onlara ortak etiket nasıl olucak :)

toplu etiket girmeden girebilirsin

bize yardımcı olmak amacıyla bir bot var ama kurulumu icin bir site gerekiyor veritabanı yabancı olan ben kendi pcme kurdum videoyu etiketleriyle cekiyor ancak youtubeye yuklemiyor

O yöntemleri biliyoruz aynen de;

Spamlayacağım kanalda Makyaj + Araba + Vine

mesela böyle spamlık karışık kanallar oluyor onlara ortak etiket nasıl olucak :)

Hocam onlara ortak etiketi girmen olmaz ki zaten , yani karışık kategori de kanal açmak saçma olur , çok iyi videolar vardır seçersin içlerinden öyle açarsın..

Ha illa karışık olsun uğraşmıyayım diyorsan , kanal 3 kategoriden oluşuyorsa
o 3 kategori ile ilgili iyi etiketleri dörder dörder seçip her videoya girersin.
Makyaj videosunda etiket olarak ; vine etiketi , araba etiketi ve makyaj etiketi olur. Başka bir yolu yok bunun eğer uğraşmak istemiyorsan :)

Uzun süredir bot'lar ile spama devam ediyorum arkadaşlar, ekstra bir de VDS var şimdi. Botlar ile etiketleri açıklamaları çekmeye özgünleştirmeye alışmışım.

VDS den download upload yapınca açıklamasız etiketsiz bir öksüz kaldı videolar :)

Belirli kategorilerde etiket ayarlıyorum da bazen karışık kanallar spamlayınca ortak etiket mantıksız oluyor :)

Etiketsiz açıklamasız yükleyenler de var ama bunun ben izlenimi düşük tuttuğunu düşünüyorum.

Sizin fikirleriniz nedir bu konuda :) VDS ile yüklemelerde etiket-açıklama'ya önem veriyor musunuz ?

Caner hocam,

Yüklenmiş videoları toplu özgünleştirme yeniliği getiriyorum. Bu iş senin etiket ve açıklama girmene yarayacaktır.

Caner hocam,

Yüklenmiş videoları toplu özgünleştirme yeniliği getiriyorum. Bu iş senin etiket ve açıklama girmene yarayacaktır.

Gerçekten harika olur, ellerine sağlık teşekkürler.

Videoyap + VDS kullanıyorum şuan harikasın hocam bekliyorum.

Gerçekten harika olur, ellerine sağlık teşekkürler.

Videoyap + VDS kullanıyorum şuan harikasın hocam bekliyorum.

Hocam bilmedigimden soruyorum. videoyap için vds ye gerek var mı ? yani 2 sini aynı anda kullanmak daha mı hızlı oluyor ?

Hocam bilmedigimden soruyorum. videoyap için vds ye gerek var mı ? yani 2 sini aynı anda kullanmak daha mı hızlı oluyor ?

Yok videoyap'ta toplu atma sınırı olduğu için ekstra toplu hak satın alıyorum ama o da yetmiyor bazen o yüzden yanında VDS ile destekleyeyim dedim ama açıklama-etiketsiz hiç iyi olmuyor alışamadım :)

gerek yok hocam videoyapın kendi sunucuları mevcut browserden kullanılıyor.

bende öyle biliyorum. demekki arkadasın baska stratejileri var :)

---------- Mesaj saat 14:38:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:37:02 civarında gönderildi. ----------

Yok videoyap'ta toplu atma sınırı olduğu için ekstra toplu hak satın alıyorum ama o da yetmiyor bazen o yüzden yanında VDS ile destekleyeyim dedim ama açıklama-etiketsiz hiç iyi olmuyor alışamadım :)

Maaaşşallahhh :). Botlar yetmiyor :D. İnşallah kanallar kapanmaz. Bol kazançlar

bende öyle biliyorum. demekki arkadasın baska stratejileri var :)

---------- Mesaj saat 14:38:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:37:02 civarında gönderildi. ----------

Maaaşşallahhh :). Botlar yetmiyor :D. İnşallah kanallar kapanmaz. Bol kazançlar

kapana kapana gidiyoruz kapandıkça açıyoruz ondan yetmiyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri