Botsuz Vds siz Manul Çalışan Var Mı ?

Burkayka

Kayıtlı Üye
Bot,Vds,Vps Olmadan İnternetten Video Çekip Youtube a Koyupda Her Ay Güzel Paralar Kazanan Var Mı Aramızda ?
Manuel yapan var mı bu işi ?

Edit: Başlığı yanlış yazmışım :D Manuel Olcaktı :D

versinler 1gbit hat manuel çalışayım bizdeki net hızlarıyla spam yapmak imkansız

net hızına göre değişir o

Var haber çalışıyorum yaklaşık 2 senedir. Bot VDS kullananların cogundan daha cok kazanıyorum. İlla bot kullanmaya gerek yok yani ;)

manuel çalışan spamcı yoktur varsada spamcı değildir :D

var ben özgün de değilim ama güzel miktarlar kazaniyorum neyi nasil atacagini biliyorsan o saydiklarina gerek kalmiyor

Bot,Vds,Vps Olmadan İnternetten Video Çekip Youtube a Koyupda Her Ay Güzel Paralar Kazanan Var Mı Aramızda ?
Manuel yapan var mı bu işi ?

Edit: Başlığı yanlış yazmışım :D Manuel Olcaktı :D
[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] var Adsense çalışıyor ve güzel paralar kazanıyor maşallah, ondan başkasını görmedim. :)

eskiden çalışıyordum,o zamanlar elimde superonline ın fiberi vardı,sorun olmuyordu.şimdi ttnet var,daha fazla paraya daha kötü internet kullanıyorum :) haliyle bu hızda yükleme yapmak zor oluyor,vds ve bot kullanıyorum.2 bot kullanıyorum,ayrıca vdslerdende manuel upload yapıyorum.şuan evde fiberim olsa,vdslerden 1 tanesini iptal ederdim sadece,tek pcde çalışmak kesmez beni :D

eskiden çalışıyordum,o zamanlar elimde superonline ın fiberi vardı,sorun olmuyordu.şimdi ttnet var,daha fazla paraya daha kötü internet kullanıyorum :) haliyle bu hızda yükleme yapmak zor oluyor,vds ve bot kullanıyorum.2 bot kullanıyorum,ayrıca vdslerdende manuel upload yapıyorum.şuan evde fiberim olsa,vdslerden 1 tanesini iptal ederdim sadece,tek pcde çalışmak kesmez beni :D

bu terste bi işlik var :D ALLAH ALLAH çok garip canım :D :D

1 video atıp eşşek gibi izletenlerdensen telefon bile yeter diyorum hocam :D

Bu işe ilk başladığım zamanlarda ilk 6 ay falan manuel yüklerdim hep sonra bigün baktım millet bot falan diyor neymiş ya bu dedim bi girdim videoyap a giriş o giriş patladı gitti hehehehe :D :p

Var. Ama 2aydir kullanmaya basladim VDS normal kazancima yaklasamadim hic

200 kb ile upload edebilsem almayacağım sunucu ama yok işte, 25-30 kb ile yüklüyor ttnet. :D

Server'ı almadan önce kendi netimle yaptım 1 kanal. Server'la o kadar iyi yapamadım daha :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri