Böyle adamlarda varmış... :)

flyx

Süper Moderatör
Hello
I'm the author and owner of the original clip "****" that you have reuploaded here
Would you be kind enough to remove it from youtube? I don't want to fill in a copyright claim as it will give your account a copyright strike. I'm hoping we can resolve this issue in a manner that's beneficial for both of us.
Thanks.

merhaba adresinde tekrar yüklediğiniz "****" isimli videonun sahibiyim.
rica etsem bu videoyu youtube üzerinden silermisiniz? telif hakkı göndermek istemiyorum. umarım bu sorunu aramızda çözeriz..
teşekkürler...

cidden böyle adamlar varmış diyorum.. sağolsın iyi gelirli partner kanalım zarar görmemiş oldu.. yakında olsa adamı bulup yemek ısmarlıyacağım :D

Son düzenleme:
Abi yabancılar gibisi yok ya.Adamlar kendi videolarını kaldırmalarını rica ediyorlar.Bizim türkler sırf çekememezlik yüzünden telif atıyolar.

ayda yılda bir denk gelir böylesi. bu yabancılara duyduğumuz sempatizanlık yokmu ahh ahh.

Ben hiç gelen kutusuna bakmıyorum acaba banada böyle diyen biri olmuşmudur :D

arkadaş o değilde şu aradaki boşluk sadece bende mi var düzeltemedim gitti :)

Türkçeye de hatasız çevirmiş

Okyanusun yaklaşık 3000 metre altından Tapatalk ile gönderildi.

Bize denk gelmez böyleleri :D

bana çok denk geldi.

telif atana ulaşınca sildirdiğim bile oldu.

bazısı ise benim kanalımın linkini açıklamayı yazarsan memnun olurum dedi.

bunu para kazanmak için değil, hobi için yapan kişiler diyor. Tek amaçları videolarının daha fazla kişiye ulaşması ve yayılması.

Yanabcılar bizden daha medeni ve daha hoş görülü bunu öğrendim 4 ana kanalımı kapatan bizimkiler oldu yabancılar onlarca telifli video önce uyarı verip sonra telif gönderdiler bunları yaşayan mutlaka vardır

Yabancılara da geçim sıkıntısı gelecek sıkıntısı yok o yüzden böyle hoşgörülü oluyorlar yani para var huzur var olayina geliyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalnız dikkat ettim bizimkiler yabancı içerikte sahte telif yollamıyor artık.flagla kapatmaya uğraşıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri