Böyle bi mail geldi ve kanalım gitmiş

• Kullanıcı Mekaonee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Mekaonee

Kayıtlı Üye
Arkadaslar şöyle bir mail aldım

We'd like to inform you that due to repeated or severe violations of our Community Guidelines (YouTube) your YouTube account Best Vine has been suspended. After review we determined that activity in your account violated our Community Guidelines, which prohibit spam, scams or commercially deceptive content. Please be aware that you are prohibited from accessing, possessing or creating any other YouTube accounts. For more information about account terminations and how our Community Guidelines are enforced, please visit our Help Center at https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=en-US.

ilk linke tıkladıgımda böyle bir başlıkla yazı vardı ''YouTube Topluluk Kuralları"

Kanalım normal vine kanalı herhangi bir erotik içerik felan yoktu ve kanalım kayboldu. Bununla beraber 4 5 tane daha hesabım gitti ve sanırım hepsi toplum kurallarından gitti. Ne yapmam lazım

---------- Mesaj saat 02:32:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:18:36 civarında gönderildi. ----------

Arkadaslar ne yapmam lazım geri dönüşü olmaz mı bunlar bnm ilk ve tek kanallarıdı

Benim bildiğime göre genelde şikayet aldığı durumlarda çok fazla bu şekilde gidiyor. Bir tanesi gittikten sonra da hepsinin takibini yapıyorlar, inceliyorlar. 4-5 hesap o nedenle gitmiştir. Nedensiz şeylere de geliyor fazla şikayet alınınca sanırım, yapacak bir şey yok gibi hocam geçmiş olsun.

spam diyor birkaç kanala aynı videoları atmış olabilirmisiniz, ayrıca ben de win fail funny videolar attım düzenlemeden 50 videodan sonra (eşleşme falan yok) kanal para kazanma devre dışı kalıyor yada kapanıyor youtube bu türde biraz sıkıntı yapıyor gibime geldi

şöyle acıklayayım durumu 2 tane gmail hesabım var 2si 1 tane adsenseye baglı. Bu iki hesabımın 3 4 tane alt kanalları var. sanırım tek 1 kanal yüzünden 2 tane hesabım ve alt kanallar gitmiş atma adsense saglam

---------- Mesaj saat 03:27:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:44:10 civarında gönderildi. ----------

artık geri gelmez mi kanallar ne yapmalıyım

aynı durum başımıza gelıyor..
1-sağa sola yazı ayıp onaylarda bulnmaman gerek..reklam amaçlı videolarına çekmeye çalışmada yazılar
2-video farklı isim unvan farklı içeirk farklı olmamalı
3-özellikle abd ve yabancı medyanın "katy peryy" videosu gibi isim unvan telifli oluyor,kişileriyanıltmaya çalışmak yanıltmakdada direket ban olabiliyor..
4-videolarından dovus-saldırı-şiddet gibi konuları yabancılar ciddiyete alıyor ve şikayet edıyor, yanı atıyorum çigifilm animasyon gibi bişe altında hoooppp vurdulu kırdılı şiddet video oldumu yabancılar şikayet eder... çocuk gelışımı vb... dikkat et..
5-bende yedım oyle ihtar telif deıl topluluk kurallarına aykırı davranış, bu ihtarın youtubede karşılıgı çok genıs. ne sıkıntı varda atmışlartorbaya torba adıda topluluk ihtarı :D .. anladıklarım bunlar

aynı durum başımıza gelıyor..
1-sağa sola yazı ayıp onaylarda bulnmaman gerek..reklam amaçlı videolarına çekmeye çalışmada yazılar
2-video farklı isim unvan farklı içeirk farklı olmamalı
3-özellikle abd ve yabancı medyanın "katy peryy" videosu gibi isim unvan telifli oluyor,kişileriyanıltmaya çalışmak yanıltmakdada direket ban olabiliyor..
4-videolarından dovus-saldırı-şiddet gibi konuları yabancılar ciddiyete alıyor ve şikayet edıyor, yanı atıyorum çigifilm animasyon gibi bişe altında hoooppp vurdulu kırdılı şiddet video oldumu yabancılar şikayet eder... çocuk gelışımı vb... dikkat et..
5-bende yedım oyle ihtar telif deıl topluluk kurallarına aykırı davranış, bu ihtarın youtubede karşılıgı çok genıs. ne sıkıntı varda atmışlartorbaya torba adıda topluluk ihtarı :D .. anladıklarım bunlar

sadece biraz 4. maddede ki dediğine uyuyor. Giden geri gelmiyor heralde dimi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri