Bu arada profili sayfaya çevirebilirsiniz direk bir yerden sonra. Sayfa kasmak istiyorsanız![]()
o işi bi türlü anlamadım biraz anlatabilirmisiniz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu arada profili sayfaya çevirebilirsiniz direk bir yerden sonra. Sayfa kasmak istiyorsanız![]()
Nasıl olacak?
o işi bi türlü anlamadım biraz anlatabilirmisiniz
Kişisel Hesabınızı bir Facebook Sayfasına Dönüştürme | Facebook Yardım Merkezi | Facebook
https://www.google.com.tr/search?q=profili+sayfaya+çevirme
Hocam üsttekinde anlatıyor, aramadan Türkçe anlatımları da bulabilirsinizArkadaş sayınız beğeni ve profil resminiz sayfa resmi olarak değişiyor. En azından öyleydi benim zamanımda
![]()
yok hocam artık olmuyor o
Hadi ya tüholmuyor deniliyordu ama fan page olarak seçince oluyordu bir dönem, tamamen mi bitti
o zaman abazalardan faydalanmaya sayfamı beğenin lütfen demekten başka çaremiz yok
![]()
aynen öyle yaptım kardeşim başka profil açtım onu kasıyorum şimdi![]()
O sahte hesapta kullandığınız bayan resimlerinin sahiplerinin ahını almış olmazmısınız ? kullananların kız kardeşleri, anneleri vs. yokmu ?
Hadi ya tüholmuyor deniliyordu ama fan page olarak seçince oluyordu bir dönem, tamamen mi bitti
o zaman abazalardan faydalanmaya sayfamı beğenin lütfen demekten başka çaremiz yok
![]()
O sahte hesapta kullandığınız bayan resimlerinin sahiplerinin ahını almış olmazmısınız ? kullananların kız kardeşleri, anneleri vs. yokmu ?
Çok güzel bir yaklaşım.Konuyu takip ediyorum ama kimsenin bu konuyu önemsemediğini görmek beni biraz rahatsız etti açıkçası.
Sadece küçük bir hatırlatma.Eğer kazandığınız paralar insanları günaha teşvik yoluyla kazanılmışsa bu paralar haram oluyor.Umursayanların haberi olsun...
Ama biz gidip de gizli kamerayla fotoğrafını çekmiyoruz ki.Zaten bu fotoğrafları kız paylaşmış internette.O zaman twitterda kızın paylaştığı fotoğrafı retweet etmek,facebook da paylaşmak da mı günah sizin düşünce sisteminize göre.
Ama biz gidip de gizli kamerayla fotoğrafını çekmiyoruz ki.Zaten bu fotoğrafları kız paylaşmış internette.O zaman twitterda kızın paylaştığı fotoğrafı retweet etmek,facebook da paylaşmak da mı günah sizin düşünce sisteminize göre.
biraz araştırıp ona göre profil açtım ben tutup da bi hanımkızın fotolarını atmadımki yabancı bi mankenin fotolarından açtım, okadar namuslu ve dürüstseniz kopya içerik de yüklemeyin(!)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.