Böyle Bir şey Başınıza Geldi mi?

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Katip

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kanaldaki gelir bir anda dipleri gördü ancak izlenimler vs sabit yani normali ilk başlardaki gibi olması gerekirken ne olduysa yansımıyor hiç bir şey, reklamları kontrol ettim çıkıyor, kanalda uyarı vs yok, yani ekstra bir durum yok ama bir anda kazanç dipleri gördü

acaba fazladan mı kesinleşir yoksa sonradan mı eklenir hiç böyle bir şey başına gelen oldu mu?

https://prnt.sc/j4wi8v

bendede aynı durum var izlenimler v.s normal örneğin 5x kazanç beklerken x kazanç geliyor

Arkadaşlar kanaldaki gelir bir anda dipleri gördü ancak izlenimler vs sabit yani normali ilk başlardaki gibi olması gerekirken ne olduysa yansımıyor hiç bir şey, reklamları kontrol ettim çıkıyor, kanalda uyarı vs yok, yani ekstra bir durum yok ama bir anda kazanç dipleri gördü

acaba fazladan mı kesinleşir yoksa sonradan mı eklenir hiç böyle bir şey başına gelen oldu mu?

https://prnt.sc/j4wi8v

hocam adamlar ocak ayından beri söylüyor adsense artık youtube için uygun değil diye . Tam ve dogru verileri youtube analytic çıkınca anlayacaksın. Bu tamamen adsense hatasıdır.

hocam adamlar ocak ayından beri söylüyor adsense artık youtube için uygun değil diye . Tam ve dogru verileri youtube analytic çıkınca anlayacaksın. Bu tamamen adsense hatasıdır.

analisticte de düşük hocam yani adsense ile aynı durumda

Yeni temaya geçtikten sonra iyice bozdu youtube izlenimlere ve reklamlarada yansıdı kullanıcılar şaşırdı algoritma afalladı takip ettigim kanallardan her videosu 100k izlenen kanal 50k ları zor görüyor kendi ayağına sıkıyor youtube

analisticte de düşük hocam yani adsense ile aynı durumda

dilekçesini beğenmediğin bir başvurucunun ahını almışsındır ondandır,:):)

şaka felan bir yana videoyu izleyici gözüyle takip et , sıcak veya gündem bir video varsa patladıysa izleyici kitlesi düşüşe geçmiş olabilir,

yada sayaçlarda sorun olabilir, 2013 civarları genel bir problem olmuştu böyle adsense yt hiç bir şeyi saymamıştı ama 24 saatte felan toparlamıştı durum,

dışarıdan gözlemle ve bir süre bekle bakalım,

dipnot, bu yorum yıllardır sektörden uzak kafayla yapıldı, şu anda farklı bir şey varmıdır bilemem, konu sahibi seni görünce yazayım dedim:)

bazı kanallarımda aynı sorun var,hatta diyelim 0,50 kuruş kazanç var,sayfayı yenileyince 0,40 kuruşa düşüyor.

Yaklaşık 4 ay önce falan yaşadım 3-4 tane adsense hesabımda aynı durum oldu. Düzelmedi ama aynı devam etti.

bende de dün böyle oldu.. herşey normal giderken birden hepsi 0 landı.. gerçek zamanlı filan aynı kanalda hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen (reklamlar da çıkıyor) adsense de herşey 0 gösteriyor..

http://prntscr.com/j73z8o

bende sıfırlanma yok. fakat tbm 4 kuruşa düştü ilkkez hayatımda 4 kuruş gördüm. birde atıyorum bin tık varsa 100 e düştü durum böyle bendede.

Bende tam tersi gosterim sayilari tavan yapti gelir tavan son 3-4 gundur

Bende tam tersi gosterim sayilari tavan yapti gelir tavan son 3-4 gundur

benimkileri sana kanalize etmişler galiba hocam :D:D yav 2 gündür herşey 0 landı kafayı yicem az kaldı :D

---------- Spam Engelliyici 03:04 ---------- Önceki Mesaj 03:03 ----------

bende sıfırlanma yok. fakat tbm 4 kuruşa düştü ilkkez hayatımda 4 kuruş gördüm. birde atıyorum bin tık varsa 100 e düştü durum böyle bendede.

var bir dengesizlik ama bakalım bekliyoruz inşallah güzel birşeyler yaparlar artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri