Böyle Bir Sistem Bu Fiyat Eder mi ?

şu an ki sistemimden örnek vereyim gereksiz donanımlara para harcamamış olursunuz öncelikle sistemi 2009 da kendim özenerek seçtiğim parçalarla kurdum toplam 2950TL sadece kasaya verdim o zamanın sistemlerinde i7 900 serileri mevcuttu(i7 ler için konuşuyorum) ben en tepe olanı değil 920 olanı aldım daha üstü daha güçlüleri de vardı ama tercihim bu oldu o zamandan beri sadece sistemden ekran kartı değiştirdim sebebi aşırı ısıdan gtx295 ekran kartının ömrünü doldurmam yüzündendi şu an aynı sistemle gtx 680 kullanıyorum ve şunu söyliyim eğer gerçekten aşırı bir setup oluşturmuyorsan atıyorum 3lü monitör vs vs her türlü oyunu da oynarsın işini de görürsün böyle bir sistemle 5 senelik cpu ile gtx680 i çok rahat kullanabiliyorum her oyunda fullhd çözünürlük için gayette yeterli ama dediğim gibi senin nasıl bir setup oluşturduğuna bağlı bu sistemi sana örnek olması için parça listesini yazıyorum x58 eski bir mimari haswell serisi bir işlemci alacaksan zaten en tepe olmasının çok çok bir getirisi olacağını sanmıyorum tabi full hd ekran kullanıyorsan

INTEL I7 920
ASUS P6T DELUXE V2
OCZ 3X2GB 1600MHZ GOLD TRIPLE KIT
ASUS GTX680 4GB DIRECTCU II
WD 1TB CAVIAR BLACK 32MB CACHE SATA II
HIGH POWER 850W 80+
THERMALTAKE VH8000BWS (kasa bu tarz sistemler için uygun değil geçici kullanımda)

Vatandan vs. gidip pc toplatmayın, elemanların prim aldıkları belirli markalar veya ürünler var gidip onlardan aldırırlar performansı vs. dinlemezler. Donanımhaber veya r10 türü webmaster forumuna konu açıp donanım konusunda bilgili arkadaşlardan yardım alın, parçalarıda internetten en uygun yerlerden parça parça sipariş verin ;)
Birazdan donanımhabere açacağım konu bakalım ne diyecekler nasıl bir bilgisayar toparlayacağız :) yorumun için teşekkürler.
kesinlikle alma. bu fiyattan daha ucuza daha yüksek performanslı bilgisayar aldım. 4k gibi bir fiyata monitör vs. herşey dahil hemde. bu konuyla ilgili çok iyi bilgiler veren bir forum sitesi var orada toplattırabilirsin vatandanda alırsın pcni.

Bilgisayarının özelliği nasıl her türlü oyunu en yüksek ayarda açıyor mu? Render süresi nasıl? Bilgilendirirsen sevinirim teşekkürler.

Birazdan donanımhabere açacağım konu bakalım ne diyecekler nasıl bir bilgisayar toparlayacağız :) yorumun için teşekkürler.

Bilgisayarının özelliği nasıl her türlü oyunu en yüksek ayarda açıyor mu? Render süresi nasıl? Bilgilendirirsen sevinirim teşekkürler.

Tavsiyem toplama alın.Bir konu da Technopat Sosyal'de açın.Yardım edecek arkadaş çok olacaktır bu bütçeye.

watch dogsu ultrada oynarken frapstan video çekiyorum 1080p sıfır kasma oluyor.. renderda ise 15dklık 720p bir videoyu camtasia 2 dk da 720p render alıyor.

şu an ki sistemimden örnek vereyim gereksiz donanımlara para harcamamış olursunuz öncelikle sistemi 2009 da kendim özenerek seçtiğim parçalarla kurdum toplam 2950TL sadece kasaya verdim o zamanın sistemlerinde i7 900 serileri mevcuttu(i7 ler için konuşuyorum) ben en tepe olanı değil 920 olanı aldım daha üstü daha güçlüleri de vardı ama tercihim bu oldu o zamandan beri sadece sistemden ekran kartı değiştirdim sebebi aşırı ısıdan gtx295 ekran kartının ömrünü doldurmam yüzündendi şu an aynı sistemle gtx 680 kullanıyorum ve şunu söyliyim eğer gerçekten aşırı bir setup oluşturmuyorsan atıyorum 3lü monitör vs vs her türlü oyunu da oynarsın işini de görürsün böyle bir sistemle 5 senelik cpu ile gtx680 i çok rahat kullanabiliyorum her oyunda fullhd çözünürlük için gayette yeterli ama dediğim gibi senin nasıl bir setup oluşturduğuna bağlı bu sistemi sana örnek olması için parça listesini yazıyorum x58 eski bir mimari haswell serisi bir işlemci alacaksan zaten en tepe olmasının çok çok bir getirisi olacağını sanmıyorum tabi full hd ekran kullanıyorsan

INTEL I7 920
ASUS P6T DELUXE V2
OCZ 3X2GB 1600MHZ GOLD TRIPLE KIT
ASUS GTX680 4GB DIRECTCU II
WD 1TB CAVIAR BLACK 32MB CACHE SATA II
HIGH POWER 850W 80+
THERMALTAKE VH8000BWS (kasa bu tarz sistemler için uygun değil geçici kullanımda)
Çok çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Biraz araştıracağım parçaları eğer bulamazsam direk bunu tercih ederim. Sağolun hocam.
watch dogsu ultrada oynarken frapstan video çekiyorum 1080p sıfır kasma oluyor.. renderda ise 15dklık 720p bir videoyu camtasia 2 dk da 720p render alıyor.

Watch dogs sistem gereksinimleri çok yüksek olan bir oyun hocam. Eğer böyleyse gerçekten iyiymiş. Teşekkür ederim.

11 Haziranda alınmış Faturalı Garantili Oyun CANAVARI - Toplama Masaüstü Bilgisayar İlanları sahibinden.com'da - 170824039

Sistem canavar gibi şuan kullanıyorum ilana koymamın sebebi iş için uzun bir süre yurt dışında olacağım o yüzden laptop almak için satıyorum ilan detayını okuyabilirsin hocam

Bütün kutusu faturası herşeyi var kasanın toplam fiyatı 4100 tl

Hocam ihtiyacınızı karşılamak için düşünürdüm ama ne olursa olsun 0 bilgisayar istiyorum. Teşekkür ederim.

Bu tytan bilgisayarları sırf kasası için bile alırım :D
ayrıca dediğin gibi işlemcisi özel test ediliyor bu modelin öyle takılıyor .
Sıvı soğutmasıda var mis gibi
tek tuşla overclock falan
[MENTION=10014]Anıl[/MENTION]

Son düzenleme:
Bu paraya msi gaming notebooklar var onları incelemelisin o kadar parayı masaüstüne hapsetme derim

Pc sağlam sectiğin parcalar cok iyi bu yapdığınızıda toplama pc deniliyor zaten.Aynı konuyu donanımhabere acın bakalım onlar ne diyor.Ayrıca bu kasalar oyuncular için tasarlanmış.

Son düzenleme:
Hocam ihtiyacınızı karşılamak için düşünürdüm ama ne olursa olsun 0 bilgisayar istiyorum. Teşekkür ederim.

Anladım hocam masaüstü bakmayın bence evde cok duramıyorsanız ben evde dururum dedim yurt dışı olayı cıktı sıkıntı oldu dizüstü bakmanızı tavsiye ederim iyi günler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri