Böyle bir video yapmak ister misiniz ?

tokibala

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar herkese öncelikle iyi bayramlar. Kurban kesenler varsa ALLAH kabul etsin. Sizlere elimden geldiğince paylaşımlar yapmaya çalışıyorum. ama bu sefer değişiklik olsun istedim. Bir video hazırladım. Diğer kanallarımda da bu tarz videolar kullanıyorum. Talebe göre böyle bir videoyu nasıl hazırlayacağınızı anlatmak isterim. İzleyin beğenirseniz konuyu açarım.

Son düzenleme:
Google mı kullandın üstat yoksa yanlış mı biliyorum . Değişik olmuş anlatırsan iyi olur

çok güzel bende gezdıgım yerlerı cekmek ıstıyorum

videodaki muzık bende kullanabılırmıyım telıflımı acaba

Bu tarz videolar ile 1000 abone ve 4000 saat şartlarını ne kadar sürede tamamlayıp para kazanma onayı aldınız hocam? Hangi yazılımı kullanıyorsunuz?

Arkadaşlar herkese öncelikle iyi bayramlar. Kurban kesenler varsa ALLAH kabul etsin. Sizlere elimden geldiğince paylaşımlar yapmaya çalışıyorum. ama bu sefer değişiklik olsun istedim. Bir video hazırladım. Diğer kanallarımda da bu tarz videolar kullanıyorum. Talebe göre böyle bir videoyu nasıl hazırlayacağınızı anlatmak isterim. İzleyin beğenirseniz konuyu açarım.

Video : https://youtu.be/EGtg_4jIA28

Toplamda kac kanaliniz var

Böyle taraflı yapacaksan, Allah rızası için yapma. Mübarek günlerde, bari milleti kendi ütopyanız ile kandırmayın

Video çok güzel ama başlık ile alakayı kuramadım ve başlık fazlasıyla alakasız.

Benim açtığım diğer konuları incelerseniz hiç birisinde ne ücret talep ettim ne başka düşüncem oldu. amacım sadece sizlere yardım etmek oldu. Ben konuyu ne niyetle açıyorum vatandaş konuyu nereye çekmiş. En basit olaya bile art niyetle yaklaşan kişiler yüzünden videonun nasıl hazırlanacağını anlatmaktan vazgeçtim arkadaşlar. Böyle art niyetli insanlar hem bana laf söyler hem de benim anlattıklarımı uygular. Bunu da biliyorum. Videoya laf söyler ama ben nasıl hazırlanacağını anlattığımda ilk olarak kendisi kanallarında kullanır. En güzeli eski sisteme devam. Herkes videosunu kendi hazırlasın.Kimseye hazırlama şeklini gösterme

Benim açtığım diğer konuları incelerseniz hiç birisinde ne ücret talep ettim ne başka düşüncem oldu. amacım sadece sizlere yardım etmek oldu. Ben konuyu ne niyetle açıyorum vatandaş konuyu nereye çekmiş. En basit olaya bile art niyetle yaklaşan kişiler yüzünden videonun nasıl hazırlanacağını anlatmaktan vazgeçtim arkadaşlar. Böyle art niyetli insanlar hem bana laf söyler hem de benim anlattıklarımı uygular. Bunu da biliyorum. Videoya laf söyler ama ben nasıl hazırlanacağını anlattığımda ilk olarak kendisi kanallarında kullanır. En güzeli eski sisteme devam. Herkes videosunu kendi hazırlasın.Kimseye hazırlama şeklini gösterme

Boşver kardeşim ne yaparsan yaranamassın bildiğin sende kalsın değen insanlar ile paylaş. Selametle. Hayırlı bayramlar.

Artniyetli boş insanları boşver hocam sen. Hayatın her kulvarında var o insanlar.
Teknik baya ilgimi çekti benimde. Anlatımını dört gözle bekliyor olacağım :)

Bir kişinin olumsuz lafını görüp eski sisteme devam göstermemek en iyisi dicekseniz hiç böyle konular açmayın daha iyi hocam. Hani yanlış anlamayın zaten böyle konuları açmak zorunda değilsiniz ama yardımlaşma amacıyla açıyorsunuz çok güzel de bu ama 1-2 kişi laf atınca direk pişman olup, herkes kendi videosunu yapsın gibi derseniz diğer kişilere haksızlık edersiniz ya böyle konular açılmasın ya da 1-2 kişinin olumsuz eleştirisine cevabını verin ama konu anlatımı veya video yerinde dursun. Saygılarımla.

Birkaç kendini bilmez yüzünden neden sinirleniyorsun üstat . Bırak onları cvp vermene bile değmez . Çok güzel paylaşımlar yapıyorsun sen aynen devam et

Hocam konuyu acıcakmısınız. Merakla bekliyorum videonun yapilışını video şeklinde anlatirsaniz daha güzel olur hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri