Böyle Bir Yere Varılmaz

İnterneti face den ibaret sanan insanlar çevre den duyduklarına göre başlıyor bu işe.Nasıl kazanırım diye düşünmede yok Bu örnekteki gibi basıyor videoları.Sonuç olarak hem kendi kazanamıyor hem bizi yakıyor.

Aynen katılıyorum kardeşim

bu ay paramıda içinden alıyım para kazanması iptal oldu açtırdık şimdi ip üstündeyim içerde ki paramıda versin onunla ortakla beraber başka bir işe yöneleceğiz kesinlikle aklınız varsa artık adsense üzerinden gitmeyin dostlar kendinize iyi bi network bulunuz yoksa adsense diken üstünde tutuyor artık içerde ki paramı da versin youtube uzun süre bitmiştir benim için ben aylık 5-6 milyon hit çektirecem facebookdan twitterdan sonra gelecek benim para kazanmamı tüm emeklerimi hice sayacak olacak iş değil ama bunun nedeni de bu konuda resimle verilmiş malesefki 2 ay öncesinde gerçekten gelecek vaadeden bir iş olarak görüyordum ama artık aynı olumlukla bakamıyorum.. Ancak aklımda özgünlükle ilgili 1-2 proje var umarım gelecek zamanda onları gerçekleştirebilirim.

ve bu para kazanma olayından sonra facebook sayfaları da kazandırmıyor arkadaşlar benim ve çevremde bi çok tanıdığım kişi geçen aylarda içeride yüklü miktar para bıraktı sayfalardan hit yapıp anasayfaya sokarak sakın bir şeyler netleşene çözüm bulana kadar Büyük sayfalar alıyım bu işe yatırım olarak demeyin.

Böyle adamların para kazanması gitmez özenle çalışan insanın para kazanması gider ya ona yanıyorum ben. Youtube bunların yüzünden bu kadar acımasız davranıyor.Yeni türkçe bi video varsa en az 100 kişi paylaşıyo aynı başlık aynı etiket ayıptır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri