Arkadaşlar Aklıma Şöyle Birşey Geldi Telifsiz 3. Taraf Uyarısız Bir olay tabi oluyorsa 
örneğin kim olsn mesela justin bieber ı ele alalım dıyelım işte bu ayın sonunda bir sıngle cıkartıcak ve tabıkı vevo hemen yapıştırır youtube a vıdeoyu smdı bende şöyle dusundm kaynagı goruntuleyerek etıketlerı alsam 1-2 tanesını degıstırırım hanı ordan belkı yakalanır falan
videonun adı vevoda yayınlanınca
xxxx -justin bieber olursa ben
xxxz - justin bieber yaparım vıdeo adıda aynı olmasn
smdı asıl mevzuya geldk benım koydugum videoda sadece justının resmı olsa atıyorum 3dk boyunca o resım orda durucak ve ses olmucak
kısaca videonun ad,etiket falan aynı olcak ama sarkı olmucak sadece içine yalandan bi resım koysam kapanma olayı olabılırmı ? yada tamamen alakasız bir özgun video koysam 
örneğin kim olsn mesela justin bieber ı ele alalım dıyelım işte bu ayın sonunda bir sıngle cıkartıcak ve tabıkı vevo hemen yapıştırır youtube a vıdeoyu smdı bende şöyle dusundm kaynagı goruntuleyerek etıketlerı alsam 1-2 tanesını degıstırırım hanı ordan belkı yakalanır falan
xxxx -justin bieber olursa ben
xxxz - justin bieber yaparım vıdeo adıda aynı olmasn
smdı asıl mevzuya geldk benım koydugum videoda sadece justının resmı olsa atıyorum 3dk boyunca o resım orda durucak ve ses olmucak