Böyle kanallar görünce hevesleniyorum

Dj Precision

Kayıtlı Üye
ama artık bırakıyorum. Arkadaşlar hanginiz bu ? :) Bide böyle zor bi içerikte kısa sürede böyle izlenim of diyorum.

ERvVvg.png

uzun video izlenim çok reklam da çok
sanırım söylenmek istenen bu.

Söylenmek isteneni neden anlamakta zorlandınız ki?

'' Bu kanal nasıl kapanmıyor bak sizleri takip ediyorum, taktiği bilmiyorum. Hadi artık bana da kanal kapanmama taktiğini gösterin''

Bir doğru anlayan benim herhalde :) .Arkadaşın anlatmak istediği şu böyle bir zamanda böyle kısa sürede çok izlenim alması , kanalın adsenseye bağlı olması ve böyle bir kalitede tam ekran videoyu engelden geçmesini anlatmak istiyor sanırım

benim anladığımda 6 ağustosta yayınlanmış kısa sürede çok izlenim almış

Tek anladığım Adam büyük ihtimalle yanıltıcı başlık kullanmış Like dislike oranindan belli

Arkadaşın şaşırdığı şey millet daha çerçeveyle çizgi film geçiremezken bu adam nasıl hint filmi yüklemişte full reklam hala izlenim alıyor.

Anladığım şey şu:ulan YouTube'dan para kazanılıyormuş acaba nasıl oluyor

ben diziyi disslike ve izlenimin son 3 rakamından buldum iyi kapatamamış bilgileri arkadaş :D

VM4LWP.jpg

ben diziyi disslike ve izlenimin son 3 rakamından buldum iyi kapatamamış bilgileri arkadaş :D

VM4LWP.jpg

Malesef dizi değil hocam izlediğim şey aklımda iyi kalır bu Mechanic filmi

0BOkOW.png

Edit: konu sahibinin demek istediği belli oldu güncel filmi Tam ekran geçmesine takılmış

film 6 ağustos değil 16 ağustosda yayınlanmış ve o kategoride %99 izlenim alınarak yukarılara çıkıyor tam ekran geçme konusunda arkadaş denemiş ve başarmış tabi zoomla izlenim alınmazsa o kategoriden hiç ekmek çıkmaz

herkes öğrendiği içeriği yine konu amacından çıktı yine birileri birilerinin ekmeğine göz dikmiş durumda kanal yarına güm
birde ifşa etmek için görsel kapatılır isim kapatılmaz isim kapatılır görsel kapatılmaz.neyse diyecek söz yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri