Böyle Olunca İsyan Edesim Geliyor...

Hamburger

Kayıtlı Üye
Bi çocuk biliyosunuz galaxy tab 3 incelemesi yapmıştı 2-3 gün önce. malum, video patladı, ünlü falan oldu yaptığı hareketlerle. şimdi de diyor ki ben gameplay kanalı açacağım. maksat belli. ilk önce abidik gubidik hareketlerle milletin dikkatini çekiyor. sonra bumm... 5-6 aydır uğraşıyorum sabah akşam. 350 abonem, 11k izlenmem var. bu çocuk daha kanala oyun videosu atmamış, 1,5k abone yapmış + tanıtım videosundan ve malum incelemeden gelen 10larca K izlenme de cabası... bazen diyorum ki bende böyle aptal bi senaryo yazayım. tiyatroculuk da var hafiften. deli numarası yapayım. videoya çekeyim atayım alkışlarla yaşıyoruma patlayayım gideyim....

asıl kabahat bunu çocuğa yaptıranlarda tabiki.

malum video: https://www.facebook.com/video.php?v=975069115840747&set=vb.273354499345549&type=2&theater

kardeşim sinirlenme herkes nasibini yer ....
nasipten ötesi zor...
Allah bahtını yolunu açık etsin inşallah ...
diş macunu yapan çocukta patladıydı bi aralar :D :D :D

Sende böyle bir video yap sendede böyle abone olur :)

Kardeşim bence çok saçma bi yerden vurmuşsun.. Ayrıca o elemana da hakaret etmen hoş değil.. Senin kanalından çok daha iyi olan kanallar için tespitin nedir acaba ? Onlar da mı abidik gubidik hareketler yapmış ? Yanlış yerden kovalıyosun..

dostum bunları takmıycaksın oğuzsasi bile para kazanıyor bu sektörde :D ama onların hakkında konuşulanla senin hakkında konuşulan bir olmaz kimseye bakmadan önüne bak sen herzaman böyle ünlü olcağına olma dahahi :D

Bi çocuk biliyosunuz galaxy tab 3 incelemesi yapmıştı 2-3 gün önce. malum, video patladı, ünlü falan oldu yaptığı hareketlerle. şimdi de diyor ki ben gameplay kanalı açacağım. maksat belli. ilk önce abidik gubidik hareketlerle milletin dikkatini çekiyor. sonra bumm... 5-6 aydır uğraşıyorum sabah akşam. 350 abonem, 11k izlenmem var. bu çocuk daha kanala oyun videosu atmamış, 1,5k abone yapmış + tanıtım videosundan ve malum incelemeden gelen 10larca K izlenme de cabası... bazen diyorum ki bende böyle aptal bi senaryo yazayım. tiyatroculuk da var hafiften. deli numarası yapayım. videoya çekeyim atayım alkışlarla yaşıyoruma patlayayım gideyim....

asıl kabahat bunu çocuğa yaptıranlarda tabiki.

malum video: https://www.facebook.com/video.php?v=975069115840747&set=vb.273354499345549&type=2&theater
Kardeşim iş sadece emekle bitmiyor malesef,sempatik olmak gerek örneğindeki çocuk rol yapıyor evet ama o kadar doğal ki o yüzden ünlü oldu yani biraz da allah vergisi bu işler ya çok yetenekli olucaksin izleniceksin ya da en yeteneksiz olacaksin gene izleneceksin.

Kardeşim bence çok saçma bi yerden vurmuşsun.. Ayrıca o elemana da hakaret etmen hoş değil.. Senin kanalından çok daha iyi olan kanallar için tespitin nedir acaba ? Onlar da mı abidik gubidik hareketler yapmış ? Yanlış yerden kovalıyosun..

abi olayı çok farklı yerden yorumlamışsın. benim birşey kovaladığım falan yok. allah aşkına hangi akıl sağlığı yerinde olan bi insan bu tarz bir video çeker, hadi çekti diyelim internete yükler ? reklam kokan hareketler bunlar...

senin ki kıskançlık adam sana mı sorcak ne çekiceğini demek ki sen farklı birşey yapmamışın ki o kadar abonen ve izleminin var çocugun yediği küfürleri hakaretleri takmıcaksan sende yap ayrıca seni tutan yok

milleti kıskanma ayaklarını geçin Türk olarak adet edenmişiz

senin ki kıskançlık adam sana mı sorcak ne çekiceğini demek ki sen farklı birşey yapmamışın ki o kadar abonen ve izleminin var çocugun yediği küfürleri hakaretleri takmıcaksan sende yap ayrıca seni tutan yok

kimseye hakaret etmek istemiyorum abi ama allah aşkına ben bu çocuğun neyini kıskanayım ?

Bunları görünce içimden çok güzel cümleler kurmak geliyor lakin o cümleleri söylersem şutlanabilirim

Bunları görünce içimden çok güzel cümleler kurmak geliyor lakin o cümleleri söylersem şutlanabilirim

aynen be abi. cidden emeklere yazık. harbiden yazık ya.

---------- Spam Engelliyici 22:41 ---------- Önceki Mesaj 22:40 ----------

Lan olum videonun yorumlarına çok güldüm gözümden yaşlar geldi

''Kurbağayla kaplumbağanın kırması gibi''

buna koptum :D

böyle şeylere alışmalısın dostum sadece yt için değil hayatın her yerinde bu böyledir böyle şeylerle karşılaşıcaksın bende çok yaşlı tecrübeli değilim ama daha önce bi çok kez böyle olaylar başıma geldi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri