Böyle Ramazan Davulcusu İstiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"ülke nüfusunun %çoğunluğu" sahura kalkmıyor. araştırma şirketlerinin yaptığı anketler araştırmalar bunu gösteriyor. insanlara yaşayacak yer göstermek kimsenin haddine değil hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız.
Şu araştırmayı bende merak ettim açıkçası link alabilirmiyim

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç gerek yok davulculara. Gecenin bir vakti kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Kalkmak isteyen kursun saatini kalksın. Ama Türkiye burası saygı mı var ne bekliyorsun ki :)

ülkeden rahatsız oluyorsan git başka yerde yaşa , sana kimse başına silah dayayıp zorla yaşatmıyor bu ülkede .

Alkol kullanmayan , zina yapmayan , küfür etmeyen , namazlarını aksatmayan arkadaşlar sinirlendi hocam gerilen bir şey yok tartışıyoruz. Tartışma yeri değil aslında forum. Skype gelin dedim ama kimse umursamadı korktular sanırım :)

alkol de kullanıyorum, zina da yaptım, küfür de ederim, sadece cumalara giderim ama dinime de saygılı bir insanım. evet beni gerdin açıkçası. konuşma tarzın üslubün baştan aşağıya yanlış şu mesajında. korktular sanırım ne arkadaşım? hayır ben seninle neden skype gelme zorunluluğunda olayım ki? vasfın ne sıfatın ne senin mesela? ben mühendisim şuan bir çizim üzerinde uğraşıyorum skype gelemiyorum korkmuş mu oluyorum şimdi? ramazan davulcusu seni uykundan mı uyandırdı abicim? çok mu rahatsız oldun kıyamam günde 1 dakika sabredemiyor musun? sen müziğin sesini çok açtığın zaman sana gelip millet vıdı vıdı ediyor mu?

Kimsin sen be önüne gelene laf sokuyorsun burası sokak değil çocuk parkı da değil bir forum ve saygılı olmak zorundasın ! Gelip burada millete salak terbiyesiz demeye hakkın yok ! birazdan ban gelecek zaten pek özleyeceksin buraları
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION]

Alkol kullanmayan , zina yapmayan , küfür etmeyen , namazlarını aksatmayan arkadaşlar sinirlendi hocam gerilen bir şey yok tartışıyoruz. Tartışma yeri değil aslında forum. Skype gelin dedim ama kimse umursamadı korktular sanırım :)

allah seni ıslah etsin başkada bişey demiyorum

Kimsin sen be önüne gelene laf sokuyorsun burası sokak değil çocuk parkı da değil bir forum ve saygılı olmak zorundasın ! Gelip burada millete salak terbiyesiz demeye hakkın yok ! birazdan ban gelecek zaten pek özleyeceksin buraları

Kime salak demişim gösterir misin post 'u ?

hocam o kişilerden biride benim :) ben herkese saygı duyup, sizin dediğiniz gibi tartışmak isteyen lütfen skypede tartışsın diye kitlenmesi talebinde bulundum :)

insanların bu konu üzerinden birbiriyle tartışmasını doğru bulmuyorum, bir müslüman olarak, karşı çıkmak değil, müslümanlığın güzel tarafından bakıp, sevmiyorsanız bile güzel bir şekilde anlatma tarafındayım. bu yüzden tartışma ortamını yada ortamlarını sevmiyorum bu konularda.

alkol de kullanıyorum, zina da yaptım, küfür de ederim, sadece cumalara giderim ama dinime de saygılı bir insanım. evet beni gerdin açıkçası. konuşma tarzın üslubün baştan aşağıya yanlış şu mesajında. korktular sanırım ne arkadaşım? hayır ben seninle neden skype gelme zorunluluğunda olayım ki? vasfın ne sıfatın ne senin mesela? ben mühendisim şuan bir çizim üzerinde uğraşıyorum skype gelemiyorum korkmuş mu oluyorum şimdi? ramazan davulcusu seni uykundan mı uyandırdı abicim? çok mu rahatsız oldun kıyamam günde 1 dakika sabredemiyor musun? sen müziğin sesini çok açtığın zaman sana gelip millet vıdı vıdı ediyor mu?

[MENTION=38448]Piciso[/MENTION] şuna bir cevap verir misin abisinin güzeli

[MENTION=38448]Piciso[/MENTION] şuna bir cevap verir misin abisinin güzeli

Kardeş ben o saatte uymuyorum ayaktayım zaten ama rahatsız oluyorum dan dun dan dun. Uyanan tanıdıklarım var uykusu hassas olan insanlar var :) Bebeği olan insanlar var hani bilirsin belki bebekler çok hassastır uyku konusunda hani uyanıp da ailesine eziyet çektiren bebekler var :) Bilgilendirmek istedim.

Hiç gerek yok davulculara. Gecenin bir vakti kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Kalkmak isteyen kursun saatini kalksın. Ama Türkiye burası saygı mı var ne bekliyorsun ki :)

birde saygımı bekliyorsunuz demiş ya arkadas neden sadece kendilerine saygı istiyorlar acaba bunu merak ediyorum kendilerine saygı kendilerine özgürlük kendilerine demokrasi amacınız nedir yani kardesim sizin sizden baska insan yokmu bu ülkede sizin dısınızdakiler insan değilmi yalnızca kendinize bekliyorsuunuz herseyi.Oruç tutmayanlar bile oruç tutanlardan saygı bekliyor artık arkadas vay vayyy

Kardeş ben o saatte uymuyorum ayaktayım zaten ama rahatsız oluyorum dan dun dan dun. Uyanan tanıdıklarım var uykusu hassas olan insanlar var :) Bebeği olan insanlar var hani bilirsin belki bebekler çok hassastır uyku konusunda hani uyanıp da ailesine eziyet çektiren bebekler var :) Bilgilendirmek istedim.

Sen ezandan da rahatsız oluyorsundur uykularin bolunuyordur.Dedik ya buralarda yasayamazsiniz siz başka ülkelere taşının ya da evinize iyi bir ses yalıtımı yaptırın.

[MENTION=28616]FatihYT[/MENTION] arkadaşın dediğini şimdi anladım. Herkes salakta dedim deyim manasında görmemezlikten geliyor anlamında. Kalkmış millete hakaret ediyorsun salak diyorsun diyor :) Ne denir ki ?

Bir konu ilk cevap da en fazla bu kadar saptırıabilinirdi herhalde neyse konuyu kilitledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri