Böyle reklam olmaz olsun. :)

Benim babam bu adamlara ayakkabı üretiyor, kendisi ustabaşı ve ayakkabılar 40 100 tl arası çıkıyor fabrikadan. Deri kaliteli ayakkabılar şurda valentino kulentino diyip italyan ismi koyunca 2000 bin tl oluyor demek ki :D Valla yuh yani diyoruz ama şaşırmamak lazım okadar zengin insan var ki olmasa bu firmalar nasıl satsın bu fiyattan. Zenginlik herkese göre bişey değil zannımca keşke yakışan kişielr zengin olsa.

ceket bakiyim dedim enfazla 500 tl olur dedim ana sayfada 2k uzeri fiyatlari gorunce parmaklarim yer degistirdi bu ne be :D ben 2bin tl bi cekete versem o ayri masraf onu sakliyacak bir celik kasa almak lazim o ayri masraf :D burdan alan kerizlere sesleniyorum gercekten fazla geliyosa fakire verin

Seiko SBGC005G :)

11874649_10200960652814601_1268293919_o.jpg
Ben buna kasko yaptırırım ya :-D

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konuyu açtığımı unutmuşum 5 sayfa olmuş haha yorumlar süper. Arz talep meselesi tamamen, şimdi gidip Tim Cook gidip de bizim gibi alışveriş yapsa laf ederdik onlar da böyle yerlerden alıyor.

Bu kürdan dişinizi karıştırmak için değil, kanepelere takmak için kullanılır. Ne olursa olsun pahallı, ama onu alan alıp dişinin karıştırıp atmıyor.

https://www.beymen.com/p_zac-posen-elbise_105279_10031

şuna bak ya bir elbise 20k. eğer bizim ülkemizde buna para verip alan varsa valla yazık. insanlık çok kötü bi yerde demektir. diyecek başka söz bulamıyorum..

orta çaplı bir aile için direk boşanma sebebi yada adam kalp krizi geçir kadın mirasa konar ...

ben Atatürk hava alanından yeni kapıya 50 lira taksi parası verdim 6 sene önce hala içimde açısı durur... işin garibi ıspartadan istanbula uçakla 25 liraya gelmiştim ...

tükendi yazıyor. YTPARAYA KONU AÇILDIKTAN SONRA ÜRÜN TÜKENDİ. bilmem anlatabildim mi AHAHAHAHA :D:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri