Böyle sahtekarlar varkene yt bize az bile yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar uckagitci diyorsunuz bunu nasil yapiyor diye dövünüyorsunuz .. Sanki sizin ulkeyi ABD yaparak para kazanmayi secmeniz Uckagitcilik degil .. :) spam kanal çalma toplu kanal çekimi ozgun yada degil farketmez hepsini yukluyorsunuz bu uckagitcilik degil mi? kimse emekten bahsetmesin hicbir uckagtcilikda emeksizce olmuyor

Bende sinirleniyorum bu duruma ama yapacak bir şey yok herkesin taktigi farklı .. herkes aynı yolda olsaydı youtube den hiç kimse kazanamazdı

Sizde onu flaglıyosunuz bunu flaglıyosunuz size ne abi istiyen istediği şekilde para kazanır bu adamda bu şekilde kazanıyor youtubeden herkesin kendine göre bir taktiği vardır herşeyi eleştirmeyin ayrıca videoları youtubeden aratmak zaten en büyük yanlışın kusura bakma da googlede 100den fazla dizi sitesi varken siz gidip youtubede aratıyorsanız sizin sorununuz.

Şaka mı bu dediğin ?

dostum bu tip video/kanal paylaşımları yasak diye biliyorum. sen farklı şekilde kovalarsın başkası farklı şekilde kovalar. adamın kanalını/videosunu tutup burada ifşa etmene gerek yok. ben de zamanında arkadaşım hoşgeldin videosuna aynı olayı uyguluyordum ve haftalık 200k izlenim alıyordum. sen başkasının videosunu ondan habersiz alıp spamladığın zaman suç değil, ayıp değil; bi başkası video içeriğini değiştirdiği zaman mı suç veya ayıp?

aynen yoksa herkes birinin kanalını ifşa ederse sonu gelmez becerebiliyorsan yapacaksın yoksa karışmıycan ha adam senin özgün videonumu almış yaz forma kanıtla saniyede bitirirler gerisi kıskançlıktır

вαттυѕαу;420844' Alıntı:
Dine , Milletimize , Soyumuza Sopumuza karşı bi tutum sergilemeyen kanalları ifşa etmek yasaktır .

Dipnot : Konuda tartışmaya devam etcekseniz konuyu kitlicem , Takipteyim .

anlamadım hocam? burada dinimize, milletimize, soyumuza sopumuza karşı tutum mu sergilenmiş de arkadaş kanalı ifşa etmiş? ben mi gözümden bi şey kaçırmışım acaba :/

anlamadım hocam? burada dinimize, milletimize, soyumuza sopumuza karşı tutum mu sergilenmiş de arkadaş kanalı ifşa etmiş? ben mi gözümden bi şey kaçırmışım acaba :/

Yok ben sadece kuralı hatırlattım , Bu arkadaşın kanalını ifşa etmesi yasak oldugundan zaten mesajları editlendi arkadaşın

вαттυѕαу;420876' Alıntı:
Yok ben sadece kuralı hatırlattım , Bu arkadaşın kanalını ifşa etmesi yasak oldugundan zaten mesajları editlendi arkadaşın

:D ben de bana kalayı çekiyosun sandım hocam tamamdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri