Böyle TBM Gördünüz mü Arkadaşlar?

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bu tabloya göre tbmnin 0 olması imkansız

16 Eyl 2013 Pzt 42.261 82 0,19% 0,01 $

şuan tbm bu şekilde hocam.. artmıyor bir türlü google engellerini kaldırdım. peki bu kadar eşleşmeyen neden olabilir? ne yapmam gerekir? etiket girmek mi?

o tbm yi bilmemde,bugün bir adsense facebook sayfasında youtubeden günlük nerdeyse 1000 dolar kazanan birini gördüm..adamlar nerde..biz nerdeyiz :)

o tbm yi bilmemde,bugün bir adsense facebook sayfasında youtubeden günlük nerdeyse 1000 dolar kazanan birini gördüm..adamlar nerde..biz nerdeyiz :)

Sen nerdesin hocam :p

---------- Mesaj saat 22:37:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:36:59 civarında gönderildi. ----------

16 Eyl 2013 Pzt 42.261 82 0,19% 0,01 $

şuan tbm bu şekilde hocam.. artmıyor bir türlü google engellerini kaldırdım. peki bu kadar eşleşmeyen neden olabilir? ne yapmam gerekir? etiket girmek mi?

Kardeş Az önceki tablonun sadece bugune ait olanını atsana bide Sağ üstten ayarlıyosun seninki son 7 gün sanırım. Onu sadece bugun yap bide öyle bi ss at sana zahmet.

Sen nerdesin hocam :p

---------- Mesaj saat 22:37:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:36:59 civarında gönderildi. ----------

Kardeş Az önceki tablonun sadece bugune ait olanını atsana bide Sağ üstten ayarlıyosun seninki son 7 gün sanırım. Onu sadece bugun yap bide öyle bi ss at sana zahmet.

ssfkb.jpg

bunu diyorsun sanırım hocam... bugünün bu..

neden bu kadar eşleşmeyen var nasıl çözeceğim biri elimden tutsa :rolleyes:

Ben TBM nin dusuk oldugunu bekliyordum ama bukadar degil kardesim ne bu ?

0.01 gordum de 0.00 ne ?

yorumsuz

Yav video yüksek resim,metin düşük ben de çözemedim ki :S.Mesela bende video 0.04 oluyor genelde resimler ,metinler 0.12 0.06 felan oluyor,tık olmuyor orası ayrı :D

Yav video yüksek resim,metin düşük ben de çözemedim ki :S.Mesela bende video 0.04 oluyor genelde resimler ,metinler 0.12 0.06 felan oluyor,tık olmuyor orası ayrı :D

herkes şaşırıyor zaten :)

ne yapmam gerekiyor hocam biraz fikir verin yaw :(

---------- Mesaj saat 00:23:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:10:44 civarında gönderildi. ----------

@Mercurial pm kutusu dolu hocam

Bende tbm 50 dolar diye girdim :D kardeşim geçmiş olsun

Dostum , hesap ayarlarındaki font ayarları ile oynamayı dene bi

başta şaka yaptığını öyle bir ayar olmadığını düşündüm ama meğersem varmış "verdana" yaptım bakalım..

Neden şaka yapayım ki dostum , yabancı forumlarda da verdana yı deneyip iyi sonuç almışlar. Birde font büyüklüğü orta veya küçük test edip sonuçları karşılaştır. Bende işe yarıyor

konuya tıklarken öyle heyecanlandım ki yüksek tbm göreceğim diye :))

Neden şaka yapayım ki dostum , yabancı forumlarda da verdana yı deneyip iyi sonuç almışlar. Birde font büyüklüğü orta veya küçük test edip sonuçları karşılaştır. Bende işe yarıyor

verdanayı sevdiğimden dolayı denedim doğru karar verdim demek ki baya bi değişiklik yaptım bugün. biraz beklemek istiyorum en azından yarın öğlene kadar. değşklik olmazsa bir kaç şey daha var du bakalım.

tşekür ederim

Peki varsayılan yapınca hangi font oluyor?

Arkadaşlar bu bm ye nerden bakılıyor ya bana biri bir yardım etsin gözünüzü seveyim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri