Benim 3 yıl once çok iyi anlaştığım beraber bir yıl ağır işte çalıstığım bir arkadaşım bana bugun eşşek şakası yaptı Kendisini uzun zamandır görmüyordum telefon açmayalıda 2 yıl falan olmustu sesinide unutmuşum Bugun bana değişik numaradan tel açtı iyide konusuyor kendını savcı olarak tanıttı bana Falanca (banka adı yazmıyorum)bankadan 15 bin borcunuz var 2 gün içinde odemesseniz hapis cezası söz konusu ballandıra ballandıra anlattı ben zaten tek gelirim maaş olan biriyim 15 binide bulmam imkansız sankı başımdan kaynar sular döküldü kendi kendime dedim oğlum tuncay şimdi papazı buldun aklıma hemen şu geldi çok iş değiştirdim çok bankada kaydım var veya dedım biri bilgisayarıma trojan gönderdi buradan oldu ne oldu ise Kör olayım korkudan 10 yıllık ömrüm gitti tam savcıya(arkadaşa) dedim sayın savcım efendım ben şimdi mahalle karakoluna gıdıyorum oradanda sizin yanınıza geleceığım telınızı kayıt ettım dedım Uyanık karakol lafını duyunca kendını tanıttı ödümü patlattıktan sonra Arkadaşlar memleketımiz de çok iyi insanlarımız var arada çok kötülerde var tabi her devlette olduğu gibi insan korkuyor Cenabı Allah hepimizi her türlü kötülükten korusun İnşallah okuduğunuz için teşekkur ederim Siz değerli arkadaşlarla bu anımı paylaşmak istedim