brokeryoutuber TOPLU ŞİKAYET KONUSU

delikurt09

Kayıtlı Üye
Şikayet edilen üye [MENTION=93610]brokeryoutuber[/MENTION]
Tanıklar; [MENTION=16748]yokdahaneler[/MENTION] [MENTION=91460]Levi[/MENTION] [MENTION=29592]abc[/MENTION] (konuya yazarlarsa sevinirim birçoğunun nickini bilmiyorum)
Olayın Geçtiği Konu: https://www.ytpara.com/sikayetim-va.../sikayetim-var/kripto-para-d...-buyursun.html

En güncel hali brokeryoutuber olan şahıs bu konuyu açmıştı herkes bilir
Daha sonra [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hocam sağolsun konu kilitleyip gereğini yapmıştı ama adam artık zehiri salmıştı bir kere.Ben ve 30 yakın üye(onlarında yorumlara yazacağını düşünüyorum)bu dolandırıcının telegram grubuna girmiştik.Adam 1 haftadan uzun süre bizi dolandırmak için bekledi muhabbetler kurup güven kazandıktan sonra ido için marketing hakkı kazandığını söyledi dediğine göre(coin hunter mış arkadaş twitterdaki) ve dün gece 12 kadar alım yapmamız gerekiyormuş.Çoğumuz soğuk cüzdan acemisi olduğumuz için phantom hesabı açıp beklememizi söyledi daha sonra para transferi için güya phantoma transfer karışıkmış hesabıma transfer yapmama izin vermeyerek aksam saat 10 uzaktan bağlantı ile yaptı bir şekilde parayı kendi cüzdanına aktardı.(Sözde developerin hesabıymış)
2 saat claim için bekletince biz olaya uyandık ama iş işten geçmişti

MULTİ ÜYELİK

https://www.ytpara.com/sikayetim-va.../sikayetim-var/kripto-para-d...-buyursun.html
Bu konuda banlanan kişi [MENTION=48710]drexlerstone[/MENTION] ve [MENTION=93610]brokeryoutuber[/MENTION] aynı kişi(başka hesabı varmı bilmiyorum ki bu kadar kolay tekrar üye olmasıda sıkıntı)

konuda bahsi geçen cüzdan adresi ile dün bizim bnblerin gitti cüzdan aynı cüzdan

https://resmim.net/i/SjtUeH
BUDA BİZİM BNBLER

https://resmim.net/i/SjtcPq
Burda açıkca geri ödeme yapmayacağını ve konu açmamı istedi

https://resmim.net/i/Sjt2MR

EVET HER DOLANDIRICI GİBİ BU SÖZÜNÜ TUTMADI ARTIK YARIN RESMİ SÜRECİ BAŞLATIYORUZ TOPLU OLARAK KESİN BUNUN BİR MULTİ DAHA VARDIR YADA YİNE GELİR O YÜZDEN HERKES BU KANALLARI NOT ETSİN ÇÜNKÜ SATMAYA ÇALIŞIYOR KANALLARINI DİKKAET EDİN BU ADAMA PARAYI ALIR KANALI VERMEZ

https://www.youtube.com/channel/UCDK3LPAZ_mhj08fEFmel_ew/featured

https://www.youtube.com/channel/UCqba0J8AaDJabDRzoB1cpoA/featured

https://www.youtube.com/c/candoğukan/featured

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende bizzat gruptaydim. Maalesef bazı arkadaşları dolandırdı biz dolandirdigini anlayınca anında telegram grubunu sildi. Daha önce de birilerini dolandirmis ytparadan. Nasıl tekrar hesap açıyor ve kim buna davetiye göndermis ona da bakılmalı. Gruptaki bazı kişilerinde ya kendisinin telegram hesaplari ya da bot olduğunu düşünüyorum. Kimlik ile doğrulama yaptı mı yaptiysa gerçekten kendisi mi bununda araştırıp iletirseniz sayın adminler belki bulmak daha kolaylaşabilir. En kısa sürede yakalanması dileğiyle.

Güya bir coinin YouTube işlerini yapıyor ve whitelist hakkı alıyor bunun sonucunda bunlardan bazılarıni da bizlere vereceğini söyledi. Fakat arkadaşların bilgisayarlarına bağlanıp Bnb leri kendi adresine aktarmış. Cüzdan adresini google den arattım direk Ytpara geldi zaten orada anladım dolandırıcı olduğunu.

Son düzenleme:
Yuukardaki yazılanlara aynen katılıyorum malesef para transferi yapılamayacak diye güven oluştuğu için soğuk cüzdan kurulumu için pc bağlanıp hesaba aktarım oldu.
Beni bugun arayıp 10 gün içinde arkadaşlara ödeme yapacağımı söyle diye söyledi. Bilmiyorum yaparsa yapar yapmazsa sıkıntı büyük olacak gibi çünkü arkadaşlar şuan bütün bilgilere ulaşmış durumdalar muhtemelen siber suçlara başvuru argumanları bitiriyorlar. Umarım yapılan bu hatadan geri dönüşüp en kısa sürede alınan bnb ler iade edilir.

Başvurduğumuz proje scam çıktı. Developer coinleri göndermedi. Bende mağdur oldum. 5 bnbye yakın kaybım var ona rağmen kendi cebimden telafi edeceğimi söyledim ama hakaretlere mağruz kaldım. K Uzaktan erişim için bağlantıya onay verdiler. Whitelist katılımı için kendileri gönderdi. Göndermeselerdi. Kimseye zorla bir işlem yaptırılmadı. Adım Mücahit bu arada. Bahsedilen kişiyi tanımıyorum. Cüzdan adresini bana ait değildir. Metamask'tan kime ait olduğu hakkında bilgi alsınlar. Suç duyurusunda bulunabilirler.

Son düzenleme:
O zaman dolandiriciliktan banlanan drexlerstone caner kaya ile senin pclerimize baglanip kendi ellerinle gonderdigin wallet adresi nasil ayni olabiliyor yok yok sen simdi developer drexlerstone dersin benim lakam yok dersin simdi
Lafla peynir gemisi yurutme ss koy kanit yok developerla ilgili o zaman

Son düzenleme:
Peki bu caner kaya isimli uyenin cuzdani ile senin bizim bnbleri uzaktan baglanip gonderdigin wallet nasil ayni olabiliyor bunu bi aciklasana?Developer drexlerstone de tam olsun nasil bi kafa arkadas bu

SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşım kullandığım 1 tane cüzdanım var. Onuda burada paylaşırım. Bahsettiğiniz kişi kim bilmiyorum bile. Bende mağdurum. Gerekli açıklamayı yaptım arkadaşlar. Konuyu kilitleyebilir gerekli işlemi yapabilirsiniz. Forumda kimlik bilgilerim mevcuttur. Iyi akşamlar

Başvurduğumuz proje scam çıktı. Developer coinleri göndermedi. Bende mağdur oldum. 5 bnbye yakın kaybım var ona rağmen kendi cebimden telafi edeceğimi söyledim ama hakaretlere mağruz kaldım. K Uzaktan erişim için bağlantıya onay verdiler. Whitelist katılımı için kendileri gönderdi. Göndermeselerdi. Kimseye zorla bir işlem yaptırılmadı. Adım Mücahit bu arada. Bahsedilen kişiyi tanımıyorum. Cüzdan adresini bana ait değildir. Metamask'tan kime ait olduğu hakkında bilgi alsınlar. Suç duyurusunda bulunabilirler.

Scam mı arkadaşlar. Blockasset araştırın nasıl scam oluyor bir açıklasın.

Yok arkadas sozde twitterda fenomen ya hani 1 milyonluk yt kanali var orda marketing yapiyor ama ne hikmetse o kadar safki blockasset sandigi proje yerli bi proje cikiyor ne kullaniyor arkadas bilmeyi cok istiyorum yok boyle bi kafa

Son düzenleme:
Ben projenin telegram adresine mesaj attım. Reklam aldığımı söyledim. Gruptan bitane Türk marketing ekibinin lideri ve devoloper olduğunu söyledi. Onunla irtibata geçtim. Adam benide kandırmış. Hiçbir bağı yokmuş projeyle. Bende mağdurum. 1 ay içerisinde yine kendi cebimden mağduriyetlerini gideririm arkadaşların. Gerekli işlem yapılabilir. [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION]

Son düzenleme:
Ben projenin telegram adresine mesaj attım. Reklam aldığımı söyledim. Gruptan bitane Türk marketing ekibinin lideri ve devoloper olduğunu söyledi. Onunla irtibata geçtim. Adam benide kandırmış. Hiçbir bağı yokmuş projeyle. Bende mağdurum. 1 ay içerisinde yine kendi cebimden mağduriyetlerini gideririm arkadaşların. Gerekli işlem yapılabilir. [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION]
Ya arkadasim.sen sakamisin 1 hafta 10 gunden 1 aya mi ciktik simdi tam vicdan azabisin sen be insanin sinir uclariyla oynamayi vazgec bak ne yani lan 1 ay sonrada 1 yil mi dicen o kadar mi safsin sen onca zamandir bu isi yapiyorsun ama her mesaj atana 10 bnb veriyorsan ssle kanitla sikayetci ol sende yok ugrasmam o kadar paran cok diyorsan ode simdi bize olmayan developerdan ne zaman alirsan al

Merhaba.
Öncelikle mağdur olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.
Grupta ben de vardım. Şans eseri dolandırılmaktan kurtulduğumu söyleyebilirim.
Ben gruptan bir gün önce çıktım. Sebebi Mücahit beyin minimum 2 bnb alım yapılması yönünde ısrar etmesinden dolayı bütçemi fazla zorlamak istemedim. Ayrıca ido alımı öncesinde verdiği coinler beklentimi karşılamamıştı ve bundan sonrası için 2 bnb risk almaya değer mi diye kafamda şüpheler oluşmuştu..
Bu şahıs bana konuya müdahale etmemem gerektiği yönünde yazdı. Doğrudur çünkü ben dolandırılmadım ama şans eseri. Eğer kalbinde birazcık merhamet duygusu varsa kendini insanların yerine koyarsın ve yaptığın yanlışın bir an önce pişmanlığı içinde bu insanların parasını iade edersin. Suçu develooper a atıyorsun ama aracı olan, işlemi yapan sensin. Madem öyle arkadaşların iddia ettiği cüzdan koduyla ilgili tüm hesap hareketlerinin görsellerini buradan ya da moderatörler ile paylaşırsın arkadaşların Bnb leri develooper mı yoksa senin cüzdan mı yemiş hep birlikte görürüz.
Yaptığın bilişim suçuna giriyor. Kişi başına 3 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası alacağını da hatırlatırım.

Son düzenleme:
Merhaba.
Öncelikle mağdur olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.
Grupta ben de vardım. Şans eseri dolandırılmaktan kurtulduğumu söyleyebilirim.
Ben gruptan bir gün önce çıktım. Sebebi Mücahit beyin minimum 2 bnb alım yapılması yönünde ısrar etmesinden dolayı bütçemi fazla zorlamak istemedim. Ayrıca ido alımı öncesinde verdiği coinler beklentimi karşılamamıştı ve bundan sonrası için 2 bnb risk almaya değer mi diye kafamda şüpheler oluşmuştu..
Bu şahıs bana konuya müdahale etmemem gerektiği yönünde yazdı. Doğrudur çünkü ben dolandırılmadım ama şans eseri. Eğer kalbinde birazcık merhamet duygusu varsa kendini insanların yerine koyarsın ve yaptığın yanlışın bir an önce pişmanlığı içinde bu insanların parasını iade edersin. Suçu develooper a atıyorsun ama aracı olan, işlemi yapan sensin. Madem öyle arkadaşların iddia ettiği cüzdan koduyla ilgili tüm hesap hareketlerinin görsellerini buradan ya da moderatörler ile paylaşırsın arkadaşların Bnb leri develooper mı yoksa senin cüzdan mı yemiş hep birlikte görürüz.
Yaptığın bilişim suçuna giriyor. Kişi başına 3 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası alacağını da hatırlatırım.

Ortada bir dolandırma yok. Iki tarafta mağdur sen ne suçundan bahsediyorsun birader?

Ortada bir dolandırma yok. Iki tarafta mağdur sen ne suçundan bahsediyorsun birader?

Madem dolandırma yok diyorsunuz o zaman arkadaşın konusunda belirttiği size ait bnb cüzdan hesap hareketlerinin görsellerini buradan paylaşın.
Ayrıca arkadaşın bnb cüzdan hareketleri de incelensin. BNB ler hangi hesaba gitmiş belli olsun.

Madem dolandırma yok diyorsunuz o zaman arkadaşın konusunda belirttiği size ait bnb cüzdan hesap hareketlerinin görsellerini buradan paylaşın.
Ayrıca arkadaşın bnb cüzdan hareketleri de incelensin. BNB ler hangi hesaba gitmiş belli olsun.

Hocam arkadaşı dün gruba çağırdık beraber konuştuk kendisi 3 5 gün içinde halledecek kısa süre zaman istedi kendisininde bir ihtimal çalıştığı yer ile sorun yaşamış olasılığı olabilir diye zaman için tamam dedik. bundan dolayı dünkü konuyu tekrar editledik.
Bnb vs hepsi eşleşiyor olay bizde şuan kendisi söylediği gibi iade yaparsa konu kapanacak yapmazsa da olacakları biliyor kendisini rist etmeyecektir. Bundan dolayı lütfen ricamız kişi ile çok yazışma olmasın. Anlayışın için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Şahıs mağdurlara ödeme yapmayacağını dile getirmiş, dolandırıcılıktan dolayı sınırsız banlandı. Herkese geçmiş olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri