Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
50 bitcoin var elimde psikiyatrist_2 ekleyebilirsin skype dan
48.130 DOLAR VAR YANİ ELİNDE VE BENLE 100 LİRA İÇİN KAVGA ETTİN KARŞILIĞINI ALDIĞIN HALDE :d
hocam alış veriş yaptınız mı siz![]()
hocam alış veriş yaptınız mı siz![]()
evet hocam aktarabiliyorsun koinim.com sitesine gir gerekli detayları ordan öğrenebilirsin.Bu bitcoin den kim anlıyor? Dolar gibi anında alınıp satılabilir sanırım? Peki anında bitcoin i bozdurup tl banka hesabına aktarabiliyor muyuz?
50 bitcoin var elimde psikiyatrist_2 ekleyebilirsin skype dan
btc satış kurunuz nedir ?
Aklıma geldi konu açılınca, zamanında bende almıştım bitcoin şimdi aklıma geldi. BTC Turk'e girdim vede %97 kar yapmışımCiddi biçimde yükselmiş, 1 yıl olmadı sanırsam alalı. BTC den Türkiyeye çakebiliyormuyuz şuan.
Hocam btc nin borsa gibi grafikleri var 1 yıllık, 3 yıllık , vb. gibi. bitcoin grafiklerinden gorebilirsin. brc de aynı usd gibi bişe. dalep geldimi yukseliyor, talep yoksa düşüyor. tahip etmen gerekli, otomatik ben vardır ama bilmiyorum. 1,16 iken 1 yılda 3,40 lara geldi. usd gibi düşün. 2013 yılındada zirveye çıkmış 2,91 lerden alıpda elinde 1 lerin altını görmüştür. yani hep her zaman yukarı gitmemiştir.
2013 de bahsettiğiniz değerlere gelmiştir. grafikde mevcut. ama 1 bitcoin 700 usd olmamıştır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.