Bu adam nasil oluyorda telif yemiyor?

• Kullanıcı bysetoll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bysetoll

Yasaklanmış
maç özeti filan yokki bu videoda logoda yok yicek olursa bile hemen yemez

eğer şikayet ederse biri bunu lig tv ye ozaman yer yoksa yemez

Hocam ahlak bekçiliği yapman için mi konu açtın. Hangimiz telifi olmayan video yüklüyoruz ki. Kendini düşün bi kere. Sanki kendin evde video çekip yüklüyorsun. Sonuçta sende birilerinin videoları üzerinden gelir elde etmeye uğraşıyorsun. Böyle saçma konular açıp onu bunu banlatmaya uğraşacağınıza kendiniz de bişeyler yapmaya çalışın. Yapamıyorsan onun bunun kazancına göz dikmeyi bırak. Ahlak bekçiliğinide bırak youtube işini yapsın.

Hocam ahlak bekçiliği yapman için mi konu açtın. Hangimiz telifi olmayan video yüklüyoruz ki. Kendini düşün bi kere. Sanki kendin evde video çekip yüklüyorsun. Sonuçta sende birilerinin videoları üzerinden gelir elde etmeye uğraşıyorsun. Böyle saçma konular açıp onu bunu banlatmaya uğraşacağınıza kendiniz de bişeyler yapmaya çalışın. Yapamıyorsan onun bunun kazancına göz dikmeyi bırak. Ahlak bekçiliğinide bırak youtube işini yapsın.

sen önce konuyu dikkatli oku ondan sonra bana cevap yazmaya kalk!! şu forumda kimsenin kötülügünü istemedim herkese elimden geldigi kadar yardım etmeye çalıştım halada ediyorum hertürlü ben başlıkta bu adam nasıl oluyorda telif yemiyor yazmışım yani türkçen varsa merak etmişim eger öğrensem bende yapıcam böyle videolar ve bende kazanıcam inşallah nasıl yaptıgını öğrendigim zamanda foruma konu açıp nasıl yapıldıgını söylüyecem ama sen ve senin gibiler yanlış anlar direk kötülüge vurur bunu bil git bi konu aç forumda bysetoll nasıl biridir diye sana kötü yada parayı düşünen biri dyecek kimseyi tanımıyom bidaha sakın bana laf yazmaya kalkma!!!

Kaçak yayın izlerken videoya kaydetmiş adam lig tv amblemi felan yok ondan olabilir mi ?

adam işi çözmüş bu tarz videolar kolay kolay yemez. logodan değil cünkü ortada maç yok maç oynanmiyor. kavga var. bu diğer maçlar içinde geçerli.

yemiyor diye diye yedirttiniz adama telifi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri