Bu adamı izleyeniniz var mı? (EFSANE)

Kendisi ile geçen ay tanıştım, çok mütevazi bir adam, kaliteli iş her zaman tutar adam gayet iyi bu kanalın abonesi milyon olur.

Instagram da bazı büyük sayfalar son videosunu paylaşmışlar umarım buyur ve kendini geliştirir

Terörle ilgili paylaşımlarını çok yerde görmeye başladım. Yakında sosyal medya sayesinde alıp başını gidecek gibi. :)

pXEpar.png

adam altın portakala aday gösterilmiş zamanında arkadaşlar tabikide izenilen bi yüzü rahat tavırları olucak :) . Sadece Tv ortamından sanal ortama geçiş yapmış. Eleştiri kısmına gelirsek hergün pasta yiyen pasta dan bıkar. Takım elbiseyi değiştirmesi lazım en kötü her videoda başka kravat falan. Herşey aynı sohbet farklı olunca ilerleyişi yavaşlar bir süre sonra kullanıcı sıkılır. Bende takip ediyorum düşünce tarzı aklımdakilerle çok uyuşuyor.

Ayrıca arkadaşlar tamamen kişisel fikrimdir. Ben bunu yorekok ile çok bağdaştırıyorum. Video içeriği düzenleme şekli geçiş efektleri vs nerdeyse herşey aynı. Yorekok da sadece sesini kalınlaştırarak farklı bi kategori denediğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ben de 2 gün önce denk gelmiştim Facebook'ta, orada daha hızlı büyüyorlar.

Son videosu cezmiye düştü, ondan böyle hızla gitti. Nedir kanalı da böyle profesyonel

girişimdi anında sağlam kazanmaya başladılar. Bu da o şekil olur gibi.

Tüm videoları bir oturuşta izlenecek cinsten çok başarılı

Türkiye de trendlere girmiş . Farklı bir tarzı var. Sapıtmazsa fenomen olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri