Bu Adamın Kanalı Niye Kapanmıyor!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

marcustanley

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu adam ne zamandan beri dizinin baya videosunu paylaşıyor neden hala kanal uçmuyor kanalı biz eklesek sabaha uçar kanal :mad:

Arkadaşlar bu adam ne zamandan beri dizinin baya videosunu paylaşıyor neden hala kanal uçmuyor kanalı biz eklesek sabaha uçar kanal :mad:
ww w.youtub e.com/user/

Arkadaşım adamla ne derdin var da kanalını burda ifşa edip kapanmasını saglıyorsun.

Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı birden çok kez veya ciddi bir şekilde ihlal ettiği için feshedildi.

neden adamın kanalını ifşa ediyorsunuz ? bir yolunu bulmuş gidebildiği kadar gitmiş.

neden adamın kanalını ifşa ediyorsunuz ? bir yolunu bulmuş gidebildiği kadar gitmiş.

Ne ifşa etmesi kardeşim varsa yolu bizde bilelim burası paylaşım forumu:)

---------- Mesaj saat 14:21:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:19:09 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşım adamla ne derdin var da kanalını burda ifşa edip kapanmasını saglıyorsun.

Sanki kanalı bilmeyen var !! dizinin ismini ilk yazınca geliyor zaten.

Birisi var. Kurtlar vadisi yüklüyor kanalı şu kadar abone şöyle böyle dersin. Kanalı neden kapanmıyor diye sorarsın kanalı ifşa etmenin mantığı nedir ? Derdini anlatır sorunu sorarsınız milletin kanalını paylaşmak da nedir. Adam zaten telif alıp videoları gizlemiş. Birde sen paylaş kanalını kapattır. Anlaşılan hiç sahte telif alıp kanalın kapanmamış haksızlığa uğramamışsın sen.

ww w.youtub e.com/user/

inşallah sahibi buradadır. sizden bu teşebbüsünüzün sebebini sorduğunda vereceğiniz cevabı inanın merak ediyorum !!

yolunu bilen niçin söylesin ? onun kanalını ifşa ettirip kapattırmanız için mi paylaşım forumu tabi ki ifşa forumu değil. Herhangi biri üye olan olmayan kanalın linkini görüp kötü niyetli davranırsa bunun sorumlusu kim olucak ? kendinizi bu kanalın sahibinin yerine koyarak davranınız adam sahte telif vs atsa anlayacağım

üye alımı kapatılmalı ve bu şekilde kanal ifşa edenlerin üyeliği de kapatılmalı. Zarardan başka hiç bir işe yaramıyorlar.

saçma sapan iş yapıyorsunuz iyice laçka oldu.

Birisi var. Kurtlar vadisi yüklüyor kanalı şu kadar abone şöyle böyle dersin. Kanalı neden kapanmıyor diye sorarsın kanalı ifşa etmenin mantığı nedir ? Derdini anlatır sorunu sorarsınız milletin kanalını paylaşmak da nedir. Adam zaten telif alıp videoları gizlemiş. Birde sen paylaş kanalını kapattır. Anlaşılan hiç sahte telif alıp kanalın kapanmamış haksızlığa uğramamışsın sen.

Daha sahte teliften geçen hafta 7 çizgi film kanalım toptan gitti:mad: Kardeşim sanki kimse kanalı bilmiyorda ben çıkardım gibi zaten adam belli ilk sırada çıkıyor varsa yolu bizde bilelim diye sordum.

---------- Mesaj saat 14:21:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:19:09 civarında gönderildi. ----------

ilk sıraya yükselen kanal ya da videolarımız sizin gibiler yüzünden kapatılıyor zaten. "burası paylaşım forumu" demişsin kendi kanallarını da paylaşır mısın yardım sever arkadaş ?

arkadaşım neden bilen söylesin yyöntemi ? adamın kanalı kapanmıyo diye şikayet ediyosun sonrada gelmiş yöntemi söyleyin bende yapayım diyosun derdinne anlamadım ayıp ya herkeskendi ekmeğine baksın kanal linkini kaldır bence mesajından

Daha sahte teliften geçen hafta 7 çizgi film kanalım toptan gitti:mad: Kardeşim sanki kimse kanalı bilmiyorda ben çıkardım gibi zaten adam belli ilk sırada çıkıyor varsa yolu bizde bilelim diye sordum.

Ben bilmiyordum. Şimdi öğrendim mesela. Sana yazdığım mesajı okumadın heralde. Varsa sorun böyle böyle bir şey var de. Tak diye kanalı paylaşma.

Kanal ifşası yasaktır.Aynı şey sizin başınıza gelse tüm yönetime mesaj atardınız.Biraz empati..

---------- Mesaj saat 14:35:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:28:36 civarında gönderildi. ----------

üye alımı kapatılmalı ve bu şekilde kanal ifşa edenlerin üyeliği de kapatılmalı. Zarardan başka hiç bir işe yaramıyorlar.

Üye alımı kapalı bu arada bildirmek isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri