Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam banka bilgilerini girin sonra banka bilgilerini onayladıktan sonra hesabı silin para hesabınıza yatar.100 tl gibi bir paraya ihtiyacım var adsensemin pini girili 75 tl var içinde ve aralık ocak şubat kazançları kesinleşmedi yarına kadar paraya çok ihtiyacım var bu adsense hesabını satabilirmiyim?
hocam banka bilgilerini girin sonra banka bilgilerini onayladıktan sonra hesabı silin para hesabınıza yatar.
hocam banka bilgilerini girin sonra banka bilgilerini onayladıktan sonra hesabı silin para hesabınıza yatar.
sıkıntı olmaz. 20tl üstü ödemen banka hesabına gelir. hesap pinli olmak zorunda. Birde banka bilgileri onaylı olmalı70 tl yalnız hocam? Ödeme sınırın aşagısında sıkıntı olurmu?
Kesin.kesin bilgimibenimde aynı şekilde 4 adsensem var ve paraya ihtiyacım var
adsense ayarlarına girin hesabı orada hesabı silme linki var. oradan hesabı silin kinkine tıklayın. sonra gmail hesabına bir tane onay linki gelecek. onu uyguladıktan sonra hesap silinecek. ertesi gün 20 tl üstü para hesabınıza yatacak.Hocam emin misiniz ? Daha önce ödeme alınmış adsenselerde oluyor mu peki ? 3 kere ödeme alınmış içinde 150 tl olan adsense e aynısını yapabilir miyiz? Silin derken tüm google hesabını mı?
ayın 21 inden sonra silseydiniz hepsini alırdınız. 138 tl 12 şubatta kesinleşmiş. en erken 21 şubatta alırsınız normalde. artık hesap silindiği için bu 138tl ödemeyi alabileceğinizi sanmıyorum.55tl + 138tl 13 subatta 2 hesap sildim 55tl yattı diğeri daha yatmadı hocam
10+ hesap sildim hepsi de ertesi gün yattı. bilipte yazıyorumadsense hesabı silinince içindeki parayı hemen ödemezler 3 ay içinde ödenir oda hesap banlanmazsa 1,8k lık bir hesabımı 5 ay önce bu şekilde kapattım ödeme alamadım kesin bilgi demeden önce biraz daha düşünelim lütfen.
ayın 21 inden sonra silseydiniz hepsini alırdınız. 138 tl 12 şubatta kesinleşmiş. en erken 21 şubatta alırsınız normalde. artık hesap silindiği için bu 138tl ödemeyi alabileceğinizi sanmıyorum.
---------- Spam Engelliyici 17:17 ---------- Önceki Mesaj 17:16 ----------
10+ hesap sildim hepsi de ertesi gün yattı. bilipte yazıyorum
hocam sizin adsense durumunu bilmediğim için birşey diyemem. ben 16 tane adsense sildim son 15 gün içinde hepsinin ödemesini en fazla 2 gün sonra aldım. Toplu ban beklentim olduğundan içerde ne varsa çektim.bu ay kesinleşen yok zaten hocam geçen aydan kalan
hocam banka bilgilerini birincil yapmayı unutmayın yoksa sildiğiniz adsense hesabınıza ait banka hesabına ödeme yapılmaz.Halledildii
aynen olabilir diğeri yattı bu yatmadıhocam sizin adsense durumunu bilmediğim için birşey diyemem. ben 16 tane adsense sildim son 15 gün içinde hepsinin ödemesini en fazla 2 gün sonra aldım. Toplu ban beklentim olduğundan içerde ne varsa çektim.
---------- Spam Engelliyici 18:07 ---------- Önceki Mesaj 18:00 ----------
hocam banka bilgilerini birincil yapmayı unutmayın yoksa sildiğiniz adsense hesabınıza ait banka hesabına ödeme yapılmaz.
birincil yapmayı unutmuş olabilirsiniz hocamaynen olabilir diğeri yattı bu yatmadı
hocam kesin birşey diyemem. yeni bir iban girmeni tavsiye ederimhocam 1 adsense için yaptım para yatmasını bekliyorum para yatarsa eğer kullandığım iban ı diğer adsense hesabında kullanabilirmiyim.
pinli iste banka iban gir onayla hesabı sonra birincil yap ardından iptal et adsenseyi ödemen 2 gün içinde gelir..Benimde geçen ay 60 TL birikti adsensede.Bu ay 0 kesinleşme oldu.Adsensi kapatıırsam ödeme gelir mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.