Bu anormalliğin sebebi nedir ?

• Kullanıcı Sinan.T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Sinan.T

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar , güncel çalışmıyorum devamlı ve sürekli izlenilen kategorilerde çalışıyorum yani yılın 12 ayı devamlı izlenilebilecek kategori..

Demem o ki 1 ocaktan sonra sayfa TO da ki düşüşün sebebi malum hepimiz bir nebze olsa bunu yaşadık lakin dün gece saat 3 de adsenseyi kontrol ettiğimde 15 tık ve 800 civarı gösterim vardı aradan 15 16 saat geçmesine rağmen böyle bir tablo ile karşı karşıyayım..ekran görüntüsünü yeni aldım 16 saatte 10 tık almam beni bir problem olma düşüncesine itti.Bu konu da tecrübeli arkadaşlardan yorumlarını ve fikirlerini beyan etmesini rica ediyorum.

Not: Kanalı kontrol ettim ama herhangi bir uyarı telif eşleşen hiçbir şey yok..Mailide kontrol ettim herhangi bir ikazuyarı gelmemiş.Aksine diğer günlere oran ile 10 15 abone gelmiş.. :/

konu 50 kere cevaplandı arkadaş. videolarında coklu reklam ayarladıysan reklam cıkmıyordur.

biraz sabır.

dipnot:bundan 6-7 ay öncesine gitmek istiyorum. youtube trdeki reklamları komple kapatır tekrar umarım!

üstad biraz sakin olalım lütfen

konuyla ilgili olarak sabit bir konu acılıp diger konulara sorgusuz sualsiz kilit vurma vakti gelmedimi. bu sekilde 1 hafta daha devam etse forum para karşılıgı konu actırılan cöplük forumlara dönecek.

soru aynı cevap aynı sadece başlıklar farklı .

konu 50 kere cevaplandı arkadaş. videolarında coklu reklam ayarladıysan reklam cıkmıyordur.

biraz sabır.

dipnot:bundan 6-7 ay öncesine gitmek istiyorum. youtube trdeki reklamları komple kapatır tekrar umarım!

Hocam ben size, aslında sizin anladığınızı sormuyorum resmi detaylı incelerseniz.
ortalama hergün 7k görüntülenen kanalda bugün neden böyle bir düşüş olduğunu soruyorum.Yazdıklarım da reklam ile ilgili bir nokta yok..
Altını özellikle renkli kalem ile çizmiştim. Çizdiğim yerler Sayfa TO ya da TBM değil.

Hocam ben size, aslında sizin anladığınızı sormuyorum resmi detaylı incelerseniz.
ortalama hergün 7k görüntülenen kanalda bugün neden böyle bir düşüş olduğunu soruyorum.Yazdıklarım da reklam ile ilgili bir nokta yok..

videon güncelligini yitirmiştir. izlenmiyordur. veya farklı bir kullanıcı senin önüne gecmiş izleyiciyi o alıyordur. kısacası izlenim alamıyorsun.

videon güncelligini yitirmiştir. izlenmiyordur. veya farklı bir kullanıcı senin önüne gecmiş izleyiciyi o alıyordur. kısacası izlenim alamıyorsun.
İlk satırımda yazmıştım.. Güncel çalışmıyorum, yılın 12 ayı devamlı izlenebilecek kategori diye.

konuyla ilgili olarak sabit bir konu acılıp diger konulara sorgusuz sualsiz kilit vurma vakti gelmedimi. bu sekilde 1 hafta daha devam etse forum para karşılıgı konu actırılan cöplük forumlara dönecek.

soru aynı cevap aynı sadece başlıklar farklı .

Haklısın, elimizden geldiğince uyarıyoruz bu ve benzer konuları ama kimseyi kırmadan bun yapmaya özen gösteriyoruz.

Sonuçta hakim değiliz kim kasıtlı kim doğal olarak konu açıyor diye karar verelim.
Eğer aynısı olan konu varsa altına linki bırakın konuyu açan kişi gidip ordan baksın.

Yeni forum, yeni bir sektör, yeni kullanıcılar, yeni yöneticiler biraz daha sağduyulu olmak lazım kanatindeyim ben.

İlk satırımda yazmıştım.. Güncel çalışmıyorum, yılın 12 ayı devamlı izlenebilecek kategori diye.

tamamda her cümlene ayrı bir cevapmı bekliyorsun anlamadımki.

diyelim nostalji dizi attıgın bir kanalın var sürekli izleniyor. bir arkadaş geldi senin kanalı kopyaladı senden daha düzenli acıklama -etiket seo calışması yaptı ve aramalarda önüne gecti. veya abonesiyle izlenimini kaydırdı. olamazmı yani?

calıştıgın sektörde veya kullandıgın taglarla ilgili arama butonunu kullansan?

sektördeki diger kanalları takip etsen?

ayrıca ilk cümlen zaten tutarsız sürekli izlenen video demişsin ama adsense bilgilerine göre 4-5 günlük bir artış söz konusu olmuş ve şu anda düşüşte yani mevcut izlenimin sürekli degil. yada benim gözlerimde sorun var

tamamda her cümlene ayrı bir cevapmı bekliyorsun anlamadımki.

diyelim nostalji dizi attıgın bir kanalın var sürekli izleniyor. bir arkadaş geldi senin kanalı kopyaladı senden daha düzenli acıklama -etiket seo calışması yaptı ve aramalarda önüne gecti. veya abonesiyle izlenimini kaydırdı. olamazmı yani?

calıştıgın sektörde veya kullandıgın taglarla ilgili arama butonunu kullansan?

sektördeki diger kanalları takip etsen?

ayrıca ilk cümlen zaten tutarsız sürekli izlenen video demişsin ama adsense bilgilerine göre 4-5 günlük bir artış söz konusu olmuş ve şu anda düşüşte yani mevcut izlenimin sürekli degil. yada benim gözlerimde sorun var

Hocam, görüşlerin için teşekkür ediyorum.

---------- Mesaj saat 18:32:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:16:38 civarında gönderildi. ----------

Güncel

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri