Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
travestilerle pek içli dışlı olmadığım için bilgim yok hocam varmı peki tavsiyeniz
Hocam yanlış hatırlamıyorsam bunu genelde travestiler alıyor yani travesti aracı olarak geçiyor![]()
Hocam yanlış hatırlamıyorsam bunu genelde travestiler alıyor yani travesti aracı olarak geçiyor![]()
Adamı direkt soğuttun be arabadan.![]()
sendemibunu yazacaktım yazsam mı ki diye düşünürken yorumunu gördüm
nedense ülkede çok genel bi kavrammış
edit: markaya bakmamışım, dedikleri opel tigraydı sanırım
opel tigra - uludağ sözlük
sendemialmıyom araba felan ya ona travestiler biniyo sunu o yapıyo hangi mantık daha çözemedim valla travestiler biniyo diye arabayı sadece travestilermi kullanıyo o mantığı çözemedim ben
o para quizden gelmicek bankadan kredi olarak çekicem hocamÖnümüzdeki ayın quiz gelirlerini de ekleyip 25-26 bine güzel bir araba almanı tavsiye ediyorum![]()
merhaba arkadaşlar arabalardan pek anlamıyorum sürmeyide bilmiyorum gerçineyse babamla beraber kullanmak için araba alıcam 13.000 e kadar sizce bu araba alınırmı ? veya 13,000 tl ye kadar araba tavsiye edermisiniz
Renault Megane 1.6 Coupe RN 1999 Model 12.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 199018035
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.