Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hicbiyere bagli olmayan yeni acilan kanallarda kapaniyor.dalga amaçlı mı konu açtınız ben yinede yazıyım
adsenseniz spama düşmüş
google izin vermiyor atık en basiti
dalga amaçlı mı konu açtınız ben yinede yazıyım
adsenseniz spama düşmüş
google izin vermiyor atık en basiti
Full Episode
Full Movie
vb. mimlenmiş şeyleri başlığınıza koymayın
calıstıgım kategori dizi oldugu için genelde
xx season xx episode oluyor .
Onunla alakalı olabilir usta, bak şey yap.
xx(dizinin adı) - (bölümün adı) => (bunu başlığa)
xx season xx episode - full episode vs vs. => (bunu açıklamaya yaz.)
aramalarda da çıkar hem hem de başlıktan yakalanılmaz. Yani 3.sezonun 1. bölümü ise örneğin onun imdb'den vs. bakıp ismini öğrenip bölümün adını onu yazmak daha mantıklı bu aralar.
oyle yapsan da ise yaramaz. Hak sahibi olunmayan videolari ve bu kanallarin bagli adsense'leri kapatiyorlar artik..
oyle yapsan da ise yaramaz. Hak sahibi olunmayan videolari ve bu kanallarin bagli adsense'leri kapatiyorlar artik..
Bu yorum mu bilgi mi ?
Bak yaBen sana özgün kanallarla, marka bilinci oluşturmakla ilgili bilmişlik taslıyor muyum
İçeriden baya iyi yerden elemanlarla konuştuk, detaylar geliyor hala, çözülemeyecek şeyler değil, spam'ı spammer'a bırakacaksın
![]()
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] Üstadım, benim çok izlenen bir film kanalım var.Yabancı dil.Geçen ayda çok izleniyordu.İçindeki parayı almak için quizden kapanır v.s diye gizledim.Parayı aldım bu ay .Tekrar genele aldım.3 gündür günlük 15k izleniyorlar.Tavsiyeniz nedir ? Tekrar gizlesem mi acaba ? ( Gerçi az önce gizledim ama yine korkudan ) Bu şekilde aç-kapa mı devam etmek doğru olur acaba ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.