Bu Arkadasa Yardım Edelim Lütfen!

delete

Kayıtlı Üye
mrb arkadaslar .öncelikle ilgilenen ve destek olacak arkadaslara tesekkür ederim .bir zamanlar maddi sıkıntıları yüzünden dershaneye gidemeyen ama hırslı bir arkadasımıza sürekli ders anlatarak destek oldum . ailesinin durumu kötü oldugu için kendimi gördüm.şimdi bu hırslı can kardesimiz üniversite okuyor ve de inşaat mühendisi olucak. okul bitmediğinden şuan sadece karsılıksız burs ile 1 ayı gecirebiliyor. okulda bi ders için bi program almalarını istemişler 150 tl miş fiyatı. kimseden para felan yollamalarını beklemiyoruz ki para olayı olmadan bu programı yabancı sitelerden bulabilecegimize inanıyorum. sizlerinde yardımıyla .. ATENA 5 die bi çizim programı. 30 günlük demosu var o bi işe yaramıo ben buldum da . sizce nereden bulabilirz ve bu güzel kardesimize nasıl yardım edebilirz desteginizi bekliyorum tüm forum ailesi...sagolun

mrb arkadaslar .öncelikle ilgilenen ve destek olacak arkadaslara tesekkür ederim .bir zamanlar maddi sıkıntıları yüzünden dershaneye gidemeyen ama hırslı bir arkadasımıza sürekli ders anlatarak destek oldum . ailesinin durumu kötü oldugu için kendimi gördüm.şimdi bu hırslı can kardesimiz üniversite okuyor ve de inşaat mühendisi olucak. okul bitmediğinden şuan sadece karsılıksız burs ile 1 ayı gecirebiliyor. okulda bi ders için bi program almalarını istemişler 150 tl miş fiyatı. kimseden para felan yollamalarını beklemiyoruz ki para olayı olmadan bu programı yabancı sitelerden bulabilecegimize inanıyorum. sizlerinde yardımıyla .. ATENA 5 die bi çizim programı. 30 günlük demosu var o bi işe yaramıo ben buldum da . sizce nereden bulabilirz ve bu güzel kardesimize nasıl yardım edebilirz desteginizi bekliyorum tüm forum ailesi...sagolun

30 günlük işe yarar hocam.
yanına 1 tane format cdsi ekleyin 30 günde bir format atsın.büyük programlar maalesef tam sürüm bulunmuyor bulunsa banada gerekli ama fiyatı 20 30 k dolarlık programları bulamıyoruz.
Bu arada Allah yardımcısı olsun tüm arkadaşlarımıza

30 günlük işe yarar hocam.
yanına 1 tane format cdsi ekleyin 30 günde bir format atsın.büyük programlar maalesef tam sürüm bulunmuyor bulunsa banada gerekli ama fiyatı 20 30 k dolarlık programları bulamıyoruz.

hocam yaramıyor çünki bazı sekmenler demoda tıklanmıyormus

hocam yaramıyor çünki bazı sekmenler demoda tıklanmıyormus

anladım hocam bazı özellikleri devre dışı bırakıyorlar.bunu kullanan firmalarla iletişme geçip part time az bir ücretle çalışıp hem kendisini geliştirir hemde ihtiyacını karşılar hocam.Maalesef biraz koşuşturmak gerekiyor bu işlerde başak türlü işin içinden çıkılmıyor.

Downloads | Cervenka Consulting

Biraz araştırma yaptım. bu program full sürüm yok. rusların en büyük çizim vb programların torrent sitesine baktım. solidworks,nx ,powermill,solidcam programlarını kullanan biri olarak.

Sonuç : 150 tl bakıyor :(

Alternatif programa baktınız mı. Aynı işlevi gören program illaki vardır.

Hocam yanlış anlamayın ama 150 Tl çok fazla değil çalışıp alabilir.

Doğrudur hocam ama pazartesiye kadar olduğu için iş konusu biraz sıkıntılı

Hocam pm atmıştım, şimdi kontrol ettim tavsiyemi dinlememişsin sanırım!

Revo Uninstaller Pro yu crackli sekilde indirsin, programını normal sekılde kursun 29 gün dolunca "revo" ile kaldırsın ve adım adım tum dosyalarını silsin, tekrar kursun atena 5 i boylelıkle format atmak durumunda kalmaz ve 29-29 gün seklinde sınırsız kullanabılır. (y)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri