Bu Awesomeness Bi harika Dostum!

• Kullanıcı EmekThoR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Ben bu BGBM olayını anlamıyorum. Partnersiz teknoloji içerikli bir kanalım vardı 4-5 ay kadar önce. BGBM'si uzun zaman hep 40 $ civarındaydı. Partner diye yüksek verdiğini düşünmüyorum.

tbmsi tıkı iyi gelmiştir bgbg yüksek yazmıştır adsense olsa yine aynı değeri verirdi

hocam bende başvurdum awe ye 3 gün oldu hala ne kabul edildiğimi nede kabul edilmediğimi anlamadım yardım edermisin biraz bu konuda
nasıl anlıyacaz kabul edilip edilmediğimizi

bana da 25K ya 125 dolar vermis 12 sin de amaaaa , alabilecekmiyiz bu paralari ben bundan kuskuluyum :(

ayın 11 i yansımış yeni kullanmaya başladım ayın 11 indeki grafik 3.5 k ya 12.5 dolar yani net bgbg 3.5 dolar awesomenesstan alacağım kesintiler filan net 2.5 dolar reklam performansı bölümü bgbg 12 dolar yazıyor
Sizce Nasıl? Kategori: animasyon
EDİT: AYIN 12 Sİ GELDİ 70 K YA 500 DOLAR VERMİŞ YANİ BGBG 7.15 KESİN ALACAĞIM NET BGBG 5 DOLAR (10 TL) ALLAH BEREKET VERSİN @By_Mustafa MALDİVLERE BERABER GİDİYORUZ AYIN 13 ÜNDE DE İSE HİT 85 K ALLAH DAHADA VERSİN ELHAMDULİLLAH:D:D:D

Videolarınızda ki Reklam tarzınızı ScreenShot ile yollar mısınız?

ilk mesaja ekledim:D

Asıl mesele burda arkadaşlar , Aha alın bunu sizin için istedim .
http://u1312.hizliresim.com/1j/g/vj2cy.jpg
Ay ben öyle yapınca reklam çıkmıyor demeyin , TR'de Hemen çıkmaz reklamlar 1 2 gün sonra çıkar . Ama yine türkiye dışı ülkelerde anında gözükür . 7Dk arayla koyun reklam , Elinizi korkak alıştırmayın :)

Ya bu dedigimi yapın , BGBM En Az 7 - 9 olur . O Kadar diyorum :)

вαттυѕαу;185676' Alıntı:
Asıl mesele burda arkadaşlar , Aha alın bunu sizin için istedim .
http://u1312.hizliresim.com/1j/g/vj2cy.jpg
Ay ben öyle yapınca reklam çıkmıyor demeyin , TR'de Hemen çıkmaz reklamlar 1 2 gün sonra çıkar . Ama yine türkiye dışı ülkelerde anında gözükür . 7Dk arayla koyun reklam , Elinizi korkak alıştırmayın :)

Ya bu dedigimi yapın , BGBM En Az 7 - 9 olur . O Kadar diyorum :)

ben de defalarca dedimde kimse takmıyor chrome da 2-3 gün sonra çıkıyor firefoxda kaydettikten hemen sonra çıkıyor:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri