Bu BGBG çok düşük değil mi sistemi anlamadım

• Kullanıcı omega*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

omega*

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar tekrardan. İçinden çıkamadığım bir soru ile sizlerleyim.

Birçok forumda ve konuda araştırma yaptım millet 40$ a çıkan BGBGlerden bahsetmiş hadi gördüğüm en kötü BGBG 2-3$ kadar yani yaklaşık 5TL

Fakat kendi adsense raporlarıma baktığımda

1873incii3704134.jpg

Değerler çok düşük geldi bana. Reklam gelirlerinden Sayfa BGBG mi Gösterim BGBG mi hesaplanarak kazanç sağlanıyor

Mesela 25 kasımda gösterim BGBG 1.17 yani ben bu reklamları 1000 kere göstermiş olsam tık başına 1.17 mi alıcaktım

Eski adsense daha açıktı bunda iyice kafam karıştı.

Kategori: Tek kategori
Etiketler : Türkçe
Videolar : Türkçe
Kanal : Özgün
Video isimleri : Türkçe

türkçe içerik olacağı bu

Oranları çok iyi Türk kanallarıda gördüm onlar bunu nasıl başarıyor. Günde 10 tık üzerine çıksam reklam tıklamalarında zirvede bırakıcam resmen =D benim yt hayatı boyunca aldığım tıkı millet 1 günde alıyor

Gösterim sayısı düşük olduğu için az reklam çıkmış.

Kanaldaki video sayısı bu oranlara etken olabilir mi

Mesela çok video düşük oran
Az video yüksek oran gibi

hayır.
ya uzun video yapacaksın, dakikada bir reklam koyacaksın, anca öyle görürsün 1-2 doları anca. sen yol yakınken türkçe'yi bırak ya da para kaznmak için yapma.

Kanaldaki video sayısı bu oranlara etken olabilir mi

Mesela çok video düşük oran
Az video yüksek oran gibi

Alakası yok,Nekadar çok izlenim alırsan ve videolar uzunsa daha çok reklam çıkar.

Daha çok videonun izlenme şansı daha yüksektir ama riski de fazladır

hayır.
ya uzun video yapacaksın, dakikada bir reklam koyacaksın, anca öyle görürsün 1-2 doları anca. sen yol yakınken türkçe'yi bırak ya da para kaznmak için yapma.

Yaptığım en uzun video 12 dk kadar buna 7. dakikada sadece bir reklam koysam diyorum ama yinede şüpheliyim herhangi bir banlanma olur diye

açıkcası kazanç için yapmıyordum ama bu aralar baya bi işin içinde olunca hırslandım açıkcası.

---------- Spam Engelliyici 04:46 ---------- Önceki Mesaj 04:46 ----------

Alakası yok,Nekadar çok izlenim alırsan ve videolar uzunsa daha çok reklam çıkar.

Daha çok videonun izlenme şansı daha yüksektir ama riski de fazladır

özgün olduğu halde bu risk var mı peki

İlgilerinz için teşekkür ederim bu arada

Yaptığım en uzun video 12 dk kadar buna 7. dakikada sadece bir reklam koysam diyorum ama yinede şüpheliyim herhangi bir banlanma olur diye

açıkcası kazanç için yapmıyordum ama bu aralar baya bi işin içinde olunca hırslandım açıkcası.

---------- Spam Engelliyici 04:46 ---------- Önceki Mesaj 04:46 ----------

özgün olduğu halde bu risk var mı peki

İlgilerinz için teşekkür ederim bu arada

az izleniyorsun, 3-4k izlenmeye başlayınca koy 2-3 dakika arası reklam. düzgün bir partnere de gir.

Merhaba arkadaşlar tekrardan. İçinden çıkamadığım bir soru ile sizlerleyim.

Birçok forumda ve konuda araştırma yaptım millet 40$ a çıkan BGBGlerden bahsetmiş hadi gördüğüm en kötü BGBG 2-3$ kadar yani yaklaşık 5TL

Fakat kendi adsense raporlarıma baktığımda

1873incii3704134.jpg

Değerler çok düşük geldi bana. Reklam gelirlerinden Sayfa BGBG mi Gösterim BGBG mi hesaplanarak kazanç sağlanıyor

Mesela 25 kasımda gösterim BGBG 1.17 yani ben bu reklamları 1000 kere göstermiş olsam tık başına 1.17 mi alıcaktım

Eski adsense daha açıktı bunda iyice kafam karıştı.

Kategori: Tek kategori
Etiketler : Türkçe
Videolar : Türkçe
Kanal : Özgün
Video isimleri : Türkçe

Görüldüğü üzere videoların kısa ve reklam arası girilmemiş aynı zamanda türkçe, mesela ingilizceden 30 liradan aşağı inmiyor bgbg ek olarak 1000 gösterim aldığında 1,17 lira alacak demek oluyor tık başına 1,17 değil

Görüldüğü üzere videoların kısa ve reklam arası girilmemiş aynı zamanda türkçe, mesela ingilizceden 30 liradan aşağı inmiyor bgbg ek olarak 1000 gösterim aldığında 1,17 lira alacak demek oluyor tık başına 1,17 değil

kaç dakika uzunluktaki videolara kaç dakika ara ile reklam koyabilirim peki

ben bişi dicem bazı arkadaşlar dalgaya alabilir bendede ciddi ciddi oldu bu adsense bilmediğim bi sebepden kanalların reklam ayarlarını kapatmış yani reklam aralıklarını ver sponsor card vs geçme reklam gibi tek tek girdim tekrar açtım düzeldi hangi sebepden kanal ayarlarını değiştirdi anlamadım...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri