Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam lenova 'da ölü pıksel olayı çok fazla oluyor bence başka markalara yonelebilirsin.Ekranda pürüzler çıkabiliyorLENOVO G510 59-431906 i3-4000M 2.4GHz 4GB 500GB 2GB 8570M 15.6" bunu alıcam ama bır turlu karar veremıyorum yayardımcı olun lutfen
kafası çalışan adam windows makine almaz zaten.FreeDOS işletim sistemi bu dikkat ettiniz sanırım?
hocam 900 euro ne yaptın senbende dün bunu aldim,cok muazzam bir makine
Acer Aspire VN7-571G-77Q5 Gaming-Monster 15,6 " FULL-HD i7 8GB 500GB+128GB SSD GeForce 840M Windows 8.1 bei notebooksbilliger.de
anladim hocam,bende normalde mac kullaniyordum benim kücük bebek düsürdü yere,bende yt den gelen gecen ayin parasiyla aldim.rahat edeyim diye.insallah ilerde sende güzel bir sey alirsinhocam 900 euro ne yaptın senya .D gece gunduz lokanta falan calıstım
1200 tl kazanmak ıcın
bu benı asar
tesekkurler hocamanladim hocam,bende normalde mac kullaniyordum benim kücük bebek düsürdü yere,bende yt den gelen gecen ayin parasiyla aldim.rahat edeyim diye.insallah ilerde sende güzel bir sey alirsin
1200 aklımda bu var LENOVO G510 59-431906 i3-4000M 2.4GHz 4GB 500GB 2GB 8570M 15.6"Bütçe ne kadar en fazla?
anlamadımHic düşünme 1200 tlye berbat freedos olması bile en az -200 TL olmasını gerektirir
anlamadım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.