Bu Bilgisayar'a Kafayı Taktım Efsane

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Etkinlikler
İsteyen sipariş geçsin 10 güne evde oluyormuş :D

Elim butonda bekliyorum :)

o kadar paraya bu kadar dandik özellikli sisteme gerek yok..

Yt işleri render yapmayacaksan 700 TL lik pc bile işini görür.

Oyun oynayacaksan sistem çöp , Render yapacaksan o kadar paraya gene kötü performans hiç gerek yok.

Yapılandır - Apple Store (Türkiye)

Beyler girin, burdan hayalinizdeki özellikleri seçebiliyorsunuz, heyecanlı he :D

---------- Spam Engelliyici 00:21 ---------- Önceki Mesaj 00:19 ----------

4.0 GHz dört çekirdekli Intel Core i7 işlemci, 4.4 GHz'e kadar Turbo Boost
32 GB 1600 MHz DDR3 SDRAM - 4 X 8 GB
3 TB Fusion Drive
AMD Radeon R9 M290X 2 GB GDDR5
Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard (Türkçe Q-Klavye) ve Kullanım Kılavuzu (Türkçe)
Aksesuar Seti

Pages, Numbers, Keynote
iPhoto, iMovie, GarageBand
OS X

FİYAT: 9.899,00 TL

Şimdi efsane oldu işte beyler :D 32 GB Rem aklını alır adamın : ) Elim butonda titriyor :D

Apple olması
İncecik Retina Ekran
32 GB Rem
İ7 olması
3 TB alan

Heyecanlanacak çok sebep yok mu sence : )

32 Gb ram olsa nolacak ki ? Ne kadarını kullanacaksın zaten ram'in ? Benim bilgisayarımda 8gb ram var o bile fazla geliyor bana.

Apple olması
İncecik Retina Ekran
32 GB Rem
İ7 olması
3 TB alan

Heyecanlanacak çok sebep yok mu sence : )

27 inc ekran olması güzel gerçekten..Özelliklerde iyide genede aynı özellikli masaüstü 3 tane sistem toplarsın gereksiz bence. Ayrıca 32gb ram anca render yapacaksan işe yarar oyunlarda gereksiz şuan. 8 gb ram yeterli.

27 inc ekran olması güzel gerçekten..Özelliklerde iyide genede aynı özellikli masaüstü 3 tane sistem toplarsın gereksiz bence. Ayrıca 32gb ram anca render yapacaksan işe yarar oyunlarda gereksiz şuan. 8 gb ram yeterli.

Tabi bu paraya dışardan iyi bilgisayar toplanır da, bir de Apple olması.

Yani apple 3 normal bilgisayara bedel bana göre kalite ve güvenirlik olarak.

Tabi bu paraya dışardan iyi bilgisayar toplanır da, bir de Apple olması.

Yani apple 3 normal bilgisayara bedel bana göre kalite ve güvenirlik olarak.

valla zevkler tartışılmaz heves ettiysen al içinde kalmasın mesela bende o özelliklerde masaüstü toplayacam ama acele etmiyorum fazla.

Benimde Mac bilgisayar hep içimde bir ukte olarak kaldı :D Bir gün paraya vurup alıcam bakalım inşaAllah hadi hayırlısı :D

benimde hayalimde asus tytan var 10 bin tl :D

eslesen dunya engeli geciyormu

para var huzur var :)

Böyle şeyler için kendini üzme al gitsin 10 k da olsa altı üstü bir bilgisayar ben almam o ayrı mesele fiyatı bi yana dursun benim hayallerimde böyle bir bilgisayar yok. Not: hayallerimde bilgisayar yok olsa zaten alırdım :p render için düşünüyorsanda net hızları zaten belli hızlı render alsan ne olucak o süreyi upload ederken yine kaybediceksin al bir playstation birde macbook pro kafana göre takıl taşınmıyor etmiyor ofisin olsa anlayacağımda ev için gereksiz ha şöyle 3k$ falan olur anlarımda yinede sen bilirsin içinde kalacaksa al gitsin tabi madem bu kadar heyecanlandırıyo seni. Beni heyecanlandıran bir şeyler olsa bende üzmeyeceğim kendimi ama bu aralar değişik bir ruh halindeyim :cool::cool:

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] şimdi ona bilgisayar diyosan buna at uçak jet diyebilirsin :p

WrO9LQ.png

Tamam almıyorum sakiniz :D

Ocak'a 50k girersem çakarım ama : )

Güzel bilgisayar demi, ama şimdilik bekleyeyim en iyisi.

Alex hocam 5k ekranla ne yapmayı düşünüyorsunuz. Full hd videolar çeyrek ekran olur, tarayıcıdaki yazılarda cücük gibi kalır gözleriniz bozulur :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri