Bu bilgisayarı kullanan var mı?

Bu modeli bir arkadaşım aldı. Ekranda problem ile karşılaştıydı. Grilerde biraz titreme yaşanıyor sanırım. Belli çözünürlüklerde sıkıntı oluyor ekranda. Bi araştırın netten donanımhaberde çok konusu var bu notebookun.

Teşekkür ederim arkadaşlar lenovo kafama yattı bu paylaştığım modelde sıkıntılar olmuş buradaki arkadaşların söylemleri donanımhaberdeki konular olsun. Şu an en temizi z510 i7 modeli gözüküyor.

Teşekkür ederim arkadaşlar lenovo kafama yattı bu paylaştığım modelde sıkıntılar olmuş buradaki arkadaşların söylemleri donanımhaberdeki konular olsun. Şu an en temizi z510 i7 modeli gözüküyor.

:D bende öyle düşünüp aldım ki öyle gerçekten. almadan önce windows 8.1 indir torrent ile istanbulbilişimden alıcaksan tabi freedos geliyor. İmkanın varsa istedigin oyunları vs de torrent ile indir harici hdd falan varsa. Ben çok zorlanıyorum şuan 300 kb ile bir sürü şey indirmeye çalışıyorum :)

Lenovo bu marka çok iyi beyler...
ilk Türkiyeye geldiğinde almıştım baya oldu i-3 almıştım ben, ozamanlar.. herkes kotu kotu dedı am aben araştırdım yabancı forumalra felan bakmıştım... neyse
performens çok iyi... kaliteli malzeme, kusursuz işletim sistemlerını uygulama var. microsoftun kendı pc markası malum, o bakımdan ilgili parçaların performansı çok daha iyi rakıplerıne gore...
markar güzel o yonden tereddut olmasın....
sonrasından ben i - 5 alınca onuda hediye ettim işte...

Vallaha sudan ucuz Türkiyede :) Birinide ben alsammı? )

Marka olarak asus veya dell tavsiye ederim ben. Ama lenovo da iyidir. Özellikleride çok iyidir.

hocam 3 yılıdır lenovo y550 kullanıyorum hala taş gibi lenovo iyidir. fakat fiyatı araştır derim biraz yüksek gibi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri